Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1795 / 3610
(#) pucuka válasza zenetom hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

A jó pap, holtig tanul. . .
(#) janikukac hozzászólása Jan 29, 2012 /

MEGVAN A BRONZ FIÚK !!! :vigyor5:
(#) Frankye válasza janikukac hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Gratulálok! (De miből is?)
(#) Frankye válasza Norberto hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Ugyan ezen okból nem megyek magam sem, pedig ilyen szép környezetben szívesen tevékenykednék én is.
(#) Frankye válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Én meg katedrán, havonta néhány napot. (Csak nem ugyan abban a tanteremben... Pedig szívesen tanítanálak! Pl. móresre... :hehe: )
(#) Frankye válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Arra majd Te engem.
(#) janikukac válasza Frankye hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Vízilabda válogatott, Magyarország.
(#) 06smici hozzászólása Jan 29, 2012 /

Sziasztok.
Továbbtanulás előtt álok és lassan be kéne adnom a jelentkezésem. Két esélyes van, egyik a Kandó(Óbudai egyetem) villamosmérnöki és azon belül is a folyamat irányítás érdekelne. A másik meg Veszprémben lenne mechatronika. Főleg az ipari automatizálás de maga a gyártórendszerek tervezése és a pneumatika is érdekelne.
Szerintetek melyik lenne a jobb? Nem tudjátok, hogy Kandó mennyire foglalkozik pneumatikával? Illetve a mechatronika mennyire épül gépészetre (az anyagismeret nem pont a kedvencem...)
(#) KTobi válasza 06smici hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Nagyon egyetem és tanárfüggő a dolog. Mechatronikára tudom mondani nálunk nyúznak a gépészeti tárgyakkal. Először is a mechanika, az kínzás; másik egyetemen ugyanezen a szakon ez a szint ötödik éven választhatóként megy ami nálunk második éven kötelező. Egységes oktatás, ugyan már. Az anyagismeretre, a gépészeti anyagokat jól előadták, érdekes volt és probléma nélkül le lehetett rakni, az elektro anyagok szenvedés. Félvezetőknél hány elektron, hány lyuk vezet, darabra számold, milyen hőmérsékleten. ÁÁÁ, nemondjak semmit, csupa gusztustalan dolog, leraktam, elfelejtettem, kész.

Esetleg valaki tudna linkelni hol érhetők el egyetemi jegyzeteket. Majd a nyáron szeretném átlapozni, megtanulni a kifejezéseket.
(#) 06smici válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Akkor elnézést. Nem gondoltam hogy itt ilyen is van. Valahogy át tudom rakni oda a kérdésem?
(#) Rober_4 válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

1. Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a világvégét, a nagy fokú érdeklődés miatt, csak az analóg készülékkel rendelkezők élvezhetik élőben, digitális előfizetőinket kérjük, hogy este 10 után próbálkozzanak! Köszönjük szives megértésüket!...

2. Te hol a Föld?
A pufferban.
(#) Rober_4 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Az igazi úszó fejjel lefelé is tud úszni!
(#) tiggersoft válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Nekem "oda-vissza tekerős" van.
(#) Rober_4 hozzászólása Jan 29, 2012 /

Már másodszor láttam, hogy a Miskolci Közlekedési Vállalat 35-ös járatán egy bottal közlekedő lassan felszálló, öreg bácsit lezavar a buszvezető azzal az indokkal, hogy nem felel meg az utazási feltételeknek. Most is ott maradt a megállóban, hogy a fél óra múlva jövő következő járatra várjon -5 fokban, és reménykedjen, hogy ha nem ugyanaz a buszvezető akkor hazajut. Persze én nem ismerem az előzményeket, de elszomorít a dolog, pláne ha belegondolok, hogy mit teszek egy ilyen esetben, ha én leszek nyugdíjas...
Mindenesetre nem értem a dolog jogi hátterét, és hogy esetleg ilyenkor mondhatnám-e, hogy elnézést kísérővel van, vagy ilyenek...
(#) zolika60 válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Ha én lettem volna ott megkérdeztem volna a sofőrt. Utálom a nagy hatalmú sündisznócskákat. :yes:
(#) Rober_4 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Nálunk elég feszült a helyzet az MKV-nál. Nem nagyon ugrálhat az utas, már olyat is láttam, hogy valaki reklamált lezavarták, meg ilyenek. Mindez úgy kezdődött, hogy vagy 7 éve hoztak egy szabályt, hogy csak az első ajtóknál lehet felszállni. Ez ha nehezen is de elfogadható volt, meg természetesen, megértettük az indokait. Viszont én úgy érzem, hogy átestünk a ló túlsó oldalára. Nekem mint utasnak is jogom lenne leszállni, nem csak akkor, amikor mindenki felszállt az első ajtónál, és közben csak nézni, hogy megy el a másik járat az orrom előtt. Persze olyan is történt nemrég, hogy erősen fékezett a busz forgalmi okok miatt, és a buszvezető elnézést kért, és kétszer is közölte velünk, hogy ha bármiféle sérülés történt jelezzük!
(#) poros válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Ez felháborító.
Idézet:
„nem felel meg az utazási feltételeknek”
. Szerintem ilyen nincs. A kutya az esetleg nem felel meg. Na de egy ember ha bottal is jár.
(#) poros válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Mi az hogy.
Idézet:
„hogy valaki reklamált lezavarták”
. Mi van ott nálatok?
(#) KTobi válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

De ismerős a helyzet, de itt elnézést nem kérnek. Nem egyszer ment már így el a buszom. Az első ajtónál tolonganak jegyet venni, no most ezt is megoldották, egy jegyáremelés, és már csak az utazik akinek bérlete van.
(#) zolika60 válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Pofátlankodni azért tudnak, mert senki nem teszi szóvá. Nem kell mindent eltűrni egy buszvezetőtől. Megnézném én azt, hogy engem hogyan zavar le a buszról, ha jegyem van rá.
(#) cNobody hozzászólása Jan 29, 2012 /

Üdv

Nincs véletlen valakinek hozzáférése a sonsivri.to fórumhoz?
Le kellene nekem tölteni egy-két csatolmányt, amit csak regisztrált felhasználó tud. Aki megtenné írjon egy privát üzit rám.
Előre is köszi!
(#) janikukac válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Ezt nem értem. :pirul:
(#) poros válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Igaz én csak munkás járattal utazom leginkább de ilyent nem mernének megtenni nálunk. Volt rá példa ,hogy kiemelték a sofőrt az ülésből. Amikor azt hitte ő sz..ta a spanyol viaszt. Következő naptól már nem látta senki.
(#) zolika60 válasza poros hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

De hát magának kereste a bajt. Miért kéne sajnálni?
(#) poros válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Mélységesen felháborítanak az ilyen és ehhez hasonló igazságtalanságok. Nekem azért megért volna néhány telefon hívást,hogy megkérdezzék a sofőrtől ki mire is alkalmas. :violent:
(#) BarnaPili válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

De előtte 10 perccel még benyomnak egy negyedórás reklámot..
(#) jani1987 válasza poros hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Nálunk volt egy bácsika, aki honfoglalózott. A szagával. Őt mindig hátra, lehetőleg az ajtó közelébe rakták. Köcsög sofőrök nálunk is vannak. Ugyanazon a járaton az egyik hagyja, hogy elöl szállj le, de a másik már kikéri magának ugyanezt. Csak azt nem mondja, hogy takarodj hátra. Egy kedves buszos haverom viszont akár a kereszteződés után is felvesz. Független attól, hogy neki ott már nem lenne szabad megállni.
(#) zolika60 válasza poros hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Egy véleményen vagyunk. :yes:
(#) zolika60 hozzászólása Jan 29, 2012 /

Úgy látom szakadozik a NET-em, mert eltűnnek a hozzászólásaim.
(#) poros válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 29, 2012 /

Idézet:
„Nálunk volt egy bácsika, aki honfoglalózott. A szagával.”

Mégsem hagyta ott a sofőr. Pedig lehet megtehette volna.
Itt inkább a gyorsasága nem tetszett a bácsikának ha jól értettem.
Következő: »»   1795 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem