Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi, holnap elugrok megnézem.
Sziasztok!
Hol lehet hobbi projekt költségvetéséhez méretezett árú SMD forrasztást, mint szolgáltatást igénybe venni. Ki merre foglalkozik ilyennel?
Sziasztok !
Nem tudja valaki hogy M.o.-on hol lehet a legolcsóbban lakkozott rézhuzalhoz (tekercselőhuzal, zománchuzal) jutni ? 0.04 mm átmérőjű érdekelne. Kösz !
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy 2000W-os azonnal újragyújtható (Tungsram HGMI 2000/D2) fémhalogénlámpához hol találok hozzávaló gyújtót? Azért kérdezném, mert egy szimpla fémhalogénlámpa gyújtója nem jó neki, mert nem lehetséges vele az azonnali újragyújthatóság.
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan web áruházat ahol lehet különböző keresztmetszetű vezetékeket kapni elfogadható áron? Válaszotokat előre is köszönöm!
Mégis: Milyen vezetékre gondolsz? Erősáramú? Gyengeáramú? Tekercselő?
Elsősorban gyengeáramú kellene de jó lenne ha lehetne erősáramút is kapni egy helyen.
Jelen esetben egy hidalt tda7294 erősítő végleges vezetékezéséhez kellenének a vezetékek. És eltérő keresztmetszetűek kellenének például 2.5 mm2 1 mm2 is.
Gondolom hajlékonyra( sodrott) gondolsz.
Kb. milyen mennyiségben, és milyen színben gondolkodsz??
Természetesen igen.
Hát ha lehet minél több fajta színben legyen elérhető egy-egy keresztmetszetű vezeték. Hát ártól is függ a dolog a mennyiséggel kapcsolatban de olyan 5 méter színenként és minimum olyan 5-6 szín ha lehetséges.
Ha nagyon nem kapsz, és ráér 1-2 napot akkor körülnézek a műhelybe. Persze mind új, nem bontott sz..r
Rendben köszönöm!
Ha kellene akkor megkereslek privátba!
Üdv!
Tudtok mondani olyan helyet, ahol be tudnék szerezni Acer 5741g típusú laptophoz fülhallgató aljzatot? HESTORE-ban nem találtam megfelelőt. Köszi előre is!
Ezek között sincs megfelelő? Bővebben: Link Vagy itt?Bővebben: Link
Üdv!
Lehet még egyáltalán NEM kettős szigetelésű, 2x0,75 mm2-es vezetéket kapni, szürke, barna vagy fehér színben? Sehol nem látok. A hangszóró-vezeték nem jó, illetve amire nekem kellene, arra nem, mert egy retró-holmit szeretnék felújítani és azzal nem jól mutatna. Köszi.
Fehér színűt tudok, Elektroexpressz.
Hol tudnék olyan 50mm átmérő körüli színes ( narancs citromsárga) műanyag csöveket venni?
További paraméterek?
Sima, vagy bordás? Lágy, vagy merev? Nyomásállóság?
Sima felület (hosszirányú bordázat nem akadály) merev falú, nem lesz nyomás alá helyezve.
Lefolyócső? Esetleg festett felülettel?
Elképzelhető, hogy bevonod öntapadós fóliával? Narancssárga cső létezik, a PVC lefolyócső, de 110mm-től.
Köszi srácok, ezekre a pótmegoldásokra én is gondoltam, csak úgy voltam vele, mások talán tudnak lelőhelyet.
Itt is lehet érdeklödni Bővebben: Link
Hol lehet kapni a képen látható potmétereket?
A potméterek egy BOSS Metal Zone MT-2-es torzító pedálból valók!
Ilyen törött tengelyű potmétereket szerintem sehol sem lehet kapni...
Jó poén sose rossz!!! de én értelmes választ vártam!
Sajna a kapcsi rajza sem ír infót a gyártóról, és ráadásul még C karakterisztikájú is és tripla. Nem egy egyszerű helyettesítőt találni, szerintem hazai forgalmazót nem is fogsz, csak külföldi WEB shoppost.
Oké, köszi! Majd még keresgélek. eddig a lomex és a HQ video is negatív!!! Esetleg ha van a BOSS-nak magyar országon telepe talán még ott!
Én a helyedben abból indulnék ki, hogy a vétel helyén megkérdezném a Mo.-i szerviz elérhetőségét, és ott próbálkoznék.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |