Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Oldschool hangcuccok, csöves és tranyós is jöhet
Témaindító: temonddmeg, idő: Szept 14, 2007
Ah... mikor kisdobos voltam, ilyenen halgattuk a" sej a mi lobogónkat" című hősi dalt.
OOpsz, véletlenül összekevertem egy még régebbinek a képeivel...A csepeli SZTK már nincs meg abban a szocreál formájában, zsírúj épületet kapott (itt lakom) Azért maradt még itt bőven olyan is
Én is Tönkre is tettem
Gondolom ugy mint én a faternak anno a ruszki vetitőjét.
Én is "belenéztem" gondlhatod mi lett utána belőle........ja meg belőlem
Nemmondod hogy csepeli vagy? Ott laktam 10 évet, már 8 éve elköltöztem de ott nőttem fel!
De, itt lakom a Szent Imre tér közelében.
Egész gyorsan gyarapodik a topic!!
Én az ÁMK-környékén laktam, a simon bolivar-ban
Arra meg a volt nagy szerelmem lakott (még évekkel utána is ott fogyott ki a benya a kocsimból )
Van még 1 ilyen mókás kis dán készítésű, 1947es csöves vevőm. Itt a nagy Vidi még a foszlott hangszóróselyemmel látszik.
Már rosz volt, leselejtezték, kitermeltem belőle a hasznosítható dolgokat.
Egyébként akkoriban több, hasonló korabeli cucc is került így hozzám. Egy ősrégi csöves erősítőm van még meg akkoriból, de az is felújjításra szorulna. Majd holnap rakok róla képet.
Kicsi a világ, amugy tudom nem ide vág de azért nézd meg a kép jobb oldalát........igen az egy 9v-os elem a méretaránynak
vazz...és mekkora volt a kapacitása?
na srácok...asszem elteszem magam holnapra...jóéjt!!
Kemény 140Mb, ja és még müködött, csak a vezérlője ISA portos volt és nem vala isa port a p4-be, valamint a kiváncsiság nagy úr ám, igy felbontottam a konzervet, amugy 84-ből való a kicsike ja és igy lehet jobban érzékeled a méretet
Kemény) Az nem olyan kevés végül is...ez vajon pc volt vagy valami "ipari" gép?
Ez milyen végfok mellette? JLH? Vagy valami kisebb AB osztályú?
Hát hogy ipari volt e vagy pc azt nem tudom de sztem pc lehetett, maxtor gyártmány, elküldhettem volna a maxtornak reklámcélból bizti kaptam volna érte egy uj 200-ast , Egyébként az ott nem végfok hanem a labortápom félkészen, vagy inkább negyedkészen, ez egy szimmetrikus 2*0-40 v ig táp, dupla kvarc kijelzővel, ledekkel, A- mérővel, stb.... Ja látod ott a kijelző alatt a szürke potigombot?? Na az az akt 453-rol van és szted mellik végfoknak a 2n3055-ei vannak ebbe a labortápba??
Ja és itt egy "kissebb AB osztáju", saját gyártmány szintén negyedkészen
Aha. Ez már ártalom nálam. Mindenben erősítőt látok
Gondolom a tranyák is a Beagból vannak..
Igy van, ahogy ezt a kw-erősitő topicban is irtam, mára már mindkét termékem máshogyabban fest, ezek régebbi képek, holnap megpróbálok képet feltenni a beagrol meg a mostani belsejéről is, abban egy 2*50 vagy 1*100-as blaupunkt szív dobog! Azért kicsit sajnálom szegény akt-t, de igy legalább tovább él! Egyébként tényleg ugy néz ki mint egy erősítő Na elteszem magam asszem!
Én is L dőlök, jóéjt!!
Nnnna. Itt van még pár szépség.
Az uccsó képen a kedvenc cuccum, a Videoton R-4932, csöves sztereo rádióerősítő (2x6W, 2db ECL86 SE végfok). Ez egy lengyel export kivitel, a hazain nincs HALKA felirat.
Sziasztok!
Én is bővítemén a topikot két fotóval. Az egyiken egy régi lemezjátszó, amiben még elektronika sincs. Piknikhez nagyon ideális, mert elem sem kell hozzá és hordozható kivitelü. Mikor meghallottam hogy szól majdnem elsirtam magam a gyönyörtöl! Nagyon hangos, sokkal hangosabb, mint amire számítottam és hihetetlenül hangulatos! Olyan varázslatosan régies a hangja. A másik igaz nem hangcucc, de azért elég old. Egy 8 miliméteres felvevő kamera. Van egy vetítő is hozzá, elég komoly ez is amikor az ember visszanézi a régi filmeket. Tényleg, valaki nem tudja, hogy hol lehet super 8 hoz filmet venni és hol lehet előhivatni????
Nagyon jó ez a gramofon. Eredeti régit ritkán látni, az ecseripiacon csak a román utángyártottakat láttam (megtévesztésig hasonlítanak amíg nem vizsgálom meg közelebbről)
Miből lehet rájönni, hogy eredeti vagy sem egy ilyen gramofon?
Ehez megvan még a kis tartalék tűs doboz is.
Nekem msot ezek vannak.Én jobban szeretem az ilyen régi cuccokat. Ezeket még hosszú használatra tervezték. A braun 14kg. :yes:
(Tudom hogy nem a reklám helye de az apróhirdetések közt is fent vannak.)
A magyar hifitortenelem egy resze - BEAG AET 250 es a BOSE koppintas 2 iranyba is zenelos bifrons hangfal
Kb a 70es evek elejerol. |
Bejelentkezés
Hirdetés |