Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   136 / 199
(#) granpa válasza lui144 hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Az idézett hsz. második felét értelmezd. :yes: Én szívesen csinálom jövőre is (most vettem részt először a főzésben), jövőre tanulság levonva, tapasztalat megszerezve, kaja lesz ebédre (ny.i.sz.sz. 13h).
(#) Eticsiga válasza Eticsiga hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Nem is IV-6 hanem LD8035E sajnos nem tudom hogy ki árulta ha valaki tud segíteni mert vennék még egyet.
(#) horváth lajos válasza Eticsiga hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Szia sajnos nekem is egy el84 cső tört össze út közben üdv lali
(#) pepe091 hozzászólása Aug 12, 2012 /

Most már igazán nekiveselkedhetne valaki, hogy részletesen leírja Nekünk, akik nem voltunk ott, hogy mi volt a találkozón, mert ezek az utalgatások így elég zavaróak. Szóval legyen szíves valaki! Előre is köszönjük.
(#) Auf válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Madár látta kenyérből...
(#) zolika60 válasza Auf hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Láthatatlan kenyeret nehezen tudtak volna megenni.
(#) Lázár Péter válasza Freedomocska hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Gratulálok, Cseppet a műhelyed úgy érzem most háttérbe fog szorulni, jó értelemben persze
(#) Auf válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Látható volt, még el nem fogyott. És hamar elfogyott. Pedig sok volt...
És hogy picit összefoglaljam a történteket:
Akik korán jöttek, azok elbitorolták a helyet, pakolásztak, csevegtek, páleszeztek (nem mindenki, és csak mértékkel), készültünk főzni. A talpra esettek legyőzték a gondokat (kajamizéria..), a segédkezők segédkeztek. Jól elkészített zsíros kenyér hagyma, kávé, és egyre csak gyarapodott a népség. Túrtunk az ingyen elvihetőben, járattuk a lepénylesőnket, adtunk-vettünk, s a végére (nem célzás akar lenni) ettünk és mentünk. Bár azért még tomboláztunk is. Családias hangulat, jó társaság. Az eső sem maradt el, és a kedvünk sem ment el.
Röviden.
(#) Freedomocska válasza Lázár Péter hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Köszönöm a jókívánságot . A műhelyt hajtani kell mert a jövőm abban rejlik .... A talira meg szerettem volna szervezni innen a közeli környékről egy kis csoportot és egy autóval elmenni de már csak jövőre lesz lehetőség . :yes:
(#) janikukac válasza Auf hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Így így. Azt azért kihagytad, hogy Granpa adta a hangulatot
(#) Auf válasza janikukac hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Adta rendesen. Aztán beindult mindenki...
(#) granpa válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Most már nekiveselkedem: A nagy történet az volt, hogy a szervezőknek objektív akadályok merültek fel, a cselekmény lebonyolításában. Mint pl.: Bókay-kert késői nyitása, az alapanyagok több helyről való odaszállítása, a szervezés oly nehézségei; mint idő hiány, más kötelező elfoglaltság (munkahely), és családi (váratlan)kötelezettségek. Kommunikációs zavar.
Olyan apróságok, hogy a több helyről is biztosított(nak vélt) üstház, az egyik romos volt, a másikat nem hozta vissza, az akinek a tulaj kölcsönadta, ezért hirtelen venni kellett egyet (de ez már biztosítja a jövőnket!). Egy szó, mint száz; későn tudunk nekiállni a főzésnek, hiába nyomtuk négyen-öten az előkészületeket (ráadásul a bab nem ázott meg eléggé, mert nem látunk bele, hogy milyen a puhulási együtthatója). Az éhezőknek azért volt zsíros kenyér, hagymával, paprikával. Ki lehetett bírni, míg meglett a kaja. Végül, aki kivárta, kapott. Többek szerint jó is volt. A találkozó többi része szokásos módon zajlott: beszélgetés, ismerkedés, csere-bere, vásárlás, röhögés, tombola, i.t.d. Az eső sajnos benézett elég jól, de a szárazságnak köszönhetően még sár se lett, csak kissé lehűlt (aki nem készült, az kissé fázott is). Dióhéjban ennyi. Na, közben jól megelőztek (mert lassan gépelek).
(#) Auf válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Lehet, hogy gépelni lassan tudsz, de ez részlet kérdés. Szombaton elég aktív voltál! Nagyban hozzájárultál a naphoz. Köszi neked!
(#) granpa válasza Auf hozzászólására (») Aug 12, 2012 /

Mint már említém, szívesen, máskor is!
(#) pepe091 hozzászólása Aug 12, 2012 /

Köszönöm, illetve köszönjük az élménybeszámolót!
(#) interferi hozzászólása Aug 12, 2012 /

A tombolás DCF vevöhöz hol lehet kapcsolási rajzot találni?
(#) lui144 válasza horváth lajos hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Nem tudom, hogy EL34 volt-e mert nem volt rajta felirat. Mindenesetre kísértetiesen hasonlít rá.
(#) horváth lajos hozzászólása Aug 13, 2012 /

Szia én is megnéztem és el34 re hasonlít üdv lali
(#) Stadi hozzászólása Aug 13, 2012 /

A képeimet még éjjel feltöltöttem, most jutott időm pár szót írni.

Mint látható, jóval kevesebb képet készítettem, mint a korábbi években, köszönhetően annak, hogy több fórumtárssal kölcsönösen szóval tartottuk egymást.

Azt hiszem, a nap csúcspontja a tombolahúzás volt, gyakorlatilag csak mosolygós arcokat lehetett fotózni. És a közös röhögés ugye minden eseménynek jót tesz.

Csoportkép viszont sajnálatos módon nem készült idén. A jövőre vonatkozóan, Gafly javaslatait kiegészítve célszerű lenne a csoportkép készítését dél-egy óra közé időzíteni, akkor ui. jó eséllyel mindenki ott van (még/már).

Sajnos kitűző hiányában a képek feliratozása csak önkéntes alapon történhet, ez nagyjából így volt a korábbi években is, több-kevesebb sikerrel.

Örülök, hogy az ingyen elvihető cuccaim mind gazdára találtak. granpa: ez jó "tanulópénz" volt, legközelebb már tudni fogod, hogy az ingyen vihető kacatokra rögtön le kell csapni, mert ha gondolkodsz azon, hogy kell-e vagy sem, már viszik is az orrod elől. Ráadásul direkt írtam előző nap, hogy miket viszek ki. Gafly: ha ott helyben mondod ezt a külön asztalos ötletet az ingyen vihetőknek, akkor meg tudtuk volna oldani ezt is, ott volt a műanyag asztal a kocsiban, csak azért nem vacakoltam az összeállításával, mert több asztal/pad volt, mint a korábbi években. Mondjuk az eső miatt idén megázott volna az, amit ráteszünk, meg lehet, hogy nem is fért volna el rajta minden. Bár ki lehetett volna egészíteni egy másik asztallal.

Amúgy lesz még bontott RCA aljzat, úgy 50-100db., meg ha kell, akkor fejhallgató mágnest is tudok még vinni jövőre.

Végül, de nem utolsó sorban, köszönöm a résztvevőknek a jelenlétet, különös tekintettel azokra, akik részt vállaltak a szervezésben és/vagy a lebonyolításban.
(#) granpa válasza Stadi hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Szia! Nem a gondolkodás volt tartott vissza, hanem a konyha-munka. Ha nem lesz időm kimenni Monorra, lehet jövőre is jó lesz (nem sürgősek a projektjeim). :smoke:
(#) Stadi válasza granpa hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Emlékeim szerint már a főzés előtt szóba elegyedtünk, szóval ez rossz kifogás...
(#) granpa válasza Stadi hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Jó-jó, nem arra koncentráltam, és nem szoktam kapkodni. [OFF]Exem szerint: Pató P ál
(#) TAKLACO válasza interferi hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Taklaco tombola dijjara gondolsz ? Milyen IC van benne ?
Bővebben: Link
(#) TAKLACO válasza TAKLACO hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Mar megtalaltam U 4221B tipusu ic van benne.Bővebben: Link
(#) Frankye válasza Gafly hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

#5 Hidd el, ha tudok róla előre, biztos, hogy szólok. Sajnos csak reggel derült ki... Amúgy a post-it nem (lett volna) rossz ötlet. No, majd jövőre.
(#) interferi válasza TAKLACO hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Az ic adatlapját én is megtaláltam csak az ellenállásik meg tranyok helye kérdéses.
(#) interferi válasza TAKLACO hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

De a képen látszanak az ellenállások meg a tranyokat is méret alapján meg lehet határozni.
(#) oregbeatsuhanc válasza horváth lajos hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Nekem volt Pl 36-os TV végpentóda csövem az is úgy néz ki. A 6.3 V-os fűtéssel ha nagyon gyengén virít, lehet az is. Valamikor csöves végfoknak használtak E 130 L ipari csövet is. EL 36 hoz hasonló volt még a fém házas volt a 6 L 6 -os USA cső is.
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 13, 2012 /

Valahol még meglehet nézni a tavalyi csoportképet ahol a nevek is szerepelnek?
(#) havranarpi válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 13, 2012 /

Topic képeket ha kilistázod akkor ott lehet látni.
Következő: »»   136 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem