Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem kevés bizony amit be kell fizetni az erdészet felé. Ehhez ugye még hozzájön az üzemanyag és szállítás. Így KB fél ár a vásárláshoz képest. Meg persze a saját munkád.
Meccset néznünk a kockázás helyett? Nem baj, csak érezd jól magad!
A tetkót meg gondold meg sokszor, inkább gyúrjál v.ze!
Közben is kockáztam. Anya le is vette a fejem...
Az új rekordom 1 perc 19 másodperc 45 század.. Ma meg voltam úszni. Sajnos nincs kondim, kiheglettem nagyon. 10*50-t úsztam. Minden 50-es után pihentem. Meg 2-szer mellen úsztam át a medencét.
Több, mint félár. Ha számolod a saját munkád, meg amit megeszel, meg üa.nyag stb,nem érné meg, de az a jó levegő, meg a mozgás, meg a maldnemelvágomalábammásodszoris, az hajtja az embert.
Gratulálok! Sajnos én nem tudok úszni, csak néhány métert, azt is úgy, mint balta nyél nélkül.
Sosem késő megtanulni ! Én magamtól tanultam meg, akár milyen hihetetlen..
Édesanyám szokta volt mondani.
Idézet: „Bármelyik ujjadat harapod mindegyik neked fáj.” Ez is hasonló , megvenni is drága, gyűjteni sem sokkal olcsóbb.
A lányom elég jól tud, de tegnap este megvertem fekvőtámaszban.
Bárcsak velem is apa versenyezne..
Lányod hány éves?
Ó, az jó. Biztos jobb kondija van neki, mint nekem. Én eléggé le vagyok most "züllve". Nembaj, edzeni fogok !
Apropó, nekem mégis jobb a kondim. Most vettem, Jamicon, 4,7 uF... [OFF] bocsi, nagyon szakállas vicc volt...
Jó éjt Jani, én elköszönök, holnap is korán kelek.
Szombaton dolgozni rossz lehet. Én későn fogok. Eddig 5 30kor keltem.
Jó éjt, szép álmokat !
A balta feje igenis jól úszik, ezt kikérem magamnak!!!!->Igaz csak higanyban<- :idiota:
Akkor ezt nm értem.
A balta feje elmerül, nem?
A higany sűrűbb mint a vas, tehát a balta feje úszik a higanyban.
Értem, mire gondolsz, de a higany hígabb, mint a vas, nem lehet,hogy a fajsúlya nagyobb?
Én is a Steve Jobs-ra gondoltam ahogy feltartott két újjal azt mondja: Win-Win!
Egyébként felcsigáztál, lehet, hogy megnézem a filmet.
Sziasztok! Valaki tud egyszerűen kezelhető 2D-s AutoCAD programot mondani?
Köszönöm!
Van köztetek asztalos, aki elmondja hogy milyen szerszámok és gépek kellenek gitár építéshez? Kösz a segítséget.
Itt találsz segítséget. Bővebben: Link
:google:
Mi anno a fősulin az AutoCAD LT 2009-et használtuk. Miután megmutattak nekünk pár alaplépést, meglehetősen egyszerűnek tűnt a vele való további munka. Mi ilyesmit rajzolgattunk benne: Bővebben: Link
Egész pontosan, a különböző nézeteket meg lehetett "rajzoltatni", le lehetett generáltatni vele, a könnyen megrajzolt és felépített 3D-s objektumokból.
Sziasztok! Régi 9*13-as fotóimat szeretném digitalizálni. Nem szeretnék túlzásokba esni a felbontással és a mérettel kapcsolatban. Ezért szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek mekkora felbontásban és milyen formátumba érdemes a képeket beszkennelni?
Amit a szkennered tud. Minél nagyobb felbontás és minél nagyobb színmélység. Aztán leméretezheted őket szabványos JPGre. A felbontásra keres rá, a mai laborgépek mekkora felbontást nyomtatnak a 9*13ra. Ennél több információ nem igen lehet a képen, de ha jobb minőségben rögzíted és utólag leméretezed, több részleted lesz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |