Fórum témák
» Több friss téma |
300mW-al mar cigit gyujtasz.
Itt talalsz nehany videot hordozhato tobb szinu laser pointerekrol 300mW-ig. Alul egy tablazat, hogy melyik mire kepes. http://www.wickedlasers.com/
érdekelne, hogy akiknek már mennek a sugárjátékra,ábravetítésre épített szkennerek,milyen DAC-kártyát és milyen progit használtok?a szkenereim most készültek el, de a norm-féle progi valami katasztrófa.
Valami USB-s kártyát is építenék szivesen
Hello én a Mambát használom és a mellékelt pdf végén lévő DAC-vel az íc kb 7000e ft de akkor lesz 4db csatornád amire köthetsz 2 analóg modulációt tudó lézer modult + a két tengely.
A full Mambát szapepe- től tod megvenni. ingyen sehol nem találtam a neten Frankye: 2-os infrából csak 500-600mw zöld lesz képzeld mekkora az infra egy 3w-os zöldben.
most látom elírtam ....
tehát Szupepétől tod megvenni .
Az erősebb infra lézer tudtommal a gerjesztés végett van benne a zöld lézerben. Nemigazán értek hozzá én se.
Ez egy 260mW-os zöld, nem 2W-os. A 2W a 808nm-es infradióda. Építeni jóval olcsóbb, mondjuk ha netről innen onnan összeszedi az ember, akkor az alkatrészek kijönnek mondjuk 50 ezerből egy 1W-os zöldhöz!
Üdv mindenkinek!!! Valakinek van ötlete, hogy a zöld lézerhez a lencséket honnan lehet olcsón beszerezni, vagy valamiből kibontani??? Jah meg olvastam valahol hogy DVD iróból is lehet lézert csinálni....
Szupepe árul kollimátor lencséket. Amúgy meg cd/dvd fejben vannak kis műanyag optikák azzal lehet játszani, talán sikerül vele egy 2mrad-ot elérni. De kevesebbet semmiképp.
Most bontottam szét egy CDirót vanbenne egy tükörnek látszó tárgy aminek az egyik oldalán átlátni a másikon nem... az jó hozzá???? Jah és még valami a lézer diódát mivel hajtsammeg??? És alapból pirosan világít??
azért ne fajuljunk odáig. A cd iróban kell valaminek lennie ami láthatóvá teszi. maximum befestem
Az írókban két dióda van. Általában egybeépítve. Mivel hajtod meg? Mondjuk 2V-al? Ha ennyire gond, akkor két ceruzaelem + poti, vagy adapter+2poti, de áramgenerátorral kell hajtani egyébként. A tükör nem lesz jó a kollimálásra, keress kis kerek lencséket.
Nem, a CD-író végig láthatatlan infrával dolgozik (pontosabban csak nagyon gyengén láthatóval). DVD-író lesz a nyertes játékos. Sajnos általában 780 nm-es infra, így nem valószínű, hogy az Nd:YAG-kristállyal együttműködne...
A lencse már megvan, a lézer az cd iróból van kiszedve, nekem már csak az kéne, hogy látható legyen a sugár. Azt nem tudom hogy a kristályt miből lehet kiszedni. Van egy dvd iróm is amit lehet bontani, ha kell kiszedem abból. Nagyonremélem hogy összejön. Jah egy bekötési rajzot küldjetek már a lézerhez.
CD író diódával tényleg nem fogsz semmire menni. A webkamera látja, te meg nem! Kristályt 780nm-re nem fogsz kapni, csak 808nm-re. Az a dióda felejtős. A dvd dióda viszont nem, azt használhatod. Most mihez kell rajz? Két elemhez meg egy potméterhez? Ha áramgenerátor kell, akkor góógle a barátod. Ne legyél lusta, és próbálj magadnak keresni, ne várd hogy mindent helyetted csináljunk meg. De van egy 'DVD íróból lézer' topik, ott van rajz amúgy.
Szia
Anno én is probálkoztam cd-room lézerével.Na semmire nem jutottam vele.Bár bénáztam is rtendesen. Majd rendeltem egy lézert innen és ezt több mint egy éve használom.. Anyit csináltam vele hogy hütése a cuccnak. Egy proci hütöbordát átfurtam,majd beleraktam a kis lézermodult. van rajta egy ventillátor is de hogy öszinte legyek nem volt még használva. Ezt csak ajánlani tudom,ezzel a hütéssel használhato! Ha esetleg több orára használatba kerül azért a ventillátor sem árt ha hüti! Sok sikert
Uhh, azért ezért a bóvli class I lézerért nem érdemes kiadni ezer forintokat, a piacon 100 forintért megvan. Ja és ezt nem kell hűteni. Venti meg főleg nem kell rá.
Szia
Hát anno 999 ft volt.. Amugy meg a tapasztalatom az hogy a piacosbol már két marékkal volt és kuka . Ez a vacak meg birja. A venti meg tényleg volt még rajta használva..
Lehet, manapság már annyira tömegcikk a kínai lézerdióda, mint a félwattos ellenállás. Régebben,mikor vettem, még minőségi darabok voltak 200 forintért..
Sziasztok.
Zöld lézerpointereket akarok árulni, 20mW-os teljesítménnyel. nem egy Halálcsillag de este simán rá lehet vele mutatni bármelyik csillagra az égen, mert csóvát húz. 5000Ft-ba kerülen,kérdésem hogy érdekelne itt valakit ez? köszöm
Ez milyen kivitel?
Engem valszeg érdekelne ennyiért.
hali sirály12
személyes üzenet et küldtem
érdekel engem is, hol lehet megnézni? és képet tudsz mutatni? ha jó akkor nem 1 db kell
Szia!
Nekem is küldj mailt hogy hol tudnám esetleg átvenni a lézert tőled. Képet is küldj ha tudsz! Köszi előre is!
Vett már valaki zöld pointer? Meg lehet nézni valahol? Esetleg érdekelne.
Hali minenkinek
egyenlőre nincsenek nálam a lézerek, mivel csak többet megvéve tudok hozzájutni. ha kapok elég visszajelzést akkor megveszem őket, de nem szeretném hogy aztán meg a nyakamon maradjon az összes.
Ebayról veszed őket? Ha onnan, akkor vigyázz vele, az utóbbi időben elszaporodott az 1mW-os lézer, amire 20-50-100mW-ot írnak rá, és fillérekért adják, közben rendes áramgenerátor sincs bennük.
Hali Collector!
Ismerős szerzi ,de biztos nem e-bayes lesz, azért köszi a figyelmeztetést!
mijen - ilyen ???
Hali.
az ilyen elég tág fogalom... ilyen mert 2db minicerkával megy. ilyen mert DPSS működésű lézer ilyen mert toll alakja van, oldalán a gombal ilyen mert zöld lézer fény jön ki belőle de nem tudom elolvasni a szöveget, hogy mekkora teljesítményű. |
Bejelentkezés
Hirdetés |