Fórum témák
» Több friss téma |
Az oldalon semmi csak letoltesi link, es nemhogy ujrainditva volt, meg rendszervisszaallitas is volt de az sem segitett.
Hali!
Ha nincs uninstall akkor csak rendszervisszaállítással,vagy egy téma változtató programmal .De jelzem az károkat is okozhat.
Szia!
Csökkentett módban elindul a win?
Üdv!
A következőt nem próbáltam így a hatást nem tudom.Ezek a téma változtatók felül írják,módosítják a uxtheme.dll fájlt ami a C:\WINDOWS\Sytem32 mappában van.Ha van egy működő XP ,ezt a fájlt kimásolva, majd a tiédet felülírva ,szerintem működnie kellene. Lehet hogy le is lehet tölteni a netről, nem tudom.
Az icon pack a windows gyári logonui.exe-jét cserélte le. Egy másik XP-ről átmásolható az eredeti rá, kinézet módosító programok általában tudják állítani.
Hello
Megtaláltam küldöm neked.
Szia!
Egy Resource Tuner nevű progival megváltoztattam az említett fájl tartalmát.Az XP azonnal csinált egy másikat,és ugyan úgy jelentkezett be mint eddig.Szerintem ne az lesz a bibi.
Én régebben Auslogics Visual Styler-rel csináltam, az XP nem szólt érte, észre sem vette.
Üdv. Érdekes gondom van. Amikor bedugom a gépbe az új fülest, akkor idegesítő sistergést lehet hallani. A régi fülesnél is lehetett hallani, de ez eléggé felerősíti valamiért. A gép földelt, alaplapi hangkártyával. Van rá valami megoldás, hogy megszüntessem? Jobban megfigyelve azt lehet észrevenni, hogy jack hosszabbítóval sokkal hangosabb (anélkül szinte elenyésző). Lehetséges, hogy a hosszabbító szed össze valamit?
Szia!
Nagy valószínűséggel igen.Írtam régebben a gagyi zsinórokról.Vagy veszel egy "minőségi" hosszabbítót vagy csinálhatsz magadnak.A lényeg az hogy kéteres plusz teljes árnyékolt kábelből legyen.(Jó minőségű fémharisnya)
Hali!
Hát szólni most sem szól csak nem engedi módosítani.
Érdekes.. Régebben nekem egy szót nem szólt, és minden gond nélkül tudta módosítani.
Sziasztok.
Egy Acer TravelMate 2700 -as laptopon kéne hozzáférni az adatokhoz. A probléma a következő: Windoz jelszóra nem emlékszik a delikvens. Konkrét szoftverem is van amivel kitudom, kapcsolni, de sajnos azt csak CD ről tudnám futtani, CD -meg nincsen. Létezik, olyasmi szoftver, amivel a lemezképfájlt betudom mountolni egy USB Flash Drive -ra? Köszönöm a segítséget.
Szia!
Ha csak a windows belépési jelszó a gond, akkor egy pendrive-linux-al elindítod a gépet, majd kimásolod az adatokat.
Szia!
Nem kell oda semmi! Csökkentett módban indítsd el a gépet és töröld a jelszavakat.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet az, hogy a gépem nagyon sokszor "teljesen meghal". Ez azt jelenti, hogy nem tudom mozgatni az egeret, megfagy a képernyő, a hangfal folyamatosan sípol. Eleinte még ritkán fordult csak elő, mostanság azonban egyre gyakrabban és már kezd idegesítő lenni. Köszi a válaszokat előre is!
Szia!
Nézd meg hogy a szellőzés / hűtés rendben van e?
Szia. HIRENS BOOT CD-n van rá megfelelő szoftver, sokszor használtam minden probléma nélkül. Ha képes a gép usbről bootolni, akkor annyi a dolgod, hogy a képfájl tartalmát rámásolod a pendrivera (mondjuk winrarral kicsomagolod). Vagy a már meglévő CD tartalmát átmásolod ahogy van a pendrivera. Majd bedugod, beállítod a biosban hogy arról bootoljon (általában usb-zip) és megy minden
Hali!
Idézet: „ és megy minden” Vagy nem! Nem elég átmásolni hanem boot képes USB kulcsot kell létrehozni.Van rá lehetőség én is csináltam. PLBővebben: Link
Sziasztok.
Elvileg tudom a jelszót, mert egy bizonyos szónál elég sokat dolgozik aztán visszaad egy hibaüzenetet: A Rendszer nem tudta bejelentkeztetni. Ellenőrizze a felhasználónevét és a tartományt, majd a jelszavát. Ha viszont szándékosan "rosszat" adok be akkor egyből visszakapom azt a hibaüzenetet. A probléma még az ráadásul, hogy tartományvezérlőhöz próbál csatlakozni a számítógép amire már lehetőség nem lesz. Ez mennyire jelent gondot? A Linuxokkal eléggé hadilábon állok, egyszer kipróbáltam régen a juhu linux 1.0-ás verzióját, azóta feledésbe merült. Tud valaki ajánlani olyan verziót, amivel könnyebben rátudnám rakni egy flashdrive -ra a linuxot. Ami még fontos: csak 256MB RAM van a laptopban, nem tudom ez mennyire okoz problémát.
Csökkentett módban sehogy nem lehet belépni, a gépre, ilyenről nemigen halottam még. Ha arra gondoltál, hogy a rendszergazda nincsen levédve, akkor sajnos nem így van.
Ez volt a legelső mozzanatom.
Csak úgy nem másolhatom be, ahhoz a boot szekció is kell.
Szia! próbáld ki ezt a módszert: Bővebben: Link
Hát akkor marad az erőszak!
Nézz szét Ezen az oldalon hátha találsz egy működő progit.
Köszönöm a linket, de nem ez a problémám.
Nekem az kéne, hogy bármilyen ISO fájlt feltudjak pakolni USB Flash Drive -ra, úgy hogy az boot -oltatható legyen, mintha a CD/DVD lemezről indítanám az állomány. Jelen esetben az Active bootdisk szoftverről van szó, aminek a boot -oltatható image tartalmat kéne Flash Drive -ra rátenni, azt boot -oltathatóvá tenni majd elindítani. Eddig is szeretném köszönöm a mindenki segítségét/ötletét. Mennyivel jobb dolgom lenne, ha lenne IDE/miniIDE átalakítóm. Ha lenne, akkor már azt át tudnám S ATA portra konvertálni, és minden adat letudna csorogni a kicsike HDD -ről.
Az Universal USB Installer-el könnyedén csinálhatsz Linuxos Pendrájv-indítólemezt. Leírás: Bővebben: Link. A Linuxok jól olvassák a FAT és az NTFS fájlrendszereket, csak a kötetet (vincseszter) csatolni kell. Én Linux Mint-et használok ilyen vinyómentéses helyzetben, így még ki sem kell szerelni a merevlemezt a gépből az adatmentés idejére csak két pendrájv kell. Egy, amin a Linux van és egy, amire mentesz.
Köszönöm a segítséget, ez egészen járható útnak látszik.
Még egy kérdésem azért lenne: Van egy Recovery parició, meg egy Acer partició, ami egyéb diagnosztikai szoftvereket is tartalmaz, a tualjdonos kérése az volt, hoyg ezek mindenképp maradjanak meg, és készüljön egy image mentés. Ezt linux alól aletudom végezni? Továbbá, ha vannak titkosított/rejtett fájlok azokhoz hozzá tudok férni olvasásra? Az az ötletem támadt, hogyha ez a linux kezel hálózatot is, akkor összehozom vele, és azon keresztül átvinném az adatokat. Sajnos elég sokról van szó, így eléggé megnehezítené a rendszermentést. Az alaplapi hálózati kártya egyszerű Realtec 8100LC, ha jól emlékszem, nem nagyon vettem szemügyre, mert takarítás közben nem jutott eszembe felírni.
Természetesen kezeli a hálózatot és van fájlkezelő program is. A képfájl mentés is működhet, de azt inkább windows-al kellene végezni, mert igazából ez a Linuxos megoldás egy tűzoltás jellegű adatmentéshez jó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |