Fórum témák
» Több friss téma |
hali ! engem érdekelne ez az örök életű megoldás ugyan ez a gondom xp7220-al előre is kösz üdv Kris
Sziasztok!
Nem megfelelő vízkőtelenítési funkció után a kávégépünk az alábbi problémát mutatja: (kép mellékelve) Próbálnám légteleníteni, de kerreg és nem jön víz. A fényképhez még annyi, hogy a piros gomb az folyamatosan villog- nem világít, a felett levő két gomb is villog és nem világít, a felső sorban a 3.gomb azaz a forró víz választó gomb viszont világít. Előre is köszönöm a segítséget! Üdv. N.
Meg kellene nézni, hogy hogyan lehet resetelni. Ha nincs semmi leírás hozzá, akkor mindenképpen megpróbálnám kikapcsolni, és néhány perc után nyomvatartott Power gombbal visszadugni a konnektorba. (Hátha ez a Reset...)
Körülnéznék még, hogy minden rendesen van-e visszatéve, esetleg nem valamelyik érzékelő nem zár rendesen. (Központi egys. zacctartó stb.) Esetleg kivenni és újra visszatenni őket.
És miért nem írod le?
- Bocsánat! Tudja hány óra van? - Igen, tudom...
Sziasztok!
Jura 500-as kávégépet kezdtem el a zsíroldó tablettával átmosni. Elindítottam a programot, aztán csak kattogott. Hibakód: 8 háromszoros hajtómű hiba. Van ötletetek mi történhetett, és mit kell tennem?
Azt hiszem szétszerelés nélkül ez nem derül ki. Miért kellett bele zsíroldó?
220 kávé lefőzése után az clean unit (zsíroldó tablettás átmosás) programot kell elindítani, ami zsírtalanítást (nem vízkőoldást!) igényel. Speciális tablettával csináltam már többször.
Igazad van a zsíroldással kapcsolatban Bővebben: Link
Mindig tanul az ember valamit... Persze attól, ha azt mondom hogy szervíz, sokkal boldogabb nem leszel. Útálom ha már egy kávésfőző is okosabb nálam ![]()
Valószinű, hogy a központi egység szorult meg a felsőszűrő felett található o gyűrű szakadása miatt. Vidd hozzáértőhöz! üdv.
Köszi szépen a segítséget, reméltem, hogy megúszom a szervizt, ami 50 km-re van legközelebb. Háztartási gépszerelő sem vállalta.
Sziasztok, hátha tudtok segiteni egy xp7220-as gépnél
A gép folyik.. Van a váltászelep és az alatt egy kivezetés amire nem megy cső.. az egy kis műanyag túlfolyó tartály szerűség fölé megy amire 2 cső is megy.. egyik a szelepcsonk aljáról egy kis csővel a másik megy megy vissza a szivattyúba.. de középen luk van ahol viszont folyik ki a viz alulra.. oda mi kell? A viznek valószinű itt kéne távoznia főzés után de miért folyik le középen? Akkor nincs is értelme a másik csőnek ami a szivattyúra menne vissza..
fotó a verteilerről...
http://www.juraprofi.de/images/product_images/popup_images/7912_0.jpg emlékeim szerint az vezeti ki a vizfelesleget a csepptálcába, amikor visszarakod a belsejét a gépnek egy csipesszel vagy fogóval rakd vissza a csövet ami középről jön be(ami csepptálcába vezet) már nem emlékszem tutira, ha valami nem ok - a kedvedért szétszedem és csinálok fotót..
Most a csepptálca az melyik? Ahova a poharat rakom?
a képen amit küldtél ott a szelep az a fehér a végén az egységnek, annek a lefele menő csője megy egy pici csővel arra a műanyag túlfolyó szerű valamire.. annak allja lukas oda mi kell?
A képen látod a két sötét mandzsettát alatta vannak a csövek, amik egy kis vajszinű tálcába vezetik a vizet onnan a csepptálcába folyik(ahova a poharat rakod). Nekem nem ott folyt hanem a szűrőt szedd szét(benyom 90 fok forgat) ott van rugó szűrő tömítés stb, azt tisztísd szilikon stb ha repedt-csere - ami innen megy kb 6cm hosszú cső az megy a előre középre a kis vajszínű oldalán levő csőcsonkra a többi üres.
Sziasztok! Saeco Royal Classic kávéfőzőbe szeretnék mechanikus számlálót beszerelni, az lenne a kérdésem, hogy hova szokták kötni?
Saeco Royal Classic kávéfőzőbe szeretnék mechanikus számlálót beszerelni, az lenne a kérdésem hova szokták kötni?
üdv mindenkinek. adott egy rowenta es6805 tipusú kávéfőző. egy külföldröl haza utazott gépről van szó. mikor becsomagolták működött, mikor ki akkor már nem. villog rajta clean led, és a service gomb megnyomására nem reaál semmit, innentől kezdve kikapcsolni is csak dugvilla eltávolításával lehetséges. nincs magyar nyelvű használati. köszönöm a vbálaszokat.
Itt nem segítenek? Bővebben: Link
![]()
már körbejártam, de szakszervizbe csak akkor vinném inkább, ha más nem lehetséges.
Sziasztok!
Korábban kaptam egy Szarvasi Mini Eszpresszó kávéfőzőt, amit csak most vettem ki a dobozából, mivel az előző tönkre ment. Garanciája már lejárt, ezért fordulok Hozzátok. Már az első főzéskor, azóta is alig langyos a kávé amit lefőz. Utána még meg kell mikrózni, hogy meleg legyen. Tud-e segíteni valaki, mi lehet a baja?
Szia!
Köszönöm a gyors választ, ez az újabb kávéfőző, amiben egyenes a cső, és egy másik cső megy rá, ami levehető. Ennél is működik?
Van egy DeLonghi EC 8-as kávéfőzöm, a zárókupak valamiért elforog,nem látom mi a baja és miként lehet szétszedni, ha valaki esetleg tudna tanácsot adni,megköszönném
Üdvözlet!
Ti az U felszálló csövet (búvárcsövet) mivel szoktátok ki illetve betekerni? Előre is köszi!
kösz a választ!
Az egész kazánt (üstöt) szét bontod, hogy fogóval hozzáférj? Nincs egy egyszerűbb megoldás?
Annyit még hadd kérdezzek már, hogy mekkora rajta a "csavar"? Tehát milyen/hányas kulcs kellene hozzá?
arra gondoltam, hogy valami zártszelvénnyel vagy hasonlóval (mondjuk U vassal) is ki lehetne tekerni.
Sajnos nincs ilyen hosszú laposfogóm és nem is terveztem a vásárlását.
Hello. Saeco Royal Digital gépem van és egy ideje azt irja hogy decalcify. Valoszinü szeretné ha vizkömentesiteném, van ilyen opcio a menüben. A gond az hogy nem tudom pont mivel csináljam, mifelénk nemtaláltam szert rá.Irja valaki hogy jó az ecet is. Sima ecet vagy alma vagy borecet?Milyen töménységüvel?Beleöntök egy tartájal, vagy keverem vizzel? Bocs ha hüjeséget kérdezek, nemigen értek hozzá.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |