Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Fólia amiben zöltséget tenyésztettünk” A növényeket ere felé TERMESZTENI szokták. Az állatokat szokás tenyészteni.
Rózsa Ferenc utcát? A koordinátákat a Google föld programból tudod előcsalogatni, miután feltelepítetted. A kiválasztott helyre viszed a kurzort, és a lap alján levő sávban ott vannak az adatok. Amit linkeltél, az a Google térkép műhold nézete, egy változata az előbbi programnak, frissebb, viszont nincs koordináta, meg magasság.
Én meg itt lakom az erdő alatt.
Bővebben: Link Az "A" betű feletti házban a fás sarkon. Nem illik kémkedni az asszony napozik
Igen. Csak rövidítve szoktam emlegetni, mert így szebben hangzik. Egyébként egy kommunista újságíró volt és nem szívesen veszem a számra a nevét.
Telepíteni nem akarom. A Rózsa utcában az a ház amelyik előtt az utcán van egy nagy diófa. A feketének látszó tetejű ház mellett. Valamikor egy két hónapja készülhetett a kép, mert virágzanak a bodza bokrok az udvaron.
Akkor eléggé mellé lőtt a képen, már azt hittem, hogy zölderdőben laksz, persze az sem semmi.
Pedig jó szolgálatot tesz, szerintem érdemes telepíteni.
Hiába írtam be a címet, a Linken akkor is ez a kép jelenik meg. Nem is értem miért.
Akkor a gépek is offolnak. Nálunk a csepergésen kívül semmire nem futja.
Akkor ezért nem voltél délelőtt? Itt rendetlenkedett az egész csapat köbmodi meg sehol. Az idő itt is jó volt kellett már az eső.
Sziasztok!
Túlestem a szakmai vizsgán. 5 modulból 2 nem sikerült. Az egyik az elektronikus áramkörök tervezése, dokumentálása, a másik a mechatronikai rendszerek működtetése modul. Előbbi 50 utóbbi 38% lett. Azzal, hogy most engedtek vizsgázni, tulajdonképpen a mélyvízbe dobtak, mivel 14.-ben több mint 310 órát hiányoztam. Örültem volna, ha csak jövőre vizsgáztam volna jobban felkészülve. Nem csodálkozom, hogy nem sikerült. De nem értem, hogy miért nem adták ki a bizonyítványt holott ezzel a két eredménnyel együtt is több mint 50%-ot értem el átlagban és a bizonyítványba az átlag is bekerül. De megjegyzem: mivel nagyothalló, epilepsziás, diszlexiás és diszgráfiás vagyok kevés esélyem lesz ahhoz hogy munkát találjak a szakmával.
Na, én álltam a szavamat. Ma hivatalosan is befejeződött a sulim, és ennek örömére este amint hazaértem munkának is láttam. A műhelyt kezdtem átrendezni, és folytatom holnap. Sok jó elképzelésem van..
Ez az az eset, amikor a természet és a technika nincs összhangban egymással.
Azért többnyire az van amit gondolunk. Ha azt gondoljuk, hogy kevés az esély munkát találni, akkor kevés is. Magam részéről azt gondolom mindig van munka. Ezért aztán van is. Sosem unatkoztam ebben az életben.
Tény hogy ilyenkor jobban ráértek, de apróbb módosításokat a hétvégén is lehet végezni. Én bár már egy éve befejeztem, de most a mellék épületet javítom.
Miért? Kint is villám bent is villám. Szerintem ez tökéletes összhang. :yes:
Hát nekem ilyenre hétvégén általában nincs időm...
Zoli bácsi ez hogy jött ide? Másik Zoli köszi, igyekszem, és természetesen lesznek majd képek, ha kész. Ja, és a pákának új dobozt csinálok, mert akárhogy szigetelek, félek, hogy a fém doboz vezet. Üdv!
Ne félj. a legtöbb pákatrafó fém dobozban van. :yes:
Valaki erre a kérdésemre tudja a választ: Bővebben: Link
Idegesít mi ez
De majd meglátod miért kell így..
Zoli bácsi: Köszi, azt már tényleg megérdemlem. Itthon is meg vannak elégedve. Én is.
De ha nem tudom meg lehet nem fogok tudni aludni
Sok kérdésre nem tudom a választ, de idővel ezek is megválaszolásra kerülnek. Nekem a magán életemmel kapcsolatban vannak ilyenek, de erre majd csak a másik féltől kapok válasz. Az elektronikai kérdések nem ide helyezendők.
Voltam kint halászni egy kicsit. A kutyának fogtam az aprajából. Egy ... gyerek kért tőlem belőle, de én megtagadtam. Mondtam neki, hogy akik ennyi szemetet hordanak ide annak nem segítek.
zolika60: a csaj végleg befejezte, a barátságnak örökre vége.
Mondtam, hogy a csajok döntenek. De ne félj, a barátod, ha az volt visszajön. Egy csaj miatt nincs örök harag. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |