Fórum témák
» Több friss téma |
Atya ég! Ez működik! Nagyon köszönöm a segítséget!
Most átnézem töviről hegyire mit tettél...
Tudtok Flowcode -ról bármi féle magyar nyelvű dokumentumot? Orosz és spanyolt találtam.
Sziasztok! Eltűnt a komponens eszköztár, csak ennyi maradt belőle. (melléklet) Hogyan lehet visszaállítani? Üdv!
Hello!
A mellékelt reg fájlt futtasd le hátha jó lesz.
Hello, lefutattam, azóta el sem indul, de még az újratelepítés után sem.
Flowcode könyvtár ott components abban a könyvtárban kellene lennie a komponenseknek ha csak le nem törölted. Regisztráció takarító progik futtatásakor már én is jártam úgy hogy ezt a pár bejegyzést törölték és elég volt ezt újrafuttatni. Lehet hogy neked nem az a verziód van mint nekem de ebben a könyvtárban benne kellene lennie a te verziód components visszaállításához tartozó reg bejegyzésnek. Ha nincs ott akkor az előbbi reg bejegyzéseket törölheted ezzel a reg fájlal és utána reinstall.
A nézet -nél be van pipálva a komponens eszköztár ??
Töröltem amit küldtél, most elindul újra, de olyan mint korábban. A saját .reg fájlal sem hozza vissza az eszköztárat, újratelepítés sem segít. Szerintem betölti az eszköztárat, csak nem jelenik meg rendesen. (melléklet, ikonok a lényeg) verzió:4.2.3.58
@kaqkk, igen, be van kapcsolva.
Nálam ha a remove-t lefuttatom akkor lesz ilyen és a somponents-el visszaállítja.
v4.5.18.74 verzióval mi a baj? Mert nálam minden ( legalább is eddig ) jól működik.
Nálam is tök jól megy ,igaz vannak benne hibák ,de javíthatók.
Viszont megy benne ami a 4.3 ban nem. (pl az RXInt)
Én már jeleztem hogy beszállnék egynek, mellesleg nincs olyan program amibe ne lenne bug, legalább is nagyon kevés példa van rá.. Minden programra sorba jönnek a javítások még a méreg drágákra is.. Lásd Windóz, sőt az agyon dicsért os-re és a linuxokról ne is beszéljünk..
És azt tudja valaki, hogy pontosan mennyibe is kerülne ez a 10 emberes dolog? Meg hogy hány embert érdekel komolyan?
Persze !
Erre írtam ,hogy javítható.... De a 4.3 ban nem tudod megjavítani az RXIntet
Milyen operációs rendszer alatt használod?
Én gondolkodom a csoportos licensz vásárláson
de 2-3 főnél több még egyszer sem jelentkezett Ha nyitnánk egy témát a vásárlásnak több jelentkező lenne ? Már többször leírtuk hogy 27-30E ft körül jhönne ki fejenként egy 10 felhasználós változat , de inkább mindenki kínlódik a "tecso-s" változatokkal
Windows XP, honnan tudok letölteni egy működő verziót?
Szia! Én is be neveznék egyre, ha legalább valaki csinálna egy cikket, hogy meg lehessen legalább az alapjaival ismerkedni. A Parsic-ot sikerült már elég jól megértenem, de ezt sajna nem. Szerintem sok ember nekiállna foglalkozni ezzel, ha lenne valami oktató anyag hozzá!
Az újabb verzió (4.5.18.74) telepítése megoldotta a problémát. Mindenkinek köszönöm a segítséget!
A példa programokat már nézegetted? Azokból sok mindent meglehet tanulni.
Hello!
Gratulálok! A Flowcode saját függvényével? Üdv.
Sajnos a cikkírás szerintem (idő hijján) senki nem fogja bevállalni ugyanúgy mint ahogy a parsicról sem készült leírás . De ezt a 71 oldalt (na és a példaprogramokat) átnézve sokat lehet tanulni ,ja és kérdezni sem szégyen itt a témában ...
Külső segítség :
(nem én ) valami[5]={1,2,3,4,5};
Jo az csak a valtozo tipusat meg kellene adni.
Idézet: Ez a C fordito kisokosabol derul ki, hogy melyik tipusu valtozo milyen hosszusagu. Ezt kellene tanulmanyozni. „Még egy kérdés ha nekem elég byte-ból csinálni tömböt mit írjak az int helyett mert a byte-ot nem fogadja el.”
Mondjad nyugodtan, mert nem tudom hol hasznalod ezt a tombot. En hasznalok tombot, mind ROM, mind RAM teruleten, es altalaban mukodik. Az hogy ez a program mit csinal vele, azt nem tudom. Az biztos, hogy C alatt egy deklaralt es feltoltott tombot lehet hasznalni szepen. Pl ilyen a karakteres LCD CGRAM feltoltese ( felhasznaloi karakter). Itt is elore feltoltjuk a tombot, majd amikor arra kerul a sor, szepen attoltjuk a LCD CGRAM-ba.
Szoval nem ismerem a Flowcode lelkivilagat, es nem ismerem a cimzesi metodusait. Sot azt sem tudom mennyire C-s a cimzesi metodusa. Nalam ez igy mukodik (CCS C)
Mondjuk ez altalaban minden C forditonal igy mukodik. Viszont a Flowcode eleg erdekesen kezeliheti a tomboket, ha ezt nem tudod hasznalni. A BoostC elvileg ugyanigy kezeli a tombot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |