Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   189 / 439
(#) elektrorudi válasza nagy_david1 hozzászólására (») Máj 1, 2012 / 1

Moderátoroknak:
Szerintem be kellene vezetni köztelező jelleggel ebben a topicban, hogy a kérdező jelölje meg, hogy melyik körzeten, tájegységen belül keresi az adott terméket, hová hajlandó érte elmenni, vagy a postai szállítás költségét vállalni!
Pl.
- Bp. IV. - XIV. kerület
- Székesfehérvár
- Kelet-magyarország
- Erdély
- USA
- Az Amazonas torkolatvidéke stb.
Aki a saját idejéből nem keveset tölt azzal, hogy segíteni próbál, annak kevés vigasz az, hogy "...ja, bocsi, nekem az messze van...!"
(#) mekkmesterke válasza qvasz2 hozzászólására (») Máj 1, 2012 /

Húú köszi. Úgy emlékeztem hogy már rendeltem tőlük ilyen és nem olyan volt mint amire számítottam, de akkor esélyes hogy keverem egy másikkal.
(#) laszlokunstar válasza laszlokunstar hozzászólására (») Máj 1, 2012 /

Bocs kevertem 2 hozászólást, most látom Dávid, hogy rugókat keresel... A banán aljzat nem igazán lesz neked jó.
(#) rolie hozzászólása Máj 1, 2012 /

Sziasztok!
Automata színváltós RGB ledet keresek, lehetőleg csak színátúsztatás funkcióval. SMD kivitel előny, de nem feltétel. Az egyetlen kitétel, hogy 3V-ról járjon. Túl nagy fényerő nem kell, a fogyasztás fontosabb (elemről járna). A nagyobb webshopokat néztem, Conradnál találtam kettőt, Hestore-ban egyet, de az 5 voltos. Budapesti boltok érdekelnek, azonnali vásárlási lehetőséggel, mert viszonylag sürgős a dolog.
Köszönöm a segítséget!
(#) nedudgi válasza rolie hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Szerinted megoldható, hogy egy 3.2-3.6V nyitófeszültségű eszköz 3 Voltról világítson? Mert a kék színű LEDhez az kell... Külső elemekkel igen, de integrálva húzós lenne...
(#) rolie válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Szia!
Például ez is 3V-ról megy. Az általad megadott nyitófeszültség 20mA áram mellett érvényesek, ha megnézed pl. ennek a lednek az U-I karakterisztikáját, akkor láthatod hogy kb. 2,7V-nál 5mA csordogál rajta. További személyes tapasztalati tény, hogy kék leden 3V-os gombelemről (mérve 3,06V) 68 Ohm-os előtéttel is közel 3mA áram folyik. Tehát a dolog közel sem lehetetlen, sem elméleti, sem gyakorlati oldalról.
(#) nedudgi válasza rolie hozzászólására (») Máj 3, 2012 /

Ilyen alapon felesleges a 3V megkötés.
(#) forma3 hozzászólása Máj 3, 2012 /

Sziasztok!

Szeretnék venne egy régi Grundig rádióerősítőmba skálaizzót. 7V 100mA a kapcsrajz szerint. Hol tudnák ilyet venni? Kép:

Kép0053.jpg

(#) gulasoft hozzászólása Máj 3, 2012 /

Egy kollégám kitörte az alaplapjából a hútűborda melletti elkót
Ez egy fehér színű elko, cirka 8 mm az átmérője és 11mm magas. Jelölve van egy kék cikkellyel a polaritása. A felirata:
x4035
270
16FJ

Milyen kapacitás és feszültség érték lehet, és vajon hol kapható?
(#) rolie válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 3, 2012 /

Egyáltalán nem felesleges a megkötés, mivel a színváltásért felelős beépített elektronikának is van tápigénye. Pl. ennek 5V (adatlap szerint minimum 4,5V) kell, tehát 3V gombelemről nem menne. Részemről befejeztem az offolást, javaslom tégy hasonlóképp.
(#) szamóca válasza dollerakos hozzászólására (») Máj 4, 2012 /

Csak megemlítem, hogy az ALPS felsőkategóriája a magyar havi átlagkereset felett kapható. :eek2:
(#) _vl_ válasza szamóca hozzászólására (») Máj 5, 2012 /

nade ez aranyból van, látszik rajta
(#) pgazso hozzászólása Máj 5, 2012 /

sziasztok! használt műszereket és alkatrészeket hol tudok könnyen eladni? e-bay meg vatera kilőve... előre is köszi a segítséget!
(#) rolie válasza pgazso hozzászólására (») Máj 5, 2012 /

Szerintem érdeklődj Urbánéknál. Foglalkoznak használt műszerekkel, személyes tapasztalatom nincs, de egy e-mailt megér.
(#) remix78 hozzászólása Máj 6, 2012 /

Sziasztok!Új Remix ellenállásokat keresek.1 Ohm 5W U1-es a pontos típusszáma ami kellene.Tavaly a Logotech Kft-nél még lehetett kapni,de már mostanra elfogyott.Kb. 30 db-ra lenne szükségem.Vagy esetleg ha valaki tudná hogy milyen bolt rendelt többet ettől a cégtől,és tudatná velem a telefonszámát ,azt nagyon megköszönném!

Kép0241.jpg

(#) remix78 hozzászólása Máj 6, 2012 /

Ja, elfelejtettem.A pontos típusszám:Remix R615 1 Ohm 5W U1
(#) Hp41C válasza remix78 hozzászólására (») Máj 6, 2012 /

L@mex:
03-02-21 rendelési számon: 1R00 5W 5% KNP5WS (YAG) RoHS AX D=6x17.5mm 400V 400ppm/°C
vagy
03-02-67 rendelési számon: 1R00 5W 5% KNP5WS (LSE) RoHS AX D=6x17mm 500V 300ppm/°C
nem lesz jó helyette?
(28.14 Ft + csomagbontás + Áfa) / db.
(#) remix78 válasza Hp41C hozzászólására (») Máj 6, 2012 /

Köszi,de ez már ki van kísérletezve egy hangváltóhoz és nekem kimondottan csak ez az ellenállás kellene!
(#) mraulajos hozzászólása Máj 8, 2012 /

Sziasztok!
YTF540-et hol lehet beszerezni, vagy mi jó helyette? Köszi!
(#) kadarist válasza mraulajos hozzászólására (») Máj 9, 2012 /

Szia!
Az IRF540 jó helyette.
(#) lacik2 hozzászólása Máj 10, 2012 /

Sziasztok.

Ehhez a kamerához szeretnék egy vevőegységet vásárolni.
Ha tudtok benne segíteni megköszönöm.
(#) djbeeboy hozzászólása Máj 10, 2012 /

Üdv mindenkinek!

A címben szereplő HYBRID végfok IC-t keresem! (STK1070)
Boltokban sajnos már nem beszerezhető!!
Ha valakinek * , akkor kérem, írjon!!
Továbbá, ha esetleg valaki számára ismeretes ezen IC helyettesítője, akkor ezen információnak is nagyon-nagyon örülnék!

Előre is köszönet a segítségetekért!
(#) attelah hozzászólása Máj 10, 2012 /

Sziasztok!

Nem biztos, hogy jó helyre írok, de ha nagyon nem jó akkor átirányít valaki. Elektronikában nem nagyon vagyok jártas, csak az alapokhoz értek (bár kinek mi az alap).
Egy alkatrészt keresek, hátha tud valaki segíteni hogy be lehet-e szerezni. Sony Ericsson autós kihangosító központi egységének a hang kimenete ment tönkre. Ehhez keresnék egy IC-t. A képen piros kerettel jelöltem. 9 lába van.
Ez a két karaktersor van rajta:
- VM72RA
- L4950TS

Kép 1. Kép 2. Kép 3.

Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv!
(#) _vl_ válasza attelah hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Az egy National (TI) LM4950TS lesz, az maga az erősítő IC.

TME-nél, Farnellnél lehet ilyet kapni. Farnell TME
(#) attelah válasza _vl_ hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Köszönöm a válaszod!
Én nem értek a jelölésekhez, de az nem probléma, hogy ami most benne van az "M" betű nélkül csak simán L4950TS ez az új pedig LM4950TS? Meg mintha az L4 felirat külön állna és nagyobb lenne mint a 950TS felirat.

Kép

Lehet hogy hülyeségeket beszélek meg nincs jelentősége ezeknek, de ebből is látszik hogy mennyire nem vagyok otthon ebben a témában, de szeretnék biztosra menni.
Külső megjelenésre egyébként megegyezik.
(#) _vl_ válasza attelah hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Az pontosan az.

Ha megnézted volna a TI belinkelt oldalát, ott megnézted volna a data sheet-et, abban láthatnád, hogy melyik kivitelre milyen feliratokat írnak rá.
(#) attelah válasza _vl_ hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Köszi! Ennyire nem mélyedtem bele, de most utólag megnéztem az adatlapot. Rendeltem is egy ilyet.
(#) rowcol hozzászólása Máj 12, 2012 /

Sziasztok!

Szekszárdon (vagy Baja közelében) melyik üzletet ajánljátok?
Rugalmasság, bő készlet, racionális ár, esetlegesen online katalógus a fő szempontok.
(#) bakaruha hozzászólása Máj 14, 2012 /

Sziasztok mint köztudott rengeteg hamis tranzisztor van forgalomban .Érdeklődni szeretnék hol tudnék venni eredeti BD 249 C tranzisztorokat?
(#) sznyeg hozzászólása Máj 14, 2012 /

Üdv!
Ultrahangos mosót akarok építeni és ahhoz keresek piezo-t.
Valaki tud hozzá székes fővárosunkban beszerzési forrást épeszű áron?
Következő: »»   189 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem