Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK terv ellenőrzése
Sziasztok!
Már nagyon sok ideje ezzel küszködöm, hogy a megfelelő pontba kössem a kijelző szegmenseket. Sajnos nem sikerül,csak 1000 átkötéssel, ezért szeretném kérni, hogy aki ért hozzá, az nézzen már rá,hogy minél szebben hogyan tudná megoldani?! Köszönöm szépen ! Bővebben: Link Ja, és ha valaki le tudná ellenőrizni, hogy a makrót helyesen készítettem el, annak köszi ! Üdv !
Két kérdés:
A te kijelződ közös anódos vagy közös katódos? Tisztában vagy vele, hogy ez multiplex üzemű kijelző?
Szia! Az 5-6 lábtávolság 10,16mm helyett nálad 12,70mm.
Szia!
Közös anódos elméleteim alapján, CA-val kezdődik, nem CC-vel. Tudatában vagyok, és sajnos nem pontosan ismerem az ilyen fajta kijelzőket. Pontosabban ehhez a kapcsoláshoz kellene : Bővebben: Link Reloop: Ki tudnád akkor megfelelőre javítani, illetve akinek van ideje, az segítene benne.?! Már szinte kész a rajz, csak finomítgatni kellene rajta, de ez a kijelző rész egy délutánt vett el, és nem sikerült.
Egy oldalon átkötés nélkül felejtős. Te eddig hány átkötéssel tudtad megoldani?
4, és még nincs kész egyáltalán. Plusz ugye most mondta reloop kolléga, hogy hibás is, tetejében csúnya is lett..
Az a hiba csak annyi, hogy két raszter kell balra tolni a jobb oldali csoportot. Kíváncsi vagyok a 4 átkötéses megoldásodra!
Szia! 1 átkötés még belefér?
Bocsi nem neked hanem Janikukacnak akartam írni!
Itt egy lehetséges megoldás. A csinosítás rád vár.
Én azzal számoltam, hogy te az A-G és DP valamint táp szintén a nyákon van és nem tüskesorral csatlakozol. Ha tüskesorral csatlakozol akkor az átkötések szinte nullázhatók. Ne feledd ez multiplex kijelző.
Ha kokozo rajzát átcsinosítod akkor 4db átkötés az egész. Persze nem ellenőriztem, hogy jó-e amit csinált, de bízom benne. Én csak belefirkáltam, hogy szemléltessem.
Így, ha a nyákon van minden akkor ez jó kiinduló alap, ha pedig tüskesorral csatlakozol akkor reloop megoldása a nyerő. [OFF]már megint alul maradtam...
Elnézést, hogy eddig nem jelentkeztem, Szentmisén voltam.
Kokozo változata nagyon tetszik, mivel a sorrendet megtartva, egy átkötéssel megoldotta. Esetleg valaki megmondaná, hogy helyes-e az egész? Köszönöm kokozonak, bízok a helyességében ! Az egész tüskesorral fog csatlakozni, hiszen nem férne bele a megfelelő dobozba, ha egy panelon lenne minden! Esetleg még egy kérdes, hogy kokozo kijavítottad-e a mérethibámat , amit a fiúk mondtak a rajzomon? Üdv mindenkinek, még egyszer köszi !
Sziasztok!
Mivel nem kaptam választ, és ettől eltekintve az idő még mindig szorít, így elkészítettem a nyákrajzot, csak a legeslegvégét, ahova a banándugók mennek nem tudtam 4-et bekötni, mert vagy nem tudom hogy hova, vagy nem tudom megoldani. Ezért kérnék egy ellenőrzős-javítós-berajzolós segítséget tőletek. A kapcsolás itt található Bővebben: Link Köszönöm szépen, János !
Szia! Vannak hibák rendesen meg ne csináld.. először is az ic alatti ellenállást minek tetted be az ic alá amikor felette simán elfér (24-es láb) és akkor 1 ákötés minusz, a 3,3 voltos rendszered se jó mivel az egyes láb ami ugye egy 10-k-s ellenálláson keresztül kapja meg a feszt onnan vitted tovább.
20-as lábnál az az átkötést hogy gondoltad, az ic-t átfúrva? A mode gombot egy zárlatnak szántad? Mert akkor jó lett Egyenlőre ennyi mert csak most tudtam ránézni 5 perce..
Uhh, király. Megvárom még reloop-ot, ő is mondta, ha lesz idő segít,szóval egyszer akarok nekifeküdni.
Köszi !
Pár hibát kijavítottam meg az összes átkötésedet kitöröltem, nézd át hogy szerinted így jobb e..
Nem rossz ! Sőt! Amúgy a kis gomb még mindig zárlatos , nem? Amúgy amit nem értettem, és ugye nem tudtam megcsinálni az a banánaljzatok bekötése. Ugye egyet bekötöttem, amivel a voltot mérem...
A kis gomb nálad összekötötte a testet a 3,3 voltal a 20-as lábnál nézd meg.. A 19-es láb helyett nálad arra volt kötve. Így már nem zárlat elvileg.
Curent = R sönt és az lm356 közös lábára
resist2 = 3,3 volt resist1= atmega 25-ös láb ahol az ellenállás is van ha jól néztem.. de ezt erősítse meg más is ha lehet.
Ennyit tudtam változtatni. Ha a többit is megcsinálom, nem lesz teliföldben egy két alkatrész, szóval ez a pillanatnyi állapot. !
Nekem sikeredett igaz kellett bele sajna még 1 átkötés
Mivel át lett helyezve, felrakom ide a pillanatnyi állapotot (amelyet szerkesztettem)... Üdv!
Jani én nem értem miért küzdessz ennyit ezzel a nyákkal. A KIT oldalán vannak róla képek. leírás,videó. Azokat tanulmányozva már rég készen lennél és azokból minden kérdésedre ott a válasz is.
Bővebben: Link
Igen, de nyákrajz nincs. Meg dry-al akarom csinálni, ahhoz meg főleg nincs negatív rajz sehol.
Szóval várom még a tippeket, ki mit talál! Üdv !
Kicsit még pofáztam rajta, felrakom. Várom a véleményeket !
Szia! Nézd meg én is változtattam rajta egy kicsit.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |