Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Van repulogep, de lehet uszni is Csak a capakat (a vizieket) keruld el.
Háhá, de havat lapátolni nem lehet!
Vannak nem vízi cápák is?
Persze vannak itt a szigeten jobb capak is. Csak jellemzoen sotet bor, nagy hatsoresz es kis keblek, az ismertetojeluk. Persze van azert valasztek mint a kepek is mutatjak.
Ha Ha Ha! Nem tudsz hazajönni, jól kint ragadtál! Nincsen Malév! :smoke:
(egy kis magyar kárörvendés)
A Greenpeace nem akarta visszavinni a tengerbe?
Idézet: „Nincsen Malév!” Nofene, és tényleg! http://www.malev.hu/ Akkor ezért láttam utóbbi pár napban mindenhol Malévos képeket meg szövegeket.
Van meg mas repulotarsasag is a vilagon. Hehe.
Nem hogy jönnél az idei HE találkozóra.
Szerk.: és akkor láthatnál élőbe széépjáányokat. :beka3:
A greenpace itt nem sok labdaba rughat. Itt a szigeten nagyon sok az ilyen capa, es nem hiszem hogy a tengerben akarnanak elni.
Azert szepjanyban itt sincs hiany. Lasd a masodik kepet. Perrsze ha megyek haza akkor majd ertesitem a HE teamet, es arra az idopontra is csinalunk egy HE talakozot.
Ahogy nevezni akarod De gyere ide es majd meglatod hogy inkabb capa mint balna. Szeretik elkapni a feher embert
Azok a veszelyesek igazan. Nem figyelsz oda es mar el is veszel a .....
Ezt a mondatot többféleképp lehet befejezni, de én optimalista leszek most és azt mondom szívesen elvesznék.
Helyes én is ezt a megoldást választanám a helyedben. :yes:
Hogy vicc is legyen a vicc topikban.
Tudjatok-e miert el sok neger a karib tenger partjan? Mert mikor Kolombusz Kristof az utolso utjarol visszatert europaba, a hajo nagyon meg lett rakva a rablott javakkal, es a negerek mar nem fertek fel. Azt mondta nekik, hogy varjatok itt a parton, majd visszajovok ertetek. Azota ott varjak.
A második képet nézegettem a szemem mindig a kis fehér melltartóra tévedt. Hosszas szemlélődés után vettem észre, hogy a kép közepén egy barrakuda van felkötve. Horgász létemre elkerülte a figyelmemet. Az a kis melltartót hozd haza a He találkozóra.
Zoli! Nem akarunk temetésre menni!
Legalább nem vesztek rajta össze.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |