Fórum témák
» Több friss téma |
vzoole:
Esetleg tudnál ajánlani eladót ebayről akitől lehetne venni aksit? Előre is köszi! Üdv!
Akkor jó az eladó ha nincs vagy kevés a negativja.
Üdv!
Hogyan lehetséges az, hogy méretre ugyan akkora lítiumos akkumulátor lehet jóval nagyobb kapacitású is meg kisebb is? Egyáltalán ez lehetséges? Jelenleg után gyártott telefon akku lenne egész pontosan.
Vagy úgy, hogy a telefon akksi a műanyag házat nem tölti ki teljesen, és így kicsit tudnak játszani a mérettel. Sokkal valószínűbb azonban, hogy a kínaiak azt írnak rá amit akarnak. Pontosabban amit te (látni) akarsz.
Igen, én is ezen gondolkozok. Sok esetben csak 200-300mA-val nagyobb az után gyártott kapacitása de láttam már dupláját is. Technológia ugyan az, méret ugyan az ezért valahol csak határok kéne legyenek kapacitás terén. Nekem abszurdnak tűnik de a tudomány is tartogathat meglepetéseket.
Sziasztok !
ezekről a C értékekről hol lehet olvasni bővebben? illetve minden aksinak van ilyen értéke? mi van ha nincs feltüntetve az aksin csak annyi hogy: LC 16340 880mAh 3,7v akkor ez mit tud?
Szia!
C az a capacity, magyarul kapacitás. Ezt többféle képpen is mondják egy aksira. -Simán mint kapacitás, az meg van adva, pl. amit írtál: 880mAh -Töltési kapacitás. Ez Li-ion akkuknál általában 0,5C-1C. Azaz a te 880mAh-ás akkudat 440mA - 880mA közötti árammal töltheted. -Van a kisütési kapacitás, ami a maximum olyan kisütési áramot adja meg, amitől nem károsodik az akku (pontosabban amíg egy bizonyos élettartam küszöböt elér). Li-ion akkuknál max kisütési áram általában 1-3C körül van. Ami 880mAh-ás akkunál 880mA-2640mA folamatos áramot jelent. Az persz logikus, hogyha 1C-vel terheled, akkor 1 órát bír ki, ha 3C-vel akkor pedig 20 percet. Li-po akkunál a max kisütési áram jóval magasabb 10C-50C is lehet típustól függően. Hogy a te akksid mit tud, az csak az adatlapjából derülne ki pontosan, de a fentebb írtak kb irányt mutatnak.
Típusából a következőket lehet megtudni...
L: Lithium Metal akku C: Cobalt bázisú 16: 16mm átmérőjű 340: 34mm hosszú
Sziasztok! Segítsetek nekem is van ilyen power ledem LZP-00CW00 és ehhez kellene valamilyen áramgenerátor. Mit tudtok ajánlani. Köszönöm előre is.
igaz rossz helyre írtam , de ezt a ledet zselés akkuval vagy Lítiumos akkuval hajtanám meg.
Sziasztok Tud valaki nekem segíteni.A képen látható litium elemet keresem,beszerzési forrást, vagy helyettesítőjét.köszönöm
Veszel valamilyen 3.6 V-os elemet (ami fizikailag elfér) és beledrótozod.
Köszönöm. Még annyit hogy a az eredetinek mennyi lehet a teljesítménye,hogy olyat válasszak ami hasonló
Lényegtelen. Eredetileg is elem volt benne, az áramkör nem töltötte, csak fogyasztotta. Lehet 100 Ah-s is.
3.6 V-os lítum elem legyen, amilyet tudsz venni. Pl.: Bővebben: Link. Az 1/2AA méret viszonylag gyakori. Átmérőre, mint egy normál AA elem, hosszra fele. Ha valahova el tudod rakni a masinán belül, akkor nyert ügyed van.
A topik cím akkuról szól, de ez se nem nagy, se nem akku, hanem elem!: TADIRAN TL-2186 3.6v 400 mAh
Szia!
Ugyan nem elem, de nekem úgy tűnik korrodáltak a furatgalvánok az elem körül. Ezt azért nézd meg jobban, ne legyen meglepetés.
Köszönöm a válaszodat, sajnos ugyan ezt nem találtam de valami hasonlót rendelek .Csak nem voltam tisztában hogy ellem vagy aku.
Már kivettem az ellemet alatta nem sérült a nyáklap .Köszi az észrevételedet.Üdv: szepi003
|
Bejelentkezés
Hirdetés |