Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! Tudom hogy nem teljesen ide illik a téma de akármilyen forumba irok nem tudnak segiteni és itt már annyi okos tanácsot kaptam.A probléma a következö vettem a fent emkitett PNA-t és IGO kelet eurpa térképet adtak hozzá de azt senki nem mondta hogy ez egy klon és a frissitést nem támogatja az igo.Ha be akarok másolni egy frissebb térkép fájlt azt irja ki hogy a térkép zárolva van.Eddigi nyomozásom során az derült ki hogy mivel windows ce 4.2 fut a pna-n ezért ennek egyik fájlában vannak licenszadatok amikhez hozzá kellene férni. Mivel magán a pna-n nincs semilyen komunikácios csati ezért csak az sd kártyán lehet mahinálni.Kaptam Myguid 3000 pna-hoz valo fájlokat mert annál müködik a feltörés és sokak szerint ez annak az utodja de sajnos nem müküdik.Azt mondják hogy az lenne a lényeg hogy elöhozuk az exploler ikont. Várom az ötleteket és kérdéseket mert tudok még dolgokat.
A licensz fájl az SD kártyán van IGO mappa license.db fájl az . Ez alapján dönti el, milyen térképeket használhatsz, melyeket nem.
Sajnos Lucifer ennél trükösebbek ,tudom hogy ott a licensz fájl de az nem elég ezt az utat már végig jártam.Kaptam és én is töltötem le a netröl igo-t amiben természetesen meg volt a licensz.db és azt is lecseréltük de igy is tudja a szemét mert a készülék saját belsö romjában is le van tárolva és ha nem egyezik akkor fujhatod.
Idézet: „Tudom hogy nem teljesen ide illik a téma” És akkor ezek után bárki erre hivatkozhat és így már megnyílik a fórum minden egyéb témában is? Vagy hogy is van ez? :boxer: (Ne értsd félre, nem veled van a baj konkrétan, tepizoli, hanem ezzel a fenti "gondolattal, felfogással"...és hogy akkor ezek alapján bárki más is írhat már bármi mást is a fórumra ezekután?)
Bocsánat! Azért gondoltam hogy itt is kérek segitséget mert valamenyire kapcsolatos a téma az elektronikával,és felháboritott a kereskedö és a szerviz hozzáállása.Kemény pénzért megvetem az igot és mégsincs jogom frissiteni.
Csak egy kis kérdés.... A PDAmánia oldalán is próbálkoztál a fórumokban? www.pdamania.hu Mert ott kizárt, hogy nem tudna neked segíteni senki sem...
Természetesen ott is folyamatosan fent vagyok de sajnos még mindenki csak az elödjét a Myguid 3000-est ismeri.Ugy néz ki hogy ez még tul uj.
Szeretném kérni a véleményedet a TIBO-val kapcsolatban: ajándékba kérte egy ismerősünk tőlünk egy neves nap alkalmából. Tudom, hogy ez nálunk még nem ismerős márka de pl. németeknél már megy. Összeségében véleményed? Van egy bővebb szolgáltatással bíró változata is, amihez SD kártyán adják NyEU-t is.
Ha nem idevaló a téma és kivesznek, jó lenne valahogy folytatni az eszmecserét. A navis oldalakon sincs még tapasztalat!
Akkor a te gondod konkrétan az, hogy nem tudsz hozzáférni a PNA belső flashmemóriájához, amin a licenszadatokat tárolják? Tehát bekapcsolod és nem kapsz egy PDA jellegű startmenü + ezazt, hanem elindul egyből az IGO?
Van néhány ötletem: SD kártyán szétnézel, hátha arról indul az IGO. Keresel rajta további binárisokat amik futtatásra kerülhetnek valami úton módon. Ha találsz rajta ilyensmit akkor cseréld ki mondjuk a CE-s totalcommander binárisára. Természetesen a régi bináris nevét tartsd meg. Ekkor ha mákod van sikerülhet előcsalogatnod a hőn áhított fájlkezelőt, és már garázdálkodhatsz is. B ötlet: autorun.inf-el nem lehet beetetni a CE-t. ? Próba cseresznye.
Mostmár nagyon meg vagyok elégedve vele mert sikerült olyan igot és miomapot szereznem melybe szabadon lehet bármilyen térkép fájlt másolni és nem reklamál a licenszért.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |