Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   131 / 199
(#) szamóca válasza Stadi hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Elég drága egy ház meg az üst. 27 000Ft a 100l-es összeállítás.
(#) Gafly válasza _vl_ hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

198-as busz ott áll meg a Bókay kert hátsójánál. Onnan ismerni meg, hogy egyik oldalon "műantik" téglakerítés (ez a Bókay kert "fara"), a másikon meg vadi új Interspár van.
Autóval is innen lehet bemenni, ha ki lészen nyitva.
Ha mégsem, akkor Pucuka gyalogolhat...
(#) granpa hozzászólása Aug 10, 2012 /

Tisztelt Önkéntes Segítők!
Kérem tömeges jelentkezéseteket, amennyiben hirtelen szükségessé válik szállítás, legyen biztosan elérhető tettestárs. Esetleges vétel bevállalása. Amit jelen esetben támogatandónak vélek (fórumtársunk a tárolást felajánlotta a korábbiakban).
[OFF]16.30 és 18h között nem érek rá, mert megyek Janika elé a Nyugatiba/nehogy elvesszen/mobil azért lesz nálam, ha kell segítség.
(#) granpa válasza szamóca hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

100 l-es üst van egy kollégának, csak a ház kellene. Havranarpi volt.
(#) TAKLACO válasza _vl_ hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Koszonom a valaszokat mindkettotoknek.
(#) granpa hozzászólása Aug 10, 2012 /

"Havranarpi"nak! Én válaszoltam, hogy kell az üst, de eltünt a hsz.-em (most néztem utána).
(#) Auf válasza Stadi hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Tudok hozni szenet. Hengeres, kb 30cm hosszú 4cm átmérőjű.
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Zoli! Ha megtalálod, előkóstoló lehetsz a barackomnak+egy csoki. [OFF]Kétszer is megnéztem!
Így van én csináltam anno, a munkadíj kétszer annyiba lenne.
(#) Auf válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

1 vödörrel, mekkora vödörrel?
Egy átlagos vödörbe 5 darab fér csak. Szerintem 10 darabot hozok, az biztos elég lesz.

Méé', nem jössz a HE-re?? A postások megisszák! Sosem érne fel hozzád. Nem erre a hsz.-re gondoltam, de jár a hangszóró, mert ezt sem találtam (nem mentem ennyire vissza, mivel azóta Árpi rákérdezett[OFF](tehát nem olvasta).
(#) granpa válasza Auf hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Szabvány 16 l-es festékessel, én abban hordom be a tüzelőt.[OFF]2-vel
(#) Stadi válasza szamóca hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Mondjuk 27000Ft 10 évre, számoljunk minimum 50 ember/alkalommal, az ugye annyi, mint 27000/500=54Ft/fő plusz költség a belépti díjba. Ennyit valahogy ki tudnánk köhögni... Persze tudom, hogy a megvásárláskor egyben be kell tenni a tőkét.

Nagyon sajnálom, hogy kimaradsz a jóból. [OFF]Mint már jeleztem, nem vagyok nagypenge a gépkezelésben, lehet úgy küldtem, hogy el sem küldtem, bocs. Azé' iszunk az egészségedre, és ha rád jön a csuklás, mi vagyunk!
(#) granpa válasza Stadi hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Heles, heles, benne vagyok! Remélem a többiek is (ha leszünk kb. 50-en, akkor is csak cca.600 Ft/fő, most). Szerintem döntés du. 2h körül megfelelő, hogy legyen idő a beszerzésre.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

[OFF] Akkor a rég beígért sörödet hogyan juttathatom el Neked? :wilting:
(#) Stadi válasza janikukac hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Elhozod, és lefotózzuk. Aztán itt megnézi a képek között... :hehe:
(#) janikukac válasza Stadi hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Az gonosz dolog lenne. :yes:
(#) _vl_ válasza janikukac hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Akkor küldd át neki fénypostával. Csak szóljál előtte időben, hogy kinyithassa az ablakot... :hehe:
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

De én szerettem volna odaadni .. Akkor majd jövőre.
(#) granpa válasza janikukac hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Te még a gép előtt ülsz? Összecsomagoltál már? Majd a pálesszal együtt jól becsomagolva elküldjük Zolinak, és ráírjuk: MÉREG, hogy a postások ne igyák meg
[OFF]A "humoristák" meg mindjárt kapnak a fejükre.
(#) janikukac válasza granpa hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Még itt. Ide-ide nézek, közbe pakolok, csak sehogy se fér be minden abba a táskába..
(#) granpa válasza janikukac hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Mert nem ismered a pakolás alapszabályát!
1. rakj mindet egy halomba, a szoba közepén,
2. a felét tedd félre (hagyd otthon),
3. a maradék felét szintén tedd félre, és pakolj be.
Így is egy csomó felesleges holmid lesz, és a szükségesből meg otthon marad néhány. De legalább normális batyud lesz, és kényelmesebben utazol. Amit meg akarsz mutatni(cserélni), azt hozd, meg útravalót (csak egy fél napra!), a többi felesleges, van itt minden; 160-190cm-ig, és 60-120kg-ig. Én 10 napra mentem Bulgáriába, egy térkép oldaltáskával, és minden volt nálam! + egy szatyor kaja kettőnknek, mert 27 óra volt az út (románoknál minden vakondtúrásnál megállt a Nord-Orient Expressz/az a szakasz nem Európa/.)
(#) janikukac válasza granpa hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Az elég nagy gányolás lenne. Sok-sok mindent kell vinnem, majd meglátod !

Többet is tudok, de mint mondod, ennek nagyon jó a fűtőértéke.
Nem leszel ott?? Ki fog akkor főzni?
(#) Topi hozzászólása Aug 10, 2012 /

Üst és üstház kérdés megoldva! Sajnos egyéb szervezési es idő dolgok miatt mégis kellett venni egyet.
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét!

Ez remek! Tavaly sem volt gond a kajával. Sem mással.
A szenet mikorra hozzam? Majd jól bekiabálok, hogy meghoztuk a szenet, hova rakjuk...
(#) granpa válasza Topi hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Hát ez így lett, a barátom sem tudott keríteni, az agglomerációs körzetében (a kölcsön adottat nem hozták vissza . Hányra menjünk reggel, hogy időben legyen kaja (kuktát/Jani@/ hozok).
(#) Topi hozzászólása Aug 10, 2012 /

Aki tüzelő anyagot hoz:
Mivel nagyon sok idő a kaja elkeszulese ezért lehetőség szerint korán kell elkezdeni a főzést. Ne járjunk úgy mint tavaly, hogy du. 3-ra lett kaja.

Aki korán tud jönni a főzés és tuzeloanyag vonatkozásában, annak nagyon megkoszonnenk a segítséget.

En reggel fel kilenc korulre tudok menni. Akkorra viszem majd a husokat, zoldeket, stb.
(#) granpa válasza Topi hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Hányra? Ha ott van a készülék, a tüzelő, krumpli, már nyomhatjuk az előkészítést akár 7 órától is. Pöstrő' köze' va'. [OFF]Meg má' szét izguljuk magunk, csiná'nánk!
(#) Topi válasza granpa hozzászólására (») Aug 10, 2012 /

Nagyon korán sem érdemes érkezni, mert tavaly a gondnok meg a helyi erők is csak 8 fél kilenc körül érkeztek meg, előtte semmit nem tudtunk kezdeni.

Én sokkal előbb pedig nem tudok kimenni, mert nekem még reggel el kell ugranom az áztatott babot meg a nagy mennyiségű húst elhozni a XVI. kerületből.
Következő: »»   131 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem