Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Elég drága egy ház meg az üst. 27 000Ft a 100l-es összeállítás.
198-as busz ott áll meg a Bókay kert hátsójánál. Onnan ismerni meg, hogy egyik oldalon "műantik" téglakerítés (ez a Bókay kert "fara"), a másikon meg vadi új Interspár van.
Autóval is innen lehet bemenni, ha ki lészen nyitva. Ha mégsem, akkor Pucuka gyalogolhat...
Tisztelt Önkéntes Segítők!
Kérem tömeges jelentkezéseteket, amennyiben hirtelen szükségessé válik szállítás, legyen biztosan elérhető tettestárs. Esetleges vétel bevállalása. Amit jelen esetben támogatandónak vélek (fórumtársunk a tárolást felajánlotta a korábbiakban). [OFF]16.30 és 18h között nem érek rá, mert megyek Janika elé a Nyugatiba/nehogy elvesszen/mobil azért lesz nálam, ha kell segítség.
100 l-es üst van egy kollégának, csak a ház kellene. Havranarpi volt.
"Havranarpi"nak! Én válaszoltam, hogy kell az üst, de eltünt a hsz.-em (most néztem utána).
Tudok hozni szenet. Hengeres, kb 30cm hosszú 4cm átmérőjű.
Zoli! Ha megtalálod, előkóstoló lehetsz a barackomnak+egy csoki.
![]() Így van én csináltam anno, a munkadíj kétszer annyiba lenne.
1 vödörrel, mekkora vödörrel?
![]() Egy átlagos vödörbe 5 darab fér csak. Szerintem 10 darabot hozok, az biztos elég lesz.
Méé', nem jössz a HE-re?? A postások megisszák! Sosem érne fel hozzád. Nem erre a hsz.-re gondoltam, de jár a hangszóró, mert ezt sem találtam (nem mentem ennyire vissza, mivel azóta Árpi rákérdezett[OFF](tehát nem olvasta).
Szabvány 16 l-es festékessel, én abban hordom be a tüzelőt.[OFF]2-vel
Mondjuk 27000Ft 10 évre, számoljunk minimum 50 ember/alkalommal, az ugye annyi, mint 27000/500=54Ft/fő plusz költség a belépti díjba. Ennyit valahogy ki tudnánk köhögni... Persze tudom, hogy a megvásárláskor egyben be kell tenni a tőkét.
Nagyon sajnálom, hogy kimaradsz a jóból. [OFF]Mint már jeleztem, nem vagyok nagypenge a gépkezelésben, lehet úgy küldtem, hogy el sem küldtem, bocs. Azé' iszunk az egészségedre, és ha rád jön a csuklás, mi vagyunk!
![]() ![]()
Heles, heles, benne vagyok! Remélem a többiek is (ha leszünk kb. 50-en, akkor is csak cca.600 Ft/fő, most). Szerintem döntés du. 2h körül megfelelő, hogy legyen idő a beszerzésre.
[OFF] Akkor a rég beígért sörödet hogyan juttathatom el Neked? :wilting:
Elhozod, és lefotózzuk. Aztán itt megnézi a képek között... :hehe:
Akkor küldd át neki fénypostával. Csak szóljál előtte időben, hogy kinyithassa az ablakot... :hehe:
De én szerettem volna odaadni .. Akkor majd jövőre.
![]()
Te még a gép előtt ülsz? Összecsomagoltál már? Majd a pálesszal együtt jól becsomagolva elküldjük Zolinak, és ráírjuk: MÉREG, hogy a postások ne igyák meg
[OFF]A "humoristák" meg mindjárt kapnak a fejükre. ![]()
Még itt. Ide-ide nézek, közbe pakolok, csak sehogy se fér be minden abba a táskába..
![]()
Mert nem ismered a pakolás alapszabályát!
1. rakj mindet egy halomba, a szoba közepén, 2. a felét tedd félre (hagyd otthon), 3. a maradék felét szintén tedd félre, és pakolj be. Így is egy csomó felesleges holmid lesz, és a szükségesből meg otthon marad néhány. De legalább normális batyud lesz, és kényelmesebben utazol. Amit meg akarsz mutatni(cserélni), azt hozd, meg útravalót (csak egy fél napra!), a többi felesleges, van itt minden; 160-190cm-ig, és 60-120kg-ig. Én 10 napra mentem Bulgáriába, egy térkép oldaltáskával, és minden volt nálam! + egy szatyor kaja kettőnknek, mert 27 óra volt az út (románoknál minden vakondtúrásnál megállt a Nord-Orient Expressz/az a szakasz nem Európa/.)
Az elég nagy gányolás lenne. Sok-sok mindent kell vinnem, majd meglátod !
![]()
Többet is tudok, de mint mondod, ennek nagyon jó a fűtőértéke.
Nem leszel ott?? ![]()
Üst és üstház kérdés megoldva! Sajnos egyéb szervezési es idő dolgok miatt mégis kellett venni egyet.
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét!
Ez remek! Tavaly sem volt gond a kajával. Sem mással.
A szenet mikorra hozzam? Majd jól bekiabálok, hogy meghoztuk a szenet, hova rakjuk... ![]()
Hát ez így lett, a barátom sem tudott keríteni, az agglomerációs körzetében (a kölcsön adottat nem hozták vissza
![]()
Aki tüzelő anyagot hoz:
Mivel nagyon sok idő a kaja elkeszulese ezért lehetőség szerint korán kell elkezdeni a főzést. Ne járjunk úgy mint tavaly, hogy du. 3-ra lett kaja. Aki korán tud jönni a főzés és tuzeloanyag vonatkozásában, annak nagyon megkoszonnenk a segítséget. En reggel fel kilenc korulre tudok menni. Akkorra viszem majd a husokat, zoldeket, stb.
Hányra? Ha ott van a készülék, a tüzelő, krumpli, már nyomhatjuk az előkészítést akár 7 órától is. Pöstrő' köze' va'. [OFF]Meg má' szét izguljuk magunk, csiná'nánk!
Nagyon korán sem érdemes érkezni, mert tavaly a gondnok meg a helyi erők is csak 8 fél kilenc körül érkeztek meg, előtte semmit nem tudtunk kezdeni.
Én sokkal előbb pedig nem tudok kimenni, mert nekem még reggel el kell ugranom az áztatott babot meg a nagy mennyiségű húst elhozni a XVI. kerületből. |
Bejelentkezés
Hirdetés |