Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálam 5 év. Mondjuk az is igaz, hogy nem volt olcsó széria.
Ma délután az udvaron ill. a levegőben rég nem hallott hangokat hallottam. Felnézek és egy nagyobb daru csapatot látok kőrözni egy termikben. Megdobbant a szívem,rohantam a fényképezőgépért. Nem volt nálam szemüveg és nem láttam merre kell a zipzárt elhúzni a fotós táskán. Végre kiveszem a gépet persze nem a teleobjektív volt rajta, csere, futás. Természet fotós barátom mondta: mire egy madarat letudsz fotózni addig már csak a seggét látod. Így jártam én is. Visszavonhatatlanul itt a tavasz, a darvak meghozták. Nem tudom rajtam kívül érdekel ez valakit de azért közzé teszem.
Ahhoz képest, ahogy leírod mekkora kapkodásban voltál, a madarak gyönyörűen élesen látszódnak!
Szép kép, és tényleg végre itt a tavasz!
Én győztem, nekem videót is sikerült!
Hali. Jártas itt valaki az Ebay vásárlásban? Hogyan lehet pénzvisszaküldést igényelni?
Köszi Egyébként nincs valakinek Motorola XT720as telója?
Van topicja talán ott előbb kapsz segítséget. Bővebben: Link
Jé, nem is tudtam...
De attól még keresek valakit akinek van Motorola XT720asa Idézet: „Jé, nem is tudtam...” Hmmm... Kereső?!
Nem is jutott eszembe hogy egy elektronikával foglalkozó oldalon, adás-vétellel foglalkozó topic is lenne... Szerintem nem annyira abszurd
Szerintem itt mindennek van topcja. Aminek nincs az meg nem is érdekes.
A "nem is érdekes" kategóriájú topikok sorra nyílnak már jó ideje, nem kis erőfeszítést okozva az aktuális modulátornak, akarom mondani moderátornak...
Ha ezt a darvak tudnák, hogy így is lehet repülni.
Én ma délután a vasútállomáson ültem, csend volt, sütött a nap, madarak csiripeltek, friss levegő volt. De jó is volt. Olyan jól el lehetett volna ott aludni. Tiszta jó tavaszi hangulat volt. Érdekes, hogy egy nagy városban hogyan lehet ilyen csendes egy hely. Fura volt, semmi zaj, csak csend.
Erre a témára inkáb privát üzeneteket várok. Tudja valaki, hogy hogyan kell linuxos op rendszerbe a mobil internetes stick telepítőjét felrakni?
Igen, Feri bátyám, élek-virulok. Sokszor túlzottan is. Innen nemigen hiányol senki, a való életben meg néha 2 példány is kevés lenne belőlem...
Ezért szeretem a természetet. És ez jótékony hatással van az idegekre is.
Látod én rögtön reagáltam, nekem hiányoztál.
Ez nem igaz. :yes: Bővebben: Link
Bárcsak többször lenne lehetőségem ilyen módon pihenni kicsit.
Profi számítógépesek: Most másolom minden adatomat a nővérem számítógépjére, hogy az egész HDD-met, ami 80GB-os(nagyon kicsi) 100%-ba formatáljam. A Windowst vissza sem rakom, megyek egyből a Linuxra. Eddig tetszett,amikor próbálgattam.
Nem is ez a gond, hanem, hogyan írjam ki DVD-re az .iso LINUX telepítő filet, hogyha befejeztem a formatálást, akkor egyből bootoljon?! Nero Start Smartom van, egy kicsit régebbi verzió. A másik pedig, hogy hogyan formatálja totálisan a HDD-t? DELET-el bemegyek a BIOSba, eddig oké, csak innen nem tudom pontosan... Üdv! Idézet: „A Windowst vissza sem rakom” Én erre nem vennék mérget.
Nero-ban van valahol olyan funkció, hogy cd képfájl kiírása. Na az pont azt csinálja, hogy a képfájl tartalmát írja ki és akkor bootolni fog róla. A vinyót nem kell biosban törölni, majd a telepítésnél úgyis felajánlja, hogy törölje-e, vagy mit csináljon. Ott majd törlöd.
Köszönöm szépen, akkor mindent jól gondoltam. Windows tudom kérdezi, de nem tudtam, hogy Linux kérdezi-e..
Amúgy Zenetom nem értem az iróniát, már ezelőtt is használtam, és tetszett. Sőt....
A neroban elvileg van egy olyan opció hogy lemez képfájl DVD-re írása. (Az mondjuk segítene, hogy pontosan melyik verziót használod )
A másik kérdésedre nem tudom a választ, még sosem telepítettem Linuxot, de lehet, hogy ott is (ahogy a Windowsnál) amikor kiválasztod, hogy melyik partícióra kívánod telepíteni, ott lehet babrálni a lemezekkel, formázni, particionálni, ilyesmi. Üdv! Szerk.: Már megint nem néztam, hogy van még további oldal, szóval megkaptad a választ.. akkor bocsi
Semmi gond, köszönöm !
Még egy kérdes: ugye Wine-al lehet használni a Windowsos programokat Ubuntun, de Linux Mint Gnome-al is megy???
Kész lettem. Remélem jó lesz mostmár. LGBe is formatálta szerintem, mert 65GB free space-t ír. Az egész vinyó 80GB, bizots 15-öt félretett..
Üdv!
Kell rá időt szakítani. Az élet rövid és ha a szép dolgok kimaradnak akkor később bánni fogod.
Nem hagyta rajta. Ha rajta hagyta volna, akkor bootolás előtt kérdezné, hogy mi jöjjön be. Már multkor is úgy volt fenn, és kérdezte. Most semmi ilyen nincs. Totál máshogy van a HDD is particionálva.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |