Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Azt a fórumot én is olvastam, nagyon jóóó!
Így gondoltad? /kép lent/
Ez jó!
Eszement ötlet,megyek floppy-t venni.
sziasztok
Melyik az az eloleny amelyik a viz alatt el es senkit se erdekel??? Szarok raja
Ezt ismertem, de nem jó ez az automata káromkodás-kicsillagozó... Ráadásul a sz*r mégis hol tekinthető vulgáris szónak? Már máshol is találkoztam ezzel, hogy kicserélt ilyen dolgokat.. De nem lenne elég 1 csillagot rakni bele hogy mégis érthető maradjon a mondat?
De, a betűk közé szóközt kell rakni, akkor olvasható
Kaptam egy heggesztő linkjét, tessék megnézni mindenki!!
Bővebben: Link
húú
Aszondod' kicsit zúghat? Csoda, hogy heggeszteni is lehet vele.
Hááát azért a csajok sem rosszak lentebb, de ez a trafó nagyon brutál! Tényleg egy kicsit hangos lehet! De úgy látom stabilan össze vannak kötve a lemezek! Azt a kutya nem rágja szét, az már biztos!!!
ISO -0001 szabvány.
Gondolom munkavédelmi és balasetvédelmi oktatást szerény térités ellenében két heggesztés között vállalnak.
Amíg maguknak hegesztgetnek ilyennel, addig nincs probléma
Akkor lesz igazán nagy gond, ha a hegesztett áruik ellepik majd a világ piacait.
Vagy ha netán megrendelésre gyártani kezdik ezt a trafót!
Aki ilyennel heggeszteni tud az csak profi lehet...
Ne szóljátok le ezt a 21.századi kiváló minőségű hegesztő transzformátort, ami még 99,99%-os hatásfok mellett is ultra csendes. Az érintés védelme az meg olyan tökéletes hogy akár víz alatt is lehet vele hegeszteni, csak legyen olyan ember aki jól bírja az áramot.
Szerintetek kb mekkora lehet a teljesítménye???
Úgy ránézésre szerintem a vaskeresztmetszet lehet olyan 10x10 cm-es, hanem több.
Azt nem tudom de gondolom a MÉH-be már sirva könyörögnek a darabért.
Hehe.. ma nézegetek egy "műszaki szórólapot" és egy 40 rugós fényképező AF (auto fókusz ját ) kicserélték egy AF arcfeliusmerőre! Háát ezek vagy süsük, vagy nem tom... de arcfelismerőről én még nem hallottam fényképezőnél! gondolom ilyet használ a F.B.I is hogy felismerje a bűnözőket...
Vicces de amúgy van ilyen dolog csak nem ilyen kategóriájú gépben! Azért elég eszementek a reklámozók..
lehet.. de azt sz.tem akkor sem AF el jelölik!
MSNben lehet kilépés után is beszélgetni....?
Bármilyen meglepő is a dolog, ebben a gépben (állítólag) tényleg van arcfelismerő AF, ami portré módban kikeresi az arcot, és ahhoz igazítja az élességet és az egyéb paramétereket (zársebesség, rekesz, vaku).
A mostani nagy sebességű DSP-k és az egyre fejlődő arcfelismerő eljárások mellett nem is csoda...
Én is hallottam ilyenről. Valóban létezik már.
Egyszer a fix.tv-n mutattak be élesben egy webkamerát, ami ilyet is tud, és valóban! követte az arcot, amikor távolabb ment a csávó, rázoom-olt egy kicsit, amikor oldalra lépett, akkor is követte őt... Sokat tudnak már ezek a kütyük...
Van 1 program ami figyeli a kamera képét, és a fejed mozgatásával lehet vezérelni az egeret. Kacsintással lehet klikkelni. Haveromnál ment, nálam nem , mivel csak fényképezőt tudtam rákötni, de azt nem fogadta el.
Ezt én már inkább luxusnak érzem, mintsem praktikus dolognak :yes:
Hát, a felhasználóért (vagyis a pénztárcájáért) mindent...
Mi a progi neve ? Arckövetős mozgatós klikkelős kaccsintós
Kösszi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |