Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
ALPS poti tényleg beszerezhetetlen Magyarországon? Legközelebb hol kapható? Egy fülhallgató-erősítő kapcsolást néztem ki, amihez ALPS kell :S
Szia!
Professzionális audió termékeket forgalmazó és szervízelő céget keress meg, mint pl a Bertaudio vagy a Bluesound.
Pontosan milyen tipusú ALPS potmétert keresel?
Egyébként gugli első találat : Bővebben: Link
Köszönöm!
Igazából annyira biztos voltam benne, hogy itthon nincs, inkább be sem Gugliztam, de akkor rosszul tudom. erre
ITT a legolcsóbb és pillanatok alatt elpostázzák , a keresőbe : Poti stereo ALPS LOG 50K és láss csodát !
Idézet: „ALPS poti tényleg beszerezhetetlen Magyarországon?” Idézet: „...annyira biztos voltam benne, hogy itthon nincs, inkább be sem Gugliztam...” Ebben mi a logika? Ha annyira biztos voltál benne, akkor minek kérdezted meg?
[OFF][quote]Legközelebb hol kapható?
A külföldet is kérdezte a kérdező.
Köszi mindenkinek! Azt mertem sejteni,hogy importcégek, vagy ilyesmi foglalkozik ezzel, de hogy csak besétáljak és kérjek egy ALPS potit, azt tartottam teljesen kizártnak.
Láthatod nem kizárt , ha pénzed van akkor minden van .
No itt is csak NET-es rendelésre van, és nem besétálsz az utcáról és kérsz egyet.
Igen, azt láttam. Annyira unalmas, hogy manapság minden csak a rohadt pénz körül forog.. Ha pénzed van, mindened van..
Sajnos, ez egyre elterjedtebb, főleg minőségi termékek esetében. Semmit nem készleteznek, csak a pórgős bóvlit. Meg kell rendeld, hitegetnek, mert Ők sincsenek vele tisztában, hogy a nagyker is csak fejben árul, virtuális terméket. Így többszörösére nő a teljesítési határidő, gyakran meg is hiúsul az üzlet, mivel a vásárló - tegyük hozzá érthető módon - eláll a bolttól. Mindig mondtam, üres boltban nehéz kereskedni.. )
Sőt, egyre népszerűbb, hogy már nem csak a web bótosnak nincs árukészlete, de a beszállítója sem tart, hanem a nagyker, ne adj isten a gyártó logg. raktárában van csak áru. A Conrad.hu pl a potit a németektől címre postáztatva csak adminisztratíve vesz részt az üzletben.
Üdv.
Tud valaki valamilyen beszerzési forrást 2n4992 vagy BS08A vagy hasonló "SBS" ügyben?Farnell nem jó....
Sziasztok keresnék 0.04 ohmos 10 wattos ellenállást hol tudnék venni?
Mennyire kell pontos? Pl 2 db 0,1 ohm párhuzamosan, az 0,05 ohm. Ha kell még lehet tovább finomítani . . .
Farnellnek van ilyen:
Bővebben: Link
Vegyél több nagyobbat, párhuzamosan kapcsolva. Ennek megvan az az előnye is, hogy nem kell 10W-osakat venni.
Pl. 5 db ilyen: Bővebben: Link Vagy 3 db ilyen: Bővebben: Link
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan helyet, ahol plxit lehet venni, és nem csak táblában? Pirosat szeretnék venni, egy A4 méretűt. Köszönöm a segítséget Üdv: Csupasz
Sziasztok nincs valakinek elfekvőbe egy (rsn313h25) típusú végfok Ic-je reális áron?
Sziasztok! Egyszer feldobtam már, de hátha most van válasz: Összegyűlt jelentős mennyiségű válaszom a "Vásárlás, hol kapható?" kérdésre. Különböző cégek linkjei. Hol tudnám úgy publikussá tenni, hogy mindenki könnyedén hozzá tudjon férni? Mert ha egyesével ide felteszem - az reklám és sok helyet foglal. A HEStore üzletét rontani nem áll szándékomban, hiszen vannak specifikus alkatrészek is. Nincs valakinek kézenfekvő ötlete? Megpróbáltam a saját oldalamon is, de a sok link a designt teljesen széttolja és inokolatlanul sok helyet visz el a kész sablonrendszer miatt. Valami szöveges oldalra, tárhelyre gondoltam, amit bárki bővítgethet....
Üdv. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy van nekem egy Numark dm 1002mkII-es keverőm és abba mind a 3 tolópoti tönkre ment. Már tudom milyen volt benne, de ezeket nem találom sehol neten. Esetleg ezeket fel lehet-e újjítani vagy inkább próbáljak meg újat venni?
Üdv! Annyi potis téma van, minek nyitsz újat? Bővebben: Link
Slide Potentiometer néven keresd. Példa.
Sziasztok!
Van egy Stanton S-550 dupla CD lejátszó ami rack szekrénybe szerelhető. A CD lejátszó és a vezérlő rész külön egységek és egy controller kábel (8pin mini din) köti őket össze. Elhagytam a kábelt. Valaki tudna ebben segíteni, hogy milyen bekötése lehet neki vagy honnan tudnék beszerezni ilyen kábelt? Köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |