Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sajnos kicsúsztam a szerkesztési időből, több kép itt található
Szép, igényes munka. Gratulálok nagyon jó lett, bőven van fényereje arra amire kell.
Öröm nézni a képeket! Nagyon szép munka, igényes és precíz kivitelezés. Nekem nagyon tetszik.
Üdv, mindenkinek.
Ma sikerült életre keltenem a (viszonylag) saját tervezésű inverter, egy kép izelitőnek. A panelból még hiányoznak a csatlakozók, mert az nem volt nekem itthon. A többi majd ha meg lesz hozzá a rendes trafó és a doboz is.
Nagyon szép lett a lámpád, a NYÁK-od kimondottan tettszik, azt hiszem én is utánanézek ennek a védőfóliás technológiának.
Mint a gyári!!! Gratulálok
Amíg nem néztem meg a teljes albumot,addig hittem,hogy a panel egy gyári darab.Le a kalappal.Szép munka.
Szia!
Nagyon jó lett, főleg a NYÁK tetszik nagyon. Viszont a LED-ek spektruma nagyon rossz eloszlású, vagyis nem olyan "természetes", mint pl. a Napfény, vagy az izzószál fénye, mivel a LED-ek tulajdonképpen egyenként tartalmazzák a szín összetevőket, és nagyon nem egyenlő arányban (vagy legalábbis nem úgy, mint ahogy kéne).
Köszönöm mindenkinek, örülök hogy tetszik Nektek is.
Zenetom: a lednek melegfehér fénye van, majdnem olyan mint a 60W-os izzónak, én meg vagyok elégedve a színével. Bari
"Kérhetek egy kis erősítőt? Tessék itt egy katona"
Ez igen! Gratulálok, "szokásos" Bari- minőség! :kalap:
Én csak a tényállást írtam le, egyébként ha nem lennék ennyire lusta, én is csinálnék egyet.
Üdv
Elkészült a Watt féle Pk2 klón. Egy kis ízelítő
Ejj, a nyákot gyártattad, ez így nem ér
Egyébként kis aranyos lett, nekem tetszik.
Szia
Egy kicsit csaltam ..de van még pár db.
Nem gyenge, mennyiből jön ki a gyártás?
A belső ICSP csati miért hiányzik? Már felprogramozva tetted be a vezérlőt?
Szép lett, gratula! (Kár, hogy én már nem látom ezeket az apró, SMD dolgokat... )
Szia
Tüskesort ráhelyezed az érintkezőre és nem kell beforrasztani. 2k Huf
[OFF]2 ezerért megcsinálták a NYÁK-ot? Elárulod, hogy melyik cég csinálta? Már ha nem titok.
Sziasztok, Jó estét ma sikerült megcsinálnom a kivezérlésjelzőmet már csak meg kell tervezni a nyákot,beépíteni .9v-ról működik
Köszönöm
Szia! gratula jó lett, én is épp csináltam egyet, amit ma fejeztem be video
Kicsit több ledel, de ugyanígy villog ez is
Köszönöm , gratulálok én is épp ma néztem nagyon jó lett az is.Mivel 15 éves vagyok így nem mertem kicsit bonyolultabba belekezdeni.
Jó lett! Milyen zene szól a videó alatt?
Sziasztok!
Már régóta vágytam arra, hogy lecseréljem a régi kopott, nagy és gyenge hordozható próba erősítőmet. Volt itthon pár TDA2030 IC így kézenfekvő volt a dolog. Most először próbáltam feliratot vasalni a nyákra, ahhoz képest szerintem egész jó lett. Gondolkoztam rajta, hogy kérek egy falat erősítőt a 21-ből DJanosi kollégától, de az úgy túl egyszerű lett volna. :vigyor4:
Szép lett! Gratulálok! A felirat is jó lett, csak így tovább!
Udv!Gratulalok nagyon szep munka,az enyem megse kozeliti a te vegfokodat.En egy db stereo tda2005 el keszitettem a gyari alapkapcsolat.Szerintem valamekkora ellenallasal lekene kosem a jele a foldre mert ha nagyobb jelet adog elkezd recsegni.Igaz a bemeno kondik 1µF a kimeno pedig 1000.Mindegy mutatok ket kepet.
Kösz! Tervezem, hogy építek egy hidalt változatot is annyira megtetszett az egyszerűsége és a hangja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |