Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   27 / 92
(#) coyote55 válasza ufi hozzászólására (») Aug 5, 2012 /
 
Menü->Beállítások->A telefonról->CPU infó
(#) ufi válasza coyote55 hozzászólására (») Aug 5, 2012 /
 
Szia!
menü-beállítások ez idáig okés,de itt csak olyan van,hogy telefon adatai. itt nincs benne!
Nem független! T-mobilos! X8-asat nézem jelenleg!
(#) ufi válasza coyote55 hozzászólására (») Aug 5, 2012 /
 
Nincs ötleted?
(#) set68i válasza ufi hozzászólására (») Aug 5, 2012 /
 
Itt is találsz infót róla...
Bővebben: Link
(#) lanti válasza SPORE hozzászólására (») Aug 6, 2012 /
 
Ok hőléggel, aláfűtéssel leemeled a shieldet körülnézel és megnézed melyik pad szakadt meg vagy lett zárlatos . Ha nincsen szerszámaid nem hiszem hogy esélyes lennél a sikeres javításra.
(#) dzsanni94 hozzászólása Aug 6, 2012 /
 
Sziasztok!

Van egy Samsung S5230-as telefonom és az egyik nap megfrissitettem a telefont és mivel hogy rossz volt a letöltött fájl így a telefon nem boot-tol be és nem adja be a letöltés módot.
Az lenne a kárdésem nem lehetne valahogy vagy USB-n vagy olyan Jtag-ot amit közvetlenül a gépre kell rácsatlakoztatni megjavítani?
(#) Gafly válasza dzsanni94 hozzászólására (») Aug 6, 2012 /
 
Szerinted ha többször felteszed ugyanazt a kérdést, akkor hamarabb kapsz rá értelmes választ?
(#) coyote55 válasza dzsanni94 hozzászólására (») Aug 6, 2012 /
 
Itt Bővebben: Link találsz rá megoldást, regisztráció után.
(#) sanyo66 hozzászólása Aug 11, 2012 /
 
Szervusztok!
Nokia6303i classic készülék térerő kijelzője néha semmit sem mutat, néha csak ingadozik. Ha semmit sem mutat, akkor nem hívható , ill. természetesen én sem tudok hívást kezdeményezni. Sima kontakthibára gondoltam, és kitakarítottam a belsejét (ráfért), de minden eredmény nélkül. Egy szervizben azt mondták, szoftverfrissítés, vagy antenna IC csere. A szoftverfrissítést sikerült megejtenem (6...-ról 10... verzióra), a hiba maradt. A neten nézelődtem, kapható antenna egység ~2500-ért, de láthatóan az alaplapról kap rögtön az antenna jelet, ott már nem lehet erősítő. Valamelyik árnyékolt dobozban lehet az antenna IC (tehát szerviz), vagy elegendő ezt az antenna egységet önmagában cserélni? Egy hasonló hibát jelző hozzászólást láttam más fórumon, arra nem volt idáig válasz. Hátha itt, és most. Köszönöm!
(#) Ricsi89 válasza sanyo66 hozzászólására (») Aug 11, 2012 /
 
Esélyes, hogy tényleg az antenna végfok haldoklik. Ezt tényleg csak szervizben tudják cserélni.
(#) pika75 hozzászólása Aug 18, 2012 /
 
Udv, 2 problema miatt is irok nektek: a felesegem Samsung d900i teloja egyik naprol a masikra nem erzekeli, hogy tolto lett csatlakoztatva ra, es persze nem is tolti az akkut. A piacon talaltam egy D900-at, ennek az akkujaban meg volt egy kis energia, ugy hogy ki tudtam probalni a mukodeset. Hazaerve, es rakapcsolva a toltot, ez sem erzekeli azt. Ne mondjatok, hogy rossz a tolto, mert 2 drb is van belole, raadasul az egyik az automban rostokolt amiota atadtam a d900i-t a felesegemnek, igy tolto hiba kilove. Tehat van 2 drb d900(i), ugyanazzal a hibaval, es nem tudom hogyan tudnek legalabb 1 jot osszehozni beloluk. Szervizbe nem igazan vinnem, mert tobbe kerulne, mint egy jo telo. Szerintetek orvosolhato hazilag a problema?
A masik gondom: van egy S-E Z610i amely az iberiai felszigetrol szarmazik, es kene fuggetleniteni/dekodolni. Olvasgattam en a netrol mindenfelet, olyat is, hogy minden peldanynak mas-mas kodja van, amit a szolgaltatotol kell kerni, meg hogy van valami ingyenes is, de az csak ideiglenes... Legyen szives valaki gyujtson fenyt szamomra a S-E fuggetlenitese teruleten. Nem szeretnem elszurni a dolgot. Elore is koszi.
(#) vladcepes hozzászólása Aug 26, 2012 /
 
Sziasztok! Van egy ZTE Blade-m és most kb 4-5 napja olyat csinál hogy odarakom tölteni a telót a hálózati töltőjével pl 32%-nál vagy akármennyinél,és jelzi azt hogy 32%-nál van és az aksi ikonnál a töltés is látszik...,megnézem egy óra múlva vagy két óra múlva ugyan ezt műveli ugyan ennyi százaléknál., Megpróbáltam más töltővel meg autóban is és minden okés.(vagyis feltöltődik).Gondolom a hálózati töltő xar.Csak akkor azt nem értem hogy mégis miért érzékeli mikor odarakom tölteni meg kiírja a százalékot is hogy mennyinél van ..,meg az aksi ikonnál is töltést jelez csak éppen nem tölt. Lemértem a töltőt is 4,5V ot mértem .,igaz hogy 5V-ot ír rajta és 700mA -et.
UI: és így visszagondolok azóta csinálja ezt amióta egyszer lemerítettem teljesen a telót, mert eddig mindig max olyan 40-50% nál odaraktam tölteni,de szerintem sosem merült le 40%-ig. Szerintetek ??? Üdv.
(#) vladcepes válasza vladcepes hozzászólására (») Aug 26, 2012 /
 
Most odaraktam Laptopon keresztül tölteni persze ugyan azzal a kábellel ami van a hálózati töltőhöz is de itt is ugyan azt produkálja vagyis a töltést az aksinál mutatja de nem tölt más fél órán keresztül még mindig ugyan annál a százaléknál volt. Mi a búbánat lehet? Most már még egyre tippelek ez az USB- mikró USB kábel esetleg ha hibás.,de viszont ahogy csatlakoztatom a telót a laptophoz,megjelenik az a kis ablak(USB csatlakoztatva) a laptopon hogy akarok adatot átvinni? Szóval nem tudom mi lehet, járt már így valaki? Üdv.
(#) coyote55 válasza vladcepes hozzászólására (») Aug 26, 2012 /
 
Nos, amennyiben van Recovery, akkor azon belül törölni kell a "Battery info"-t.
Ha nincs, akkor telepíteni kell a Marketről egy Battery regenerátor progit, az elvégzi ugyanezt. Ezek után már lehet normálisan tölteni.
(#) vladcepes válasza coyote55 hozzászólására (») Aug 26, 2012 /
 
Szia! Köszi a választ! Battery Regenerátort nem találtam csak olyat hogy Akkumulátor kalibrálása vagy repair battery gondolom ez jó. Miután beírtam ide utánna csináltam egy olyat hogy kiszedtem az akksit 5-percc mulva vissza aztán megint tölteni laptoprol és most feltelt.Gondolom valami csak van az aksival ahogy te írtad. Ezt a recovery-s dolgot hogy kell hogy onnan töröljem? Recovery program a telóra? Kikapcsolni? aztán úgy bemenni és úgy törölni amit írtál? Üdv.
(#) lanti válasza pika75 hozzászólására (») Aug 26, 2012 /
 
A töltőcsatlakozó vizsgálatát javaslom! D900 = törött elkopott töltőcsati a cseréje majrés mert igen fel kell melegíteni az alaplapot hozzá és kipurcanhat ez miatt pár dolog de ha 2van akkor mégis jobb . A csati csere 3500-5500 Ft szokott lenni mikor hol stb ..Zalában tudok segíteni , otthon nem tudod megcsinálni. Üdv.
(#) lanti válasza vladcepes hozzászólására (») Aug 26, 2012 /
 
Egyik töltővel feltölt a másikkal nem ? Semmi baja az akkunak . Töltsd a jó töltővel. Ha recóveryzni akarod az annyit tesz formázza a telót mindent töröl róla gyári állapotú lesz a szoftver. Ezt a neten meg tudod nézni ZTS blade recovery 3 gombot nyomsz és úgy kapcsolod be stb... nézz utána.
(#) coyote55 válasza lanti hozzászólására (») Aug 26, 2012 /
 
A Recovery nem egyenlő a "mindent törléssel", bár azt is meg lehet vele csinálni. Ezenkívül teljes rendszermentést, -visszaállítást és SD formázást, ROM cserét, stb., stb.
Más kérdés, hogy a "gyári" recovery programok tudása elég korlátozott :yes: de ezen lehet segíteni
Az Android rendszer esetében a töltés is az op.rendszer kezében van, tehát amennyiben az említett naplófájl törlésre kerül, úgy veszi, új akku került a telefonba.
(#) lanti válasza coyote55 hozzászólására (») Aug 26, 2012 /
 
Már amelyikkel! Alapvetően ITT a gyári T-s recovery-t a droid esetleges káoszának megszüntetésére kellene használni.Ha nem rootolt sok minden másra úgyse jó...
(#) vladcepes hozzászólása Aug 26, 2012 /
 
Köszi a válaszokat.Rootolt a teló,és rom csere is volt rajta. Csak nem értettem ezt a Recoveryben való "Battery info" törlését. A kikapcsoló gomb hosszan tartó lenyomásánál van egy olyan is hogy Recovery -akkor gondolom ebbe kell belemenni. Csak azért kérdem mert ebben még nem jártam. Üdv.
(#) vladcepes válasza lanti hozzászólására (») Aug 27, 2012 /
 
Köszi a választ! "Töltsd a jó töltővel"-nem az enyém csak kipróbáltam valakinek a töltőjével (egy Samsung töltő) de gondolom tökmindegy mert ezek egyformák. Amugy köszi!
(#) vladcepes válasza coyote55 hozzászólására (») Aug 28, 2012 /
 
Szia! Tudsz mondani konkrét progi nevet Battery regenerátor progit,? Vagy jó egy olyan amit írtam? vagyis olyan van hogy Battery calibrator. Üdv.
(#) coyote55 válasza vladcepes hozzászólására (») Aug 28, 2012 /
 
Ha jól emlékszem, azaz.
Az igazság az, hogy én Recovery menüből törlöm időnként a Battery info-t, az újraindítás sosem árt.
(#) mofesa hozzászólása Aug 29, 2012 /
 
Sziasztok!

Van egy samsung gt-s3650 telefonom,aminek az érintőképernyőjének csak a fele működik.Szerintetek lehet szoftver probléma,vagy az érintő ment tönkre?
Válaszotokat előre is köszönöm.
(#) coyote55 válasza mofesa hozzászólására (») Aug 29, 2012 /
 
Szerintem hardveres a probléma.
(#) mofesa válasza coyote55 hozzászólására (») Aug 29, 2012 /
 
Bíztam benne,nem.Köszönöm szépen.
(#) lanti válasza mofesa hozzászólására (») Aug 29, 2012 /
 
Az a corby ? Érintő csere ha még nem szedte szét senki, ha szét lett szedve akkor árnyaltabb a kép...
(#) mofesa válasza lanti hozzászólására (») Aug 30, 2012 /
 
Igen a corby.Tudtommal senki,csak leejtették.
(#) vladcepes válasza coyote55 hozzászólására (») Szept 2, 2012 /
 
Sziasztok! Most végül kiderült hogy a hálózati töltővel van baj. Ilyen van: https://www.gigatel.hu/shop/menu/199/Zte/Blade/G24531-halozati-tolt...ctures , mert mással tölti a telót, de az az érdekes ha rádugom az akkumulátor jelnél meg mutatja hogy tölti pedig nem. A kérdés az hogy mielőtt kilökném érdemes szétberhelni esetleg valami kis vacak döglött meg benne amit ki lehetne cserélni? Üdv.
(#) sanykaraj hozzászólása Szept 6, 2012 /
 
Üdv nemrég vetem egy Samsung galaxi minit de rögtön sok probléma után jött a nagy gond nem lehet hozzá akármilyen hedsetet szerezni. Sikerült azért de nem tudom pl az erősítőre rádugni vagy másik hedsetet használni ez csak valami izé hogy csak a saját termékét használjam vagy valami más technikai oka van ennek ?
Következő: »»   27 / 92
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem