Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hogy bírjuk a hőséget? Én személy szerint nem túl jól. 2010-es súlyomhoz képest most van egy +14 kilóm! Szokatlan a fókabunda!
Ha jön egy kis frissítő zápor kiállok alá. (csak vicc lásd képek) És iszom egy kis hideg ásványvizet. Persze várnom kell egy pár órát ha a fagyasztóban hagyom a másikat. És hogy kicsit rákontrázzak a madáretetős vitára én is etetem őket.
Sportszelettel... Aztán ne csodálkozz, ha a ferráridat a szakadékba löki.
Jaaaj Zoli!
Azt a pálinkafőzős topicot egy picit ragozhattuk volna! Kis folyamatszabályzás, PIC, mérés-adatgyűjtés, tapasztalatok...
Ilyen ez a Zoli mindig a legérdekesebb topicokat zárja be.
Jó képek. Csak nehogy valaki megrójon azért mert közterületen hagytad aludni a lajhárt, pedig a rendőröket is kihívhattad volna.
Te is kapsz mindjárt egy nyakon verést galambetetésért.
Csak eszembe jutott a galambos vitátok. És gondoltam jó poén lesz.
Nyakon verést ők érdemelnek! Hashajtóval turbózták a sirályokat.
Hali!
Felengedett, mirelit zöldborsót lehet még főzeléknek használni? De. 10 óra fele vettem és 2-3 óra volt mire haza értem, (sorba állás stb) gyorsan bedobtam a hűtőbe, most elővettem. Szerintetek?
Sziasztok!
Majd kísérletezek vele. Üdv! Balázs
Én meg nem nagyon hízok, akármennyit eszek, szóval az izmom se akar nőni. De lehet csinálok egy kolbász + szalonna evés kúrát. Aztán 1 hónap múlva ha nem lesz eredmény, akkor elkönyvelhetem magamnak, hogy nem bírok hízni.
Súlyokat kéne emelni.
Most megpróbálok visszatérni a fekvőtámaszra, eddig csak reggelente meló előtt lenyomok 35-öt, de van amikor ki is megy a fejemből. De naponta jó lenne vagy 100-200-at megcsinálni. Szerk.: most nézem ez a 6001. hozzászólásom.
Ne aggódj a korral majd jönnek a kilók is. Valamint majd ha lesz egy "pezsgő" barátnőd akkor a mindennapi páros talajgyakorlat végeztével megjön a csillapíthatatlan étvágy. Én sokszor este 11 után érek haza a munkából. Így nálunk a megnövekedett étvágy éjfél és hajnal egy között érkezik. Akkor jól belakmározok és alszom egy jól. ilyenkor jönnek igazán a kilók.
Én nemigen emelgetek súlyokat, egy uborkás üveget gond nélkül kinyitok, egy 50kg-os virágföldet is elviszem 1 km-en mi más kell ???
Szerk.: és most látom, ez volt a 221. hozzászólásom Idézet: „mi más kell” Mint írtam, nekem egy pár kiló.... De lehet jobb így. mineral: jelenleg a talajgyakorlat nálam a fekvőtámasz, és az is egyedül
Valaki adott fel itt futárral csomagot aki segítene? Egyik ismerősömnél lenne egy csomag, melyik a legjobb cég? Úgy kellene megoldani, hogy ki is mennek a csomagért.
Sok van. Például mi a 24H nevűt használjuk. Bővebben: Link
Súly és távolság függő. Nem tudom a pontos árakat, de olcsóbb, vagy olyasmi mint a Posta. Csak kényelmesebb és gyorsabb. Hívd fel őket mond meg, hogy mit honnan hová és megmondják mennyiért.
Az a baj, hogy ország egyik feléből a másikba egy 35kg csomagot kéne elvitetnem. Súly és távolság lehet nem a legkedvezőbb nekem.
Sajnos nem vagyok az árakban naprakész. Az biztos, hogy jobb velük, mint elvinni, vagy postázni. Egy telefon és mindent tudsz.
Sziasztok! Van Szerencsen olyan bolt ahol lehet elektronikai alkatrészeket venni? Találtam googleben műszaki boltot de nem tudom hogy az csak háztartási elektronika vagy alkatrészbolt. Már kérdeztem a bolt keresés című topicban de sajnos nem kaptam választ és holnap lesz egy utam Szerencsre.
Szerencsen csokit kell venni , nem ketyeréket
Ha jól tudom nincs már Szerencsen csokoládé gyár. A Tibi csoki is Lengyelországban készül. Sajnos a kakaóbab ültetvény is elszáradt.
5400+áfa lenne a csomag. Szóval másik futárt kell néznem.
Kicsit megszakatt a netem, és ez a kép sikeredett.
El is neveztem "HE Store demodulálva"-nak.
Köszi nektek az infókat!
Win. XP fut mind a 2 számítógépen. Nekem olyan UTP-m van, ami arra alkalmas, hogy a sz.gépbe dugjam, és a routerra. Így van internet kapcsolat. Nem tudom, fordított -e. Várom a további infókat, segítségeket, hogy mit, hogyan állítsak be, valamint a partíciót hogyan tudom megosztani. Üdv!
De ez így nem jó, nincs hiba a számítógéppel, mert működik. Na mindegy....
A sört Granpa postázza... |
Bejelentkezés
Hirdetés |