Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
A forrasztások kicsit szúrhatják a talpat, de felfogható "reflexológiás kezelés"-nek is!
![]()
Bővebben: Link :eek2:
Ez nagyon jó, csak tudnám hogyan csinálja.
Ha valóban igaz amit az Egely féle könyvekből olvastam - akkor van rá racionális magyarázat. Ha nem, akkor a legjobb trükkök amit valaha láttam.
Egyszerűen elvarázsolta a vitapartnerét, és le van tudva a probléma
![]()
Még egy kis finomhangolás, és az akku lemerüléséig, ill. az üzemanyag kifogytáig folytathatják a játékot.
Ez alapdolog...tud ez többet is, ettől lehidalsz ---> link
![]() ![]()
Azt nem tudom hogy tartják az alakzatot? GPS túlzás. optikai dolog esetleg?
A neten való barangolás közben találtam ezt az oldalt, valami tesla tekercs őrültek lehetnek, de látványos Bővebben: Link
Szerintem valami RF cucc.
Bár az is gyanús, hogy be van kamerázva ill. érzékelőzve az egész szoba.
Hiába magasítanák a kerítést... Bővebben: Link
Ezek után nincs védelem a porszívó ügynökökkel szemben.
![]()
:eek2: Érdekes az a fura hogy nincs benne motor,csak szervók vezérlik a szárnyakat.
![]()
Ha túl sok a mozgás. Bővebben: Link
Azért a szervókban akad motor.
Üdv Inhouse
Ez is egy régi hiányt pótló szerkezet lesz.
![]() ![]()
Azért nagyobb kihívás mint pl.: egy végfok megépítése, meg azért nagyobb elismerés is, ha sikerül.
![]()
Csak nem tudni sikerült-e. Elindítja az egyik parton aztán vagy megtalálja valaki a másikon vagy nem. Ha meg is találják vajon értesítik-e a tulajdonost? Ha elindította és nincs róla hír akkor működött vagy nem?
![]()
Igen, de ettől még nagyobb a rák ellenszerének megtalálása, attól nagyobb az idegen civilizációval való kapcsolatteremtés, attól meg a világbéke megteremtése, attól meg a bla bla bla.....
Igaz, de ahhoz nagyobb összefogás kellene. Viszont ezt ne folytassuk tovább, mert sose lesz vége
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |