Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
tudom csak megszeretném nézni hogy mien mert van egy másik tvém és egyfoma de abban szép kép volt
Így néz ki. Azért vigyázz magadra és arra is, ne ronts a készüléken, hanem javíts.
Fénykép a beléről?
Szia Bandi
holnap készitek képet rólam, az hátha segit. a száma alapján nincs valami ötleted?még +hangfal is tehető rá ,és 70" a képcsöve .
Ne magadról csinálj képet hanem a tv-ről!
A biblia szerint Universum FT 719. Sasszi AC530A.
Sziasztok! Van egy Funai tv 2000a mk6-os tv-m. A gondja ,hogy tiszta zöld a kép rajta. Hol keressem a hiba okát? Köszönöm.
Kontakthibákat keress a képcső áramköri lapon.Ha nincsenek,egyenként ellenőrizd a három katódot.DC szintek mérése is vezethet ugyanitt eredményre.
István
Köszönöm az ötletet! Sikerrel jártam! Újraforrasztottam néhány fellazult forrasztást + kicseréltem egy 271 Ohm-os smd ellenállást.
Pontossan.megmondaná nekem valaki? hogy holl is tanálom meg, a ptc-t. a tekercsen? vagy holl?
Szia Bandi
Itt vannak a képek a tv -ről, szerinted milyen tipus?
Elin
"Üzenetednek minimum 5 karakter hosszúnak kell lennie" Köszönöm a hibaüzenetet, de az "Elin" akkor is csak 4 betű.
akor valaki segitenne nekem nagyon kéne de ha képrtt dudna valaki az jobb lenne
Még tegnap írtam a tipusát. Nem figyelsz!
és képet tudnál nekem mutatni rola,
Üdv Bandi
De Figyelek Néztem is, Csak Van egy kis gondom vele. Bekapcsolom bejön hang nélkül , de ha ki be kapcsolom néha visszajön a hang . ja és valamiért nem talál egy csatornát sem , és a csatornakijelző ledje néha úgy vibrál mintha kontaktos lenne, és kikapcsol egy idő után. Szerinted mi a csoda lehet vele, tudom nem mai darab de meg szertném menteni köszi előre is.
helló
küldök róla képet a nagy panelon találod üdv. Pisti
Már tegnap egyszer betettem, de mégsem találja. Szerintem szerelő kell neki.
pisti figyi ijent nemtalálok rajta más kép nincs rola csak ijen van belöle?
készits képet a nagypanelról , mert olyan nincs hogy nem találod akkor a képen bejelölöm neked .
De ha nem megy igy sem inkább vidd el szerelőhöz!
Muszáj egy teljesen hozzá nem értőt ennyire támogatni? Még ha hobby akkor is? Aki ennyire nem tudja, hogy mit keres, azzal kár vesződni!
Igazad van Bandi én is csak azt nem értem hogy nem lehet kép alapján megtalálni .
egyébként én is ugy látom nem tudja mi milyen alkatrész szerelőt fogok neki javasolni
Lehet, hogy fehér van benne. Fehér PTC.
Én tudom azért is kértem tőle képet , de szerintem szerelő kellesz neki !
Szia. akor itt lennének a képek jelöldmár ki akor mert akor kiszedném a máássik tv böl mert aban szép kép volt köszi.
Helló
Na Jól figyelj rám, bejelöltem neked de ha nem vagy biztos magadba inkább bizd szerelőre!!! nehogy baj legyen a végén ezt csak azért irom mert a képről felismerhetted volna a PTC-t .
Köszi. nemlessz baj és igy jólesz a kép? nem lesz elmosod va szép szines lesz ha megcsinálom irok köszönöm hogy segitetél
|
Bejelentkezés
Hirdetés |