Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1818 / 3610
(#) El_Pinyo válasza zenetom hozzászólására (») Márc 1, 2012 /

Nálam 5 év. Mondjuk az is igaz, hogy nem volt olcsó széria.
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 1, 2012 /

Ma délután az udvaron ill. a levegőben rég nem hallott hangokat hallottam. Felnézek és egy nagyobb daru csapatot látok kőrözni egy termikben. Megdobbant a szívem,rohantam a fényképezőgépért. Nem volt nálam szemüveg és nem láttam merre kell a zipzárt elhúzni a fotós táskán. Végre kiveszem a gépet persze nem a teleobjektív volt rajta, csere, futás. Természet fotós barátom mondta: mire egy madarat letudsz fotózni addig már csak a seggét látod. Így jártam én is. Visszavonhatatlanul itt a tavasz, a darvak meghozták. Nem tudom rajtam kívül érdekel ez valakit de azért közzé teszem.
(#) pepe091 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Ahhoz képest, ahogy leírod mekkora kapkodásban voltál, a madarak gyönyörűen élesen látszódnak!
Szép kép, és tényleg végre itt a tavasz!
(#) Rober_4 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Én győztem, nekem videót is sikerült!

darvak.gif

(#) jdani hozzászólása Márc 2, 2012 /

Hali. Jártas itt valaki az Ebay vásárlásban? Hogyan lehet pénzvisszaküldést igényelni?
Köszi

Egyébként nincs valakinek Motorola XT720as telója?
(#) poros válasza jdani hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Van topicja talán ott előbb kapsz segítséget. Bővebben: Link
(#) jdani válasza poros hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Jé, nem is tudtam...
De attól még keresek valakit akinek van Motorola XT720asa
(#) Frankye válasza jdani hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Idézet:
„Jé, nem is tudtam...”

Hmmm... Kereső?!
(#) jdani válasza Frankye hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Nem is jutott eszembe hogy egy elektronikával foglalkozó oldalon, adás-vétellel foglalkozó topic is lenne... Szerintem nem annyira abszurd
(#) zolika60 válasza jdani hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Szerintem itt mindennek van topcja. Aminek nincs az meg nem is érdekes.
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

A "nem is érdekes" kategóriájú topikok sorra nyílnak már jó ideje, nem kis erőfeszítést okozva az aktuális modulátornak, akarom mondani moderátornak...
(#) nagy hoho válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Ha ezt a darvak tudnák, hogy így is lehet repülni.
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Matyi,Te élsz?
(#) Ricsi89 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Én ma délután a vasútállomáson ültem, csend volt, sütött a nap, madarak csiripeltek, friss levegő volt. De jó is volt. Olyan jól el lehetett volna ott aludni. Tiszta jó tavaszi hangulat volt. Érdekes, hogy egy nagy városban hogyan lehet ilyen csendes egy hely. Fura volt, semmi zaj, csak csend.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 2, 2012 /

Erre a témára inkáb privát üzeneteket várok. Tudja valaki, hogy hogyan kell linuxos op rendszerbe a mobil internetes stick telepítőjét felrakni?
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Igen, Feri bátyám, élek-virulok. Sokszor túlzottan is. Innen nemigen hiányol senki, a való életben meg néha 2 példány is kevés lenne belőlem...
(#) nagy hoho válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Ezért szeretem a természetet. És ez jótékony hatással van az idegekre is.
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Látod én rögtön reagáltam, nekem hiányoztál.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Ez nem igaz. :yes: Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 2, 2012 /

Bárcsak többször lenne lehetőségem ilyen módon pihenni kicsit.
(#) janikukac hozzászólása Márc 3, 2012 /

Profi számítógépesek: Most másolom minden adatomat a nővérem számítógépjére, hogy az egész HDD-met, ami 80GB-os(nagyon kicsi) 100%-ba formatáljam. A Windowst vissza sem rakom, megyek egyből a Linuxra. Eddig tetszett,amikor próbálgattam.
Nem is ez a gond, hanem, hogyan írjam ki DVD-re az .iso LINUX telepítő filet, hogyha befejeztem a formatálást, akkor egyből bootoljon?! Nero Start Smartom van, egy kicsit régebbi verzió.

A másik pedig, hogy hogyan formatálja totálisan a HDD-t? DELET-el bemegyek a BIOSba, eddig oké, csak innen nem tudom pontosan...

Üdv!
(#) zenetom válasza janikukac hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Idézet:
„A Windowst vissza sem rakom”

Én erre nem vennék mérget.
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Nero-ban van valahol olyan funkció, hogy cd képfájl kiírása. Na az pont azt csinálja, hogy a képfájl tartalmát írja ki és akkor bootolni fog róla. A vinyót nem kell biosban törölni, majd a telepítésnél úgyis felajánlja, hogy törölje-e, vagy mit csináljon. Ott majd törlöd.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Köszönöm szépen, akkor mindent jól gondoltam. Windows tudom kérdezi, de nem tudtam, hogy Linux kérdezi-e..

Amúgy Zenetom nem értem az iróniát, már ezelőtt is használtam, és tetszett. Sőt....
(#) pepe091 válasza janikukac hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

A neroban elvileg van egy olyan opció hogy lemez képfájl DVD-re írása. (Az mondjuk segítene, hogy pontosan melyik verziót használod )

A másik kérdésedre nem tudom a választ, még sosem telepítettem Linuxot, de lehet, hogy ott is (ahogy a Windowsnál) amikor kiválasztod, hogy melyik partícióra kívánod telepíteni, ott lehet babrálni a lemezekkel, formázni, particionálni, ilyesmi.

Üdv!

Szerk.: Már megint nem néztam, hogy van még további oldal, szóval megkaptad a választ.. akkor bocsi
(#) janikukac válasza pepe091 hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Semmi gond, köszönöm !
Még egy kérdes: ugye Wine-al lehet használni a Windowsos programokat Ubuntun, de Linux Mint Gnome-al is megy???
(#) janikukac válasza janikukac hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Kész lettem. Remélem jó lesz mostmár. LGBe is formatálta szerintem, mert 65GB free space-t ír. Az egész vinyó 80GB, bizots 15-öt félretett..

Üdv!
(#) nagy hoho válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Kell rá időt szakítani. Az élet rövid és ha a szép dolgok kimaradnak akkor később bánni fogod.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

Nem hagyta rajta. Ha rajta hagyta volna, akkor bootolás előtt kérdezné, hogy mi jöjjön be. Már multkor is úgy volt fenn, és kérdezte. Most semmi ilyen nincs. Totál máshogy van a HDD is particionálva.
(#) jani1987 válasza pepe091 hozzászólására (») Márc 3, 2012 /

A nero7-be a nero express az, amivel bootos lemezt lehet írni.
Következő: »»   1818 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem