Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Az de komoly!! Eszméletlen látványos! Gratulálok.
Nagyon tetszetős!
Egy videóval megörvendeztetsz minket? (Akár kettővel is.. )
Tetszik, gartula!
Egy rádiósnak igazi svájci bicska a GDO (is).
Klasz lett. Látom te sem jársz már sűrűn boltba alkatrészér, van minden otthon.
Szerinted ennyi idő alatt még nem gyűjtött össze elég alkatrészt?
Nagyon ügyes műszert csináltál.Valamikor rádió klubos koromban én is akartam de akkor még egy frekvencia mérő csak egy néprádió dobozban fért volna el. (1962)
A doboz bal oldalában egy forgókondi van?
Udv mindenkinek!Meg regebben elkeszultem egy utemre villogoval,igaz nem mutattam be,mert nem valami esztetikus,igaz most se ,de mostmar kikerult a muanyag dobozabol.Mukodese:Keverobol kijovo jelet felerosit egy darlington tranzisztor ami kapcsolgat egy tirisztort,az pedig az egot.Az eloerosito eredetileg egy kicsi bc,de nem erositett eleget igy kicsereltem.Mellekelek egy kepet,meg egy videot a mukodesrol,elnezest a minosegert csak telefonnal tudtam felvenni.
Ma hozták javításra a min 15 évvel ezelőtt épített 4x100-as végfokot, okulás miatt a nagy kábelhalmot ma már nem így oldanám meg (a trafó tetejéről a szigetelést a kép miatt leszedtem), valamint a zsugorcsövek is rövidek, vagy hiányoznak.
A trafó elég nagy? Nehéz az arányokat látni a képen, de 400W -hoz kevésnek tűnik.
Elég furcsa, meg hogy a fél doboz üres De ha azt vesszük, hogy én 15 éve még csak LED-visszajelzős kapcsolós elosztókat gyártottam ész nélkül... (Azért nem biztos, mert 1998 volt, és akkor már TDA2003-mal meg 2030-cal kísérleteztem autóba.)
Nagyon jó lett! A kapcsolás és egyebek publikusak?
Békebeli német gyártású trafó kb 11 cm magas ami nem látszik a fotón a mostani kínai toroidok mellé bátran oda merem tenni.
Ma már ekkora dobozba másfél kilowattot belepakolok szűken , de inkább mindenféle javításra van igény sajnos, az is csepegtetve. Két éve meg váltottam az elektronika csak a munkaidőm kb negyedét teszi ki megmaradt hobbinak. 98 az jó év volt nekem is, akkor építettem az első transzverteremet autóba 4 db Quaddal.
Hogy pontosan mikor épült az kérdéses mert a panelt 93 ban rajzoltam (rá van maratva), és kb 98-ig építettem vele erősítőket, aztán nagyobbakra lett igény.
Köszi! Innen építkeztem. http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_10289_6_ASC.html
Nincs egy kép róla? Nekem nem megy a videó.
Sziasztok szeretnem a velemenyt kerni epitetem egy Quad405 erostitot minden panelt en csinaltam es a trafot is en tekeretem at a doboz tesom muve hozza teszem szerintem nagyon kittet magaert.Anyit hozza fuznek,hogy amik benne vannak lemezek azok arnyekolas miat van benne.Nagyon szepen szol zaj mentes.
Jó lett gratula !
Ámbár a ledeknek tehettél volna foglalatot ,így elég "házi".
Korrekt kis gép lett
Gyári erősítőn hol láttál már LED-eknek foglalatot?
Koszonom szepen.
Kívülről nagyon jó lett. Belül lehetne rendezettebb, ha már ennyi energiát fektettél bele. Az a hatalmas ventilátor kell rá? Gratulálok hozzá!
Azért egy ilyen nem mutat rosszul!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |