Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Próbapanel (dugaszolós)
Lapozás: OK   4 / 9
(#) mokus válasza Topi hozzászólására (») Aug 12, 2007 /

Komolyan tisztára csalódtam is volna, ha nem Made in Kina...
Van még valami ami nem kapható kínai változatban?
Ok várjuk meg, bár minél olcsóbb annál többet fut ki a keret
(#) Topi válasza mokus hozzászólására (») Aug 12, 2007 /

Minden kínai, tehát sok választása nincs az embernek. Vehetsz német gyártású próbapanel 3 ezerért. vagy vehet ugyan olyan jó kínait 500-ért.
(#) Topi válasza Topi hozzászólására (») Aug 13, 2007 /

Eltaláltam az 500Ft-ot. Ha nem sürgős, akkor várjatok a rendeléssel, hamarosan elindul a bolt, itt az oldalon!
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Aug 13, 2007 /

Várom!
(#) Topi válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 13, 2007 /

Ettől függetlenül persze jelezhetitek hogy kell, és kb hány darab... Mert a szállítási költség majdnem annyiba kelül mint maga a cucc... És jó lenne egyszerre behozni a kívánt mennyiséget. Nektek is előny, mert kb 20-22E a szálíltás... És nem mindegy az hány ember illetve hány próbapanel között osztozik.
(#) mokus válasza Topi hozzászólására (») Aug 13, 2007 /

Kivárom!
Ha marad az 500 HUF-os kiskereskedelmi vételár akkor 4 db-ot kérek! (Tehát összkeretem próbapanelra 2000HUF)
Ha saját e-shop-ot írsz, akkor php-ben részfeladatokban segítek ha szükség van rá.
(#) Topi válasza mokus hozzászólására (») Aug 13, 2007 /

Köszi, már megvan írva, illetve már megírtam, csak a bank éles fizető kulcsára várunk, hogy lehessen kártyával fizetni... Remélhetőleg pár nap...
(#) mokus válasza Topi hozzászólására (») Aug 13, 2007 /

:eljen: :worship:
(#) csakip válasza Topi hozzászólására (») Aug 13, 2007 /

Jelzés: nekem is kellene 2 db ilyesmi áron.
(#) Topi válasza csakip hozzászólására (») Aug 13, 2007 /

Az ilyesmi árat nem biztos hogy tudom tartani. Még visszaszólnak a rizsszeműek mennyi a szállítás.
De szerintem max 700Ft/db lesz a vége.
(#) MaSTeRFoXX válasza Topi hozzászólására (») Aug 13, 2007 /

Erre szerintem én is vevő leszek Kevés az ami nekem most van
(#) Topi hozzászólása Aug 14, 2007 /

Na megszületett a vége, kb 500Ft alapáron, és erre jön rá egy 25E-es szállítási ktgs.
Vagyis 50db esetén az ár 1000Ft. Ha száz darabot rendelünk már csak 700Ft körül van.

Persze 700Ft-ért is eléggé verhetetlen az ára, de ahhoz nekem 100db-ot kell behozni. Ha biztosítva van, hogy elfogy a száz darab, akkor gondolkodás nélkül meg merem rendelni.
(#) TyeDa válasza Topi hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

Szia Topi! Én is vevő lennék 2db-ra szeptembertől. :yes:
(#) mokus válasza Topi hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

25? Húúúha az nem kevés szállítási költség.
Plusz még erre rájön gondolom az itthoni - utánvételes - posta+csomagolás... (gondolom nem akarsz mindenkivel egyesével találkozni), nem lesz így nagyon olcsóbb mint a Lomexes 1300/dbért.
(#) Attila86 válasza mokus hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

A Lomexes majdnem pontosan 1500Ft, most vettem valamelyik nap.
(#) Topi válasza mokus hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

Utánvét 2x245Ft + 100akárhány forint. ~ 600, a költség miatt.
Nem kell személyesen mindekivel találkoznom, beugrotok a budapesti irodánkba (XVI és XIV kerület örs vezér tér) és ott meg lehet venni.
Akinek utánvét kell, annak a lomexből is utánvéttel lenne, lomexben az utánvét 1200Ft.
1500Ft panel + 1200 Ft csomagolás és posta = 2700Ft-ért kapsz meg egyet.
Ezzel szemben 700 + 600 = 1300Ft-ért kapsz a kezedbe egyet.

nem akarok senkit befolyásolni, sőt saját malmomra sem akarom hajtani a vizet, csak azért nem árt tisztázni a dolgot, hogy így a panel postaköltséggel együtt sem lesz annyi mint a lomexben ha besétálsz a lábadon.
(#) Frankye válasza Topi hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

Őrs vezér terén hol van az irodátok? Én is "befizetek" 2 db-ra!
(#) Topi válasza Frankye hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

A sugár mellett kb 1 perc séta.
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

Pontosan hol? Én az Örstől kb 5 pecre lakom úgyhogy ha ugyan abban az irányban, akkor 4 perc alatt (5-1) ott vagyok
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

Én meg a Keletinél dolgozom, szóval Metróval (ha volna...) kb. 10 perc. (Pótlóval 20... )
(De egy sörözéssel még úgyis lógok Topinak, szal... )
(#) mokus válasza Topi hozzászólására (») Aug 14, 2007 /

Hjaaa... hogy így is lehet...
Nemtudtam, hogy van irodátok
Sűrűn járok Bp-re inkább nyugati felé, de onnan már "egy ugrás s sugár"
700-as áron 3 db-ot, 1000-as áron két darabot kérek!
Ha megérkezik 1-2 héten belül megyek érte!
(#) mokus hozzászólása Szept 8, 2007 /

Esetleg történt valami előrelépés az ügyben? Nem sürgetés képpen, csak érdekelne a dolog állása.
(#) feki00 válasza Topi hozzászólására (») Szept 8, 2007 /

Üdv
Engem érdekelne panel, de nem tudom hogy mekkorák, nézegettem visszafele a hozzászólásokat de lehet hogy elkerülte a figyelmemet.
Esetleg ha képet tennél fel róla az mégjobb lenne(vizuális tipus vagyok lool).

Köszönöm.
(#) szabi83 válasza mokus hozzászólására (») Szept 8, 2007 /

hja, mizu
(#) tszaboo válasza Topi hozzászólására (») Szept 8, 2007 /

Nem mondtam még semmit, de nekem is szükségem lenne egypárra ilyen áron, meg majd körbekérdezek a villanykaron, biztos lesz jópár ember, akinek jól jönne ezen az áron.
(#) zsimon hozzászólása Szept 9, 2007 /

Helló Mindenkinek!

Egy két észrevételem lenne a próbapanelekhez, illetve a PIC-ekhez. 8 éve foglalkozom velük, Lihegve ugyan de épphogy tudom tartani a fejlődést a microchippel. Mindig igyekeztem a csúcskategóriások felé orientálódni. Hogy miért nem tudom.
Tehát. Szépek ezek a panelek, (gondolok itt a 2005 év közepi 3D-s változatra. Univerzálisak. Lehet. DE nem a PIC-ek szempontjából. Értem ez alatt hogy ok, ott van egy 40 lábú DIP foglalat, de mi van ha az ember PLCC, és egyéb változatokat szeretne? CAN vezérlő? IRDA? Telecontroli RF modulok? Dícséretes hogy egyiken láttam FTDI modult. Viszont minek az RS2232?

Az én javaslatom a következő lenne:
A PIC felöli oldalát úgy kellene kiképezni, hogy egy bedugós kártya csatlakozó (mint pl a PCI sin a PC-ben). Ebbe aztán olyan modulokat gyárt az ember amit csak akar. Az adott modulra persze fel kell tenni olyan elengedhetetlen dolgokat mint DIP14-es kvarc oszcillátor, ICD csatlakozó, Reset áramkör (3 lápú kis "izé"), stb.

További ötlet, hogy ahol a PIC-es rész lábai kijönnek a próbapanelre, legyen egy kis hely. Méghozzá azért hogy valami kis előre öntapadós firkálható papír ragasztható legyen, ugyanis már a 40 lábú 18f442-nél is rohadtul idegesítő hogy a fejemet a papír alapú lábkiosztás, és a próbapanel között kell forgatni. Tehát tudjon az ember a panelre "jegyzetelni".

Én jelenleg ezt a cuccot használom, svájci, de a fent említett PIC felöli problémák miatt már nagyon nagyon utálom.
(#) mik válasza Topi hozzászólására (») Szept 12, 2007 /

Engem is érdekelne, hogy hogyan néz ki, milyen. Kép jó lenne. 4 darab érdekelne ezen a 700 forintos áron.
(#) mik válasza zsimon hozzászólására (») Szept 20, 2007 /

Elég profinak tűnik ez a próbapanel amiről képeket raktál fel. Ugye ez a svájci?
Tudsz ilyen bedugós csatlakozót amit írsz? Én keresgéltem, de nem nagyon találtam olyat aminek rendes tartása lenne.
(#) feki00 válasza mik hozzászólására (») Szept 20, 2007 /

Nemtudom mit olvashattál de leírta konkrétan hogy ez svájci!!!

LOL
(#) Attila86 hozzászólása Szept 20, 2007 /

Topi!
Mi a helyzet a próbapanelokkal kapcsolatban? Eléggé el lett felejtve a téma. Én még mindig 4 percre lakom az irodátoktól és még mindig szeretnék venni panelt.
:integet2:
Következő: »»   4 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem