Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Szügségen lenne egy audió-videó modulátorra amivel hozzá tudom rakni a bejövő rf kébelre egy csatornára a hangot és a képet. előre is köszönö a válaszokat !
Szedd ki egy rosz videóból vagy parabola beltériből
De lehet kapni is 1-2E Ft-ért
Kerits egy bontott videot abban van. Ez a legegyszerübb módszer és a leggyorsabb is.
köszi az ötleteket
van egy videó és esetleg még akár egy beltérit is tudok keríteni csak nem tudtam hogy kell bekötni..de kiderítem! köszönöm a segítséget!!!
Arra azért ügyelj, hogy mekkora feszültséggel volt betáplálva a kiépített modulátor ugyanis a régebbi videókban 9V, az újabbakban 5V a modulátor tápfeszültsége.Egyes modulátor tipusok lábai(kivezetései) a panelon feliratozva is vannak.+, A, V,.
Hali van egy videóból kiszerelt modulátorom aminek 5 lába van a követlekő sorrendben:
V,G,A,MB,G,BB v-szerintem a videó G-földelés A-audió MB-? G-megint föld BB-? az mb és a bb valyon mi lehet előre is köszönöm a válaszokat szerintem a táp de a polarítás milyen?:S
MB-modulator battery
BB- az az 5 dB-s erősítő tápja, mival van benne egy 2 es osztó közösítőnek, amin 4 dB esik, és azt tudom h ne csökkentese a jelet ezért rakta bele egy erősítőt.
Tehát akkor a mb a plusz és a másik a minusz és hány voltot adjak neki? esetleg rakjak fel képeket?
előre is köszi a segítséget!
Szia! A modulátor külső fém borítása a mínusz, az mb sztem is a plusz. Lehet h nem kapsz rögtön jó minöségű képet de erre van 1kis trimer amin állíthatsz, röviden ennyi........
|
Bejelentkezés
Hirdetés |