Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   190 / 439
(#) csinidani hozzászólása Máj 14, 2012 /

Sziasztok!
ALPS poti tényleg beszerezhetetlen Magyarországon? Legközelebb hol kapható? Egy fülhallgató-erősítő kapcsolást néztem ki, amihez ALPS kell :S
(#) sznyeg válasza csinidani hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Szia!
Professzionális audió termékeket forgalmazó és szervízelő céget keress meg, mint pl a Bertaudio vagy a Bluesound.
(#) promise válasza csinidani hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Pontosan milyen tipusú ALPS potmétert keresel?
(#) sznyeg válasza csinidani hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Egyébként gugli első találat : Bővebben: Link
(#) csinidani válasza sznyeg hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Köszönöm!
Igazából annyira biztos voltam benne, hogy itthon nincs, inkább be sem Gugliztam, de akkor rosszul tudom.
erre
(#) szamóca válasza csinidani hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Conrad-nál kapsz legolcsóbban.
(#) CIROKL válasza csinidani hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

ITT a legolcsóbb és pillanatok alatt elpostázzák , a keresőbe : Poti stereo ALPS LOG 50K és láss csodát !
(#) llaci56 válasza csinidani hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Idézet:
„ALPS poti tényleg beszerezhetetlen Magyarországon?”

Idézet:
„...annyira biztos voltam benne, hogy itthon nincs, inkább be sem Gugliztam...”

Ebben mi a logika? Ha annyira biztos voltál benne, akkor minek kérdezted meg?
(#) kadarist válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

[OFF][quote]Legközelebb hol kapható?

A külföldet is kérdezte a kérdező.
(#) csinidani hozzászólása Máj 14, 2012 /

Köszi mindenkinek! Azt mertem sejteni,hogy importcégek, vagy ilyesmi foglalkozik ezzel, de hogy csak besétáljak és kérjek egy ALPS potit, azt tartottam teljesen kizártnak.
(#) CIROKL válasza csinidani hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Láthatod nem kizárt , ha pénzed van akkor minden van .
(#) szamóca válasza csinidani hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

No itt is csak NET-es rendelésre van, és nem besétálsz az utcáról és kérsz egyet.
(#) csinidani válasza szamóca hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Igen, azt láttam. Annyira unalmas, hogy manapság minden csak a rohadt pénz körül forog.. Ha pénzed van, mindened van..
(#) SzervízMacska válasza szamóca hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Sajnos, ez egyre elterjedtebb, főleg minőségi termékek esetében. Semmit nem készleteznek, csak a pórgős bóvlit. Meg kell rendeld, hitegetnek, mert Ők sincsenek vele tisztában, hogy a nagyker is csak fejben árul, virtuális terméket. Így többszörösére nő a teljesítési határidő, gyakran meg is hiúsul az üzlet, mivel a vásárló - tegyük hozzá érthető módon - eláll a bolttól. Mindig mondtam, üres boltban nehéz kereskedni.. )
(#) szamóca válasza SzervízMacska hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Sőt, egyre népszerűbb, hogy már nem csak a web bótosnak nincs árukészlete, de a beszállítója sem tart, hanem a nagyker, ne adj isten a gyártó logg. raktárában van csak áru. A Conrad.hu pl a potit a németektől címre postáztatva csak adminisztratíve vesz részt az üzletben.
(#) saraha hozzászólása Máj 15, 2012 /

Üdv.
Tud valaki valamilyen beszerzési forrást 2n4992 vagy BS08A vagy hasonló "SBS" ügyben?Farnell nem jó....
(#) bakaruha hozzászólása Máj 15, 2012 /

Sziasztok keresnék 0.04 ohmos 10 wattos ellenállást hol tudnék venni?
(#) qvasz2 válasza bakaruha hozzászólására (») Máj 15, 2012 /

Mennyire kell pontos? Pl 2 db 0,1 ohm párhuzamosan, az 0,05 ohm. Ha kell még lehet tovább finomítani . . .
(#) qvasz2 válasza bakaruha hozzászólására (») Máj 15, 2012 /

Farnellnek van ilyen:
Bővebben: Link
(#) bakaruha hozzászólása Máj 15, 2012 /

Farnel kizárva de köszi
(#) _vl_ válasza bakaruha hozzászólására (») Máj 15, 2012 /

Vegyél több nagyobbat, párhuzamosan kapcsolva. Ennek megvan az az előnye is, hogy nem kell 10W-osakat venni.

Pl. 5 db ilyen: Bővebben: Link
Vagy 3 db ilyen: Bővebben: Link
(#) Csupasz hozzászólása Máj 15, 2012 /

Sziasztok!
Nem tud valaki olyan helyet, ahol plxit lehet venni, és nem csak táblában?
Pirosat szeretnék venni, egy A4 méretűt.
Köszönöm a segítséget
Üdv:
Csupasz
(#) csinidani válasza Csupasz hozzászólására (») Máj 15, 2012 /

(#) _vl_ válasza Csupasz hozzászólására (») Máj 15, 2012 /

(#) bakaruha hozzászólása Máj 16, 2012 /

Sziasztok nincs valakinek elfekvőbe egy (rsn313h25) típusú végfok Ic-je reális áron?
(#) kameleon2 hozzászólása Máj 16, 2012 /

Sziasztok! Egyszer feldobtam már, de hátha most van válasz: Összegyűlt jelentős mennyiségű válaszom a "Vásárlás, hol kapható?" kérdésre. Különböző cégek linkjei. Hol tudnám úgy publikussá tenni, hogy mindenki könnyedén hozzá tudjon férni? Mert ha egyesével ide felteszem - az reklám és sok helyet foglal. A HEStore üzletét rontani nem áll szándékomban, hiszen vannak specifikus alkatrészek is. Nincs valakinek kézenfekvő ötlete? Megpróbáltam a saját oldalamon is, de a sok link a designt teljesen széttolja és inokolatlanul sok helyet visz el a kész sablonrendszer miatt. Valami szöveges oldalra, tárhelyre gondoltam, amit bárki bővítgethet....
(#) akos153 hozzászólása Máj 18, 2012 /

Üdv. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy van nekem egy Numark dm 1002mkII-es keverőm és abba mind a 3 tolópoti tönkre ment. Már tudom milyen volt benne, de ezeket nem találom sehol neten. Esetleg ezeket fel lehet-e újjítani vagy inkább próbáljak meg újat venni?
(#) forma3 hozzászólása Máj 18, 2012 /

(#) reloop válasza akos153 hozzászólására (») Máj 18, 2012 /

Üdv! Annyi potis téma van, minek nyitsz újat? Bővebben: Link
Slide Potentiometer néven keresd.
Példa.
(#) gyogyeger hozzászólása Máj 19, 2012 /

Sziasztok!

Van egy Stanton S-550 dupla CD lejátszó ami rack szekrénybe szerelhető. A CD lejátszó és a vezérlő rész külön egységek és egy controller kábel (8pin mini din) köti őket össze. Elhagytam a kábelt.
Valaki tudna ebben segíteni, hogy milyen bekötése lehet neki vagy honnan tudnék beszerezni ilyen kábelt?

Köszönöm!
Következő: »»   190 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem