Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv! Ezt Te írtad pár oldallal ezelőtt:
Idézet: „Na sikerult megoldani: Catalist 10.2 helyett Catalist 8.9 es mar van is az 1360x768 felbonta” De megint valami ocsmányságnak van telepítve a monitor: Általános nem PnP képernyő. Itt fel kéne ismerni az LG-t, vagy legalább annyit, hogy az egy nem CRT monitor
FAT32 re van formázva.Normális esetben simán felmegy róla az XP olyan gépre amelyik közvetlenül felajánlja az USB telepítési lehetőséget.
Csak próbálkozások voltak igazából eredmény nem reméltem ,mivel ebben a témában nem ez az első nekifutásom. Azért időről-időre felteszem a kérdést hátha valaki időközben tud valami megoldást. Kösz a segítséget,és ha találsz valahol megoldást(véletlenül) légyszi értesíts. Üdv belfi!
Hat igen xp-n sikerult a dolog regebbi driverrel de ott sem ismerte fel a monitort. En mindenkjepp szeretnek hetest mert azt szeretem, de most regebbi driverrel sem sikerul a dolog. Ezert kerem ujbol a segitseget.
Honnan szerezted a monitort? Írtad hogy nem volt hozzá CD... de meg is találtuk a monitor drivert az LG weboldalán.
Azon is el lehet gondolkodni, hogy nem mindig az működik, amit szeretnénk
Egy eve vettem vadi ujonnan a monitort uzletbol meg garanciaban van. Amugy ez a monitor minden mas videokartyaval ment a regi gepemben nem volt gond vele. Ezzel az uj alaplappal nem akar rendesen mukodni. Mondtak esetleg probaljam meg mas vga kabellel, azt holnap kiprobalom. eEddig amit kiprobaltam az nem valt be.
Varok hat ha meg valami otled adodik ami esetleg megoldja a problemat. Ha a vga kabel csere sem oldja meg, akkor veszek egy videokartyat bele hatha azzal megoldodik, egyelore nem akarok penzt kolteni ilyesfajta dolgokra.
Ha XP-vel működött, akkor tedd vissza azt, és ingyen van. Ha nincs 4 gigánál több RAM a gépedben, szerintem kár erőltetni a 7est. A vga kábel csere nem rossz ötlet.
Most olvasom vista driverrel fut valami, hát az se a legjobb megoldás.
Xp-vel mukodik de a mindennapi hasznaltra jobban szeretem a 7-est, es 3 giga ram van benne es egy athlon 64 x2 dobog benne. Sztem ez megbirja a win7-et. Vegul is ezert vettem ezt a gepet, hogy win7 fusson rajta.
Csatoltam kepet az alaplaprol is, hatha segit valakinek.
Akkor keresgélj WIN7-re való drivereket, próbálj ki többféle kombinációt.
Letoltottem az osszes letezo drivert a videokartyahoz, es egyenkent kiprobaltam de semmi nem valtozott. Tokeletesen mukodik mindenikkel de egyikkel sem tudja a szukseges felbontast es nem ismeri fel a monitort. Nagy a gyanum, hogy valami nem stimmel a vga kabellel, mert valamiert nem komunikal a kartya a monitorral.
Esetleg valakinek meg valami otlet?
A monitort DVI kábellel bekötni nem próbáltad még?
Esetleg próbáld meg felrakni a monitor drivert: Bővebben: Link
VGA helyett DVI kábel. Bár hasonló monitort használtam dvi-vga átalakítóval, gond nélkül. Esetleg nézz körbe a monitor menüjében, hátha találsz valami okosságot.
Nem probaltam mert nincs a monitornak DVI bemenetele, esetleg DVI-VGA atalakitoval megprobalom.
Probaltam ezt a drivert de semmi valtozas, es a monitor menujeben nincs ezzel kapcsolatos dolog.
Egyetlen remenyem a kabel csere es a DVI-VGA atalakitoban van.
De nem ez a driver van fenn a monitornak, a kép szerint.
Pontosan W1946 és milyen betű van a típus után? Fura, hogy nincs rajta DVI...
Azert nem latszik mert hiaba tallozom be h ezt installalja fel mert ugyan az marad a monitor neve. Amugy a w1946 utan nincs semmi betu, es nincs HDMI benetel csak egyedul VGA.
Most néztem az LG oldalát. Tényleg csak VGA van rajta.
Remélem nem indítok vitát, de a kérdésem a következő :
"monitor-tv*"-t VGA-VGA kapcsolattal ( ez a gyári ajánlás), vagy DVI-HDMI kellene üzemeltetni ? *egy jó élet fullHD ledes okostv
Na sikerult feleroltetni a monitor driveret de semmi valtozas, csatoltam kepet. szerintem ez hardveres gond vagyis vagy kabel lessz a ludas, vagy egyszeruen a kartya nem tamogatja a monitort. Minden driver mukodik rendesen csak nem ismeri fel a moniort, majd feltettem a monitor driveret es ugy sem valtozott semmi.
Mar nincs mas otletem csak a kabel esetleg DVI-VGA atalakitoval de abban nem nagyon hiszek. Szivesen fogadok meg otleteket, mindent kiprobalok.
Inkább ne költs rá. Ha google-zol egy kicsit, megtalálod, hogy sokan küzdenek a Windows 7-tel és ezzel az 1360-as felbontással.
Nem értem, hogy miért erőlködünk, ha nincs is rendes Win 7 driver a kártyához.
Itt van pár régi Ati driver. Catalyt 9.9 és 9.12 amivel érdemes kezdeni.
32 bites windowshoz: http://www.oldapps.com/ati.php?system=Windows_7 64 biteshez: http://www.oldapps.com/ati.php?system=Windows_7_x64
Nincs semmi gond a windows 7-vel, meg a vista driverrel, mukodik az nem avval van a baj, hanem a kartya valamert nem komunikal a monitorral.
Powerstrip tud gyártani infet a monitorhoz. A VGA-DVI adapteren nem biztos, hogy van DDC kommunikáció. De az X1250 régi vas.. Ha Vista alatt volt 1366, akkor a Vista-s illesztőt tedd fel, mennie kell 7-es alatt is.
A vistas illeszto van fent, de nincs a megfelelo felbontas, sajnos. Es a kartya nem ismeri fel a monitort ez a masik gond es szerintem ebbol kovetkezik az hogy nem kinalja fel az optimalis felbontast, amit a monitor tud.
A regi drivereket leszedted elotte?
Akkor powerstrip. DDC, azaz PNP érzékelést kiiktatod, kézileg hopzzáadod a gyártott inf fájlt é bódottá.
Persze hogy leszedtem nem most kaptam az elso gepemet.
Ez erdekesnek tunik de leirnad a folzamatot hogyan kell csinalni mert igy nem tudom mit tegyek?
Na kerult egy RADEON X1050 256 MB-os jartya es azzal minden tokeletes. Ezt nem ertem. Megvan a felbontas driver telepites utan oinmagatol beallitja a felbontast es felismeri a monitort. Ugyanezt miert nem csinalja meg az alaplapi kartya is? Es nem csereltem sem kabelt sem dugaszt csak egy x1050-es kartya kerult PCI-E foglalatba es ra a monitor. Valakinek otlete?
Első ötlet, ha működik, akkor hagyd így.
Milyen driverrel megy most, és minek ismerte fel a monitort? |
Bejelentkezés
Hirdetés |