Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   88 / 174
(#) Tocska válasza 256kb hozzászólására (») Júl 22, 2012 /

Sajnos beszállítói szerződés hiányában a forgalmazása a járulékos plusz költségek miatt jóval többe jönne ki, mint ha bárki maga rendeli meg onnan.
(#) lucky hozzászólása Júl 23, 2012 /

Üdv!
Terveztek-e 20x20 vagy 25x25 mm-es ventilátor forgalmazását?
A gond az, h itt volna olyan hűtőborda ami kellene, de nincs venti, a másikban meg van venti, de borda nincs...
(#) 256kb válasza lucky hozzászólására (») Júl 23, 2012 /

Szia!
Ugyanaz a helyzet nálad is, mint nálam. Valami a HEstore.hu-n van, valami meg máshol, de valószínű neked is olcsóbb, ha mindent onnan szerzel be, ahol lehet kapni!
Nekem egyébként ezt válaszolta Tocska:
Idézet:
„Sajnos beszállítói szerződés hiányában a forgalmazása a járulékos plusz költségek miatt jóval többe jönne ki, mint ha bárki maga rendeli meg onnan.”

Egyébként ha meg beszállítói szerződésre vársz, szerintem örökké várhatsz, mert ha eddig nem volt, nagy valószínűséggel ezután sem lesz ventilátor.
(#) lucky válasza 256kb hozzászólására (») Júl 24, 2012 /

Szia!
Valahogy így gondolom én is, de gondoltam előbb kérdezek.
Tudod:
A lepényhal meg elsőnek, a reményhal meg utoljára..
(#) Tocska válasza lucky hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

25-ös éppenséggel lehet: MC25101
(#) 256kb válasza Tocska hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Most essett csak le nekem hogy ez 2,5cm-es, és nem 25-ös. 25-öset nem tudom hol lehet kapni..
(#) lucky válasza 256kb hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

2,5 cm = 25 mm?
(#) morzsa15 válasza 256kb hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Üdv!
Azt szeretném meg kérdezni hogy ebből van-e még ?? esetleg Bővebben: Link

És még azt hogy honnan tudom meg különböztetni melyik közös anódos kijelző?
(#) lucky válasza Tocska hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Ez is jó lenne, köszi!
(#) 256kb válasza lucky hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Alázatosan bocsánatot kérek ezért a sértésért! Egyébként meg átsiklottam a mm fölött!
(#) 256kb válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Szia!
Idézet:
„Üdv!
Azt szeretném meg kérdezni hogy ebből van-e még ?? esetleg Bővebben: Link

És még azt hogy honnan tudom meg különböztetni melyik közös anódos kijelző?”

Adatlapot nem szokás nézni?? Abban (lsd. screenshot) világosan fel van tüntetve, hogy melyik típus a közös anódos. Az adatlapról (a kényelem kedvéért csatoltam) kikerestem neked, kiszineztem az infót és le screenshotoltam! (De ez a HEstore terméklapon is fenn van!)
Egyébként ha a HEstorén a darabszám mellett egy - van (lsd. screenshot) , akkor abból értelemszerűen nincs raktáron készlet!

Üdv!
(#) morzsa15 válasza 256kb hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Ezt tudom hogy milyen de a többihez nincs oda írva és azért tetem fel a kérdést mert ha érkezett hozzájuk nem biztos hogy abban a pillanatban frissítetek az oldalt...
(#) 256kb válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Szia!
Abban a pillanatban frissítik az oldalt, amint megérkezett!
A többinek a típusszámát meg keresd meg Googleban!

Üdv!
(#) Tocska válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 26, 2012 /

A raktári bevételezés gépen történik és on-line látszik a neten is. A nullás prompt készlet egyébként még nem jelent automatikusan beszerezhetetlenséget, de ennél a keresett kijelzőnél sajnos az a helyzet, hogy nem csak nekünk nincs, de a beszállítónál sincs, ezért nem tudok biztosat mondani, hogy mikor lehet belőle.
(#) morzsa15 válasza Tocska hozzászólására (») Júl 27, 2012 /

És m ég azt szeretném meg kérdezni hogy rendeltem tőletek de már eltelt 24 óra a megrendelés után és semmi ugyan úgy áll ahogy elölte egy kijelző még mindig várakozik türelmes vagy de kellenének hétfőre az alkatrészek?! Rend. azonosító: H12/07/44060
(#) _vl_ válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 27, 2012 /

Konkrét rendeléssel kapcsolatban mindig az ügyfélszolgálatnál érdemes érdeklődni.
(#) vicsys válasza Tocska hozzászólására (») Júl 27, 2012 /

Lehet, hogy én vagyok nagyon láma... Megérkezett az előzőleg tárgyalt műszerdoboz és az előlap (a doboz külméretét mérve) 48x88mm és nem 48x63. Tehát a méretek: magasság: 48mm, szélesség: 88mm és a mélysége: 63mm.
Hozzáteszem, nagyon örülök, hogy így alakult, mert pont ilyen méretűre volt szükségem!
(#) Tocska válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 28, 2012 /

A lényegi részletekről küldtem levelet, de általános tanulság is levonható az esetből:
Sürgős esetben mindenképpen érdemes az irodával beszélni, de legalább is a rendelés megjegyzésében jelezni, hogy mit tegyünk ha valami nincs prompt raktáron. Előfordulhat ugyanis, hogy nincs bent minden alkatrész a központi raktárban, hanem 1-3 nap alatt ér be gyűjtő fuvarral.
(#) zolika60 hozzászólása Júl 30, 2012 /

Ez a termék elérhető lesz még? Bővebben: Link
(#) Tocska válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

nem raktári típus, de rendelésre tudunk hozni (pár nap)
(#) Dániel X hozzászólása Júl 30, 2012 /

Üdv!

Sokszor előfordult már hogy kérdezték hogy rendelhető e-ez vagy ez a termék. Erre sokszor kapják azt a választ hogy igen de rendelni kell mert nem raktári típus.
Kérdésem az hogy nem lehetne egyszerűen odaírni a termék elérhető darabszámához hogy rendelhető?

Megoldható-e a termékek véleményezése úgy mint a conrad oldalán? Ott ugye le lehet írni a termékekkel kapcsolatos észrevételeket.
(#) zolika60 válasza Tocska hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Köszönöm.
(#) barkacsi válasza Dániel X hozzászólására (») Júl 31, 2012 1 /

Ez engem is érdekel, voltak már meglepetések mikor megkaptam a csomagot, pl, hogy nem is az van a képen, és a "cím" is megtévesztő volt ezért, persze előszörre nem akarták az ügyet rendezni ahogyan az korrekt lett volna a panasz jelzését követően, mint ő hibájukból eredő szerződés elállást a termék árat visszatéríteni, húzták volna napokig, mivel érveltem, hogy ez az ő hibájukból lett tévesen rendelve, és jogom van a felhasználási feltételek alapján a szerződéstől elállni, választ ez után olyat kaptam, hogy mintha még ők ajánlották volna fel a megtérítést mivel cserélni nem lehetett.. (mintha el sem olvasták volna azt a levelet ami az övéket megelőzte és pedig arra válaszoltak..
Elég fura módja ez a panaszkezelésnek.

Volt már hasonló eset más cégnél ahol szintén azt próbálták állítani, hogy az én hibám az amit ők adatot elírtak valahol, na ne már, mikor 3x is bent voltam, hogy javítsák ki azt..teltek a hónapok válasz sosem érkezett hogy kijavították volna és még csak a 3. ra javították ki, mikor már elegem lett, de értesítést nem kaptam róla hogy végre kijavították. Persze a szerződést és a szolgáltatást nem fizetés miatt megszüntették és még mintha ők lettek volna a károsultak.... Ja persze mert mivel az adat hibásan került beírásra ezért olyanra lett a szolgáltatás bejegyezve ami nem létezik (mellesleg egy szerződés hosszabításból hogy a bánatba változik meg egy fix fizikailag sosem változó azozosító? ami a hosszabbításkor az adatbázisban megváltozott, felfoghatatlan hogy miért, aztán, ha a rend őre meglátja, a hosszabbított szerződést, akkor meg engem vett volna elő, hogy ez nem arról szól, azt fizethettem volna rendesen, de ők az irodában próbálták nyomni a kamu dumát, hogy ez az adminisztrációs hiba nem jelent semmit és, hogy ők vállalják a felelősséget amit csak persze szóban voltak képesek kijelenteni leírni nem, csak a gyakorlat mikor a helyzet fen áll valahogy mégsem, úgy van ahogy mondják.. hát nem érdekes??? Ja és persze a szolgáltatás ugye megszűnt.. kifutott az utolsó fizetési határidőből. Miattuk, értesítés hiányában. Nem is bánom, továbbiakban nem is keresem fel azt a céget bármilyen kedvező árat is nyújt a versenytársaihoz képest. (amúgy kötelező bizti volt.)

Miért nem lehet automatikusan elfogadni ha az ügyfélnek egyértelműen van igaza? Egyértelműen nem kell hozzá szakértelem, hogy egy llyen hiba bevizsgálható azonosítható legyen, miért kell kekeckedni? (v. az ügyfelet h-re venni?)
Kinek jó? (nem volt nagy érték, de akkor is, nem azt kértem amit akkor kaptam, hanem amit megrendeltem.
Talán nem véletlenül néznek az emberek adatlapot, már ha az szerepel a termék leírása mellett csatolva, de még az is egyedül arról szólt ami a feltüntetett termék megrendelhető volt, a címben és nem az amit adtak helyette. Mára hibát jelezték a shopban megjegyzésben, és más adatlapot kapott, ezek után,
ahol mindkét változathoz leírás van.
Ha helyettesítő is megfelel, akkor majd megjegyzésbe odakerül, rendeléskor azt egyébként elolvassák? Válasz sosem érkezett mikor megjegyzésbe kérdeztem valamit.
Az ember nem mindig épít újat, van mikor pótolnia kell valamit egy meghibásodott terméken, és a méret illetve műszaki paraméterei szerint a beépítéshez nem jó akármi, hiába egyezik az elektronikai fontosabb jellemzője részlegesen vagy teljesen. Ha a beépítési része nem olyan kialakítású.
Köszönöm, hogy leírhattam.
(#) lucky válasza 256kb hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Na azért!
Másképp: semmi baj. ÉN figyeltem.
(#) vicsys hozzászólása Júl 31, 2012 /

Érdeklődni szeretnék, hogy apró lemezcsavarokat is be tudtok-e szerezni? Konkrétan 3x4 -esre lenne szükségem. A fej kialakítása tulajdonképpen mindegy, de a lencse, vagy félgömbölyű (kereszthornyos) lenne az ideális. A süllyesztett már nem annyira.
(#) lucky hozzászólása Aug 1, 2012 /

Sziasztok!
0402-es tokozású piros, zöld ledeket lehetne-e rendelni nálatok? üdv lucky
(#) Swindler válasza lucky hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Üdv!

Bővítettünk a kérdéses irányba, jelenleg ezek a típusok rendelhetőek .

Üdv!
(#) Swindler válasza vicsys hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Üdv!
Folyamatban van a lehetséges beszerzések feltérképezése, amint lesz bővebb infó azonnal jelentkezni fogok.
Üdv!
(#) vicsys válasza Swindler hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Nagyon köszönöm! Bízom benne, hogy nem jelent különösebb nehézséget! (Gondolom, lesz többféle méret is, hogy lehessen válogatni, mint a metrikusok közül.)
(#) lucky válasza Swindler hozzászólására (») Aug 2, 2012 /

Köszönet!
Következő: »»   88 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem