Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ez ennyi ideig tartott?
![]()
Ez így van , Gábor. Azért én ,mint eddig, viszek néhány dolgot "börzézni".
Nem csak inkább kiírom a biztonság kedvéért ,hogy nem viszem az enyémet ha van ,de már olvastam.
Igen van. Ezúton is újra megköszönöm a segítséget mindenkinek aki segédkezett az üst és üstház keresésben - beszerzésben.
Van saját üstünk és üstházunk, így mostmár minden következő HE találkozóra ez az állandó mumus már nem lesz. Köszönöm Neked is Havranarpi a segítséget és a nagylelkű felajánlást. Logisztikai okokból (nem tudtuk volna elhozni 11 előtt a börzéről tőled), nem tudtunk élni a felajánlásoddal. 11-kor a kajának neki kezdeni meg már nagyon késő lett volna.
Ahm.Értem.
De azt jól rakjátok el nehogy a rozsda megrágja ![]()
Üdv! A börze mettől-meddig fog tartani? Mert a találkozóról átmennék oda is egy órára.
![]()
Szerintem fordítva lenne jobb.
Az idei ingyen elvihető motyók részemről:
- bontott aranyozott RCA aljzatok (több 100 db...), - bontott fejhallgató mágnesek 16-os ház átmérővel (belül a mágnes csak 10-11mm-es, pl. reed csövekhez jól használható), vagy 100 db.
Én is a börzén kezdek ami ott nem fogy el az a Bókay ban is ki lesz rakva.
engem érdekelni fog egy pár.
A szén az komoly? Nem lehet szénen bográcsolni, átveszi a füst szagát a kaja.
És a magas hő ki is lyukaszthatja az üstöt.
Sziasztok! Én már indulok is lassan a találkozó helyszínére, mivel nekem még hosszú még az út a lakhelyemről.
Sziasztok!
Már lassacskán én is készülődök menni,de igaz engem visznek kocsival kerekesszékem miatt,de ott leszek!Remélem találok egy pár apróságot főleg ha ingyen osztogatják ![]() ![]() ![]()
Sikerült úgy intéznem dolgaimat, hogy én is ott lehessek kb. 11,00 órától (még ha éjfélig nen is jelentkeztem be). Máris indulok.
Szép napot, hasznos időtöltést kívánok a találkozón mindenkinek! Remélem kellemes napotok lesz, nem lesz túl meleg, kánikula. Az ebédhez pedig jó étvágyat. Az idén nem sikerült úgy alakítani a dolgot, de jövőre igyekszem mindenképpen én is ott lenni.
Sziasztok! ![]()
Szia!
Jövőre várunk tčged is!Neked is szép napot!
Sajnos idén nem (sem) tudok ott lenni, családi okok miatt, pedig a tavalyit is ki kellett hagynom...
Azért minden résztvevőnek jó szórakozást, kellemes időtöltést, jó étvágyat, jó időt kívánok!
Miért nem mentél a találkozóra?
![]()
Úgy volt hogy menni kell ma dolgozni, így nem törődtem a talival, de tegnap derült ki hogy nem kell menni melóba...
Különösebben nem érdekel a téma, most nagyban elmélkedem az új RC autón. Ez lesz a lelke, a diffimű flex hajtásból lesz stb stb..
Nem lett füst, de csak most lett vége... További jó találkozót.
Most értem haza. Javaslom hogy jövőre rendeljünk 40-45db pizzát...
Azért ezt nem lehet eljátszani 60-70 emberrel. Az ország túlsó csücskéből idejönnek emberek hogy majd itt kapnak kaját amiért fizetnek is, aztán mégse kapnak.
Na jó, én háromkor jöttem el és a rendezvény elvileg ötig tart, tehát lehet hogy az ott maradók még kapnak. (Bár még mindig kő kemény volt a bab.) De ennek dél-egy környékén kellett volna történnie.
Amúgy személy szerint engem nem zavar, az eddigi HE találkozókon sem ettem meg most se. Itthon várt a finom gombapörköltöm meg túrós palacsintám. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |