Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Szia! Tedd be a makro könyvtárba.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek ez aztán a gyors válaszolás!
Köszönöm még egyszer.
Sziasztok, ma terveztem meg az első áramkörömet ezzel a Sprint Layou-t programmal, ez egy 75W-os erősítő lenne, a problémám az hogy valamiért nem tudom el tüntetni az alkatrészek mellet levő értékeket, hogy csak az áramkör látszódjon szépen, pedig szórakoztam a nyomtatás levő oldalon a Rétegek alatt levő kis kockák ki és be pipálással. Ha valaki tudja a meg oldást azt nagyon meg köszönném.
Azért nem tudod, mert ugyanarra a rétegre tetted az értékeket mint a vezetősávok. Az értékekre jobb klikk/rétegek/B1-et válaszd ki, akkor jó lesz csak kicsi időt még rá kell szánni, amíg végig nyomkodod.
Az O rétegre mindent szöveget ráraktam (azért nézd át, maradt -e ki) . Így már nyomtatható!
Szevasz, oké értem, és akkor legközelebb hogy írjam fel az értékeket az alkatrészek melle hogy ne történjen többé ilyen malőr?. Köszönöm!
Mielőtt rákattintanál a szöveg bevitelre, állíts át arra a rétegre amelyikre szeretnéd hogy kerüljön, jelen esetben az U, és utána ha felviszel valami szöveget akkor arra a rétegre rakja amit épp aktívba helyeztél. Ez persze működik minden mással is, alkatrészekkel, forrpontokkal... Így lehet több rétegben tervezni is akár.
Oké de hol is van az az U?, nekem ab text gomb meg nyomása, és úgy tudom be vinni a szöveget. Ezt most nem értem.
Ott vannak a rétegek amik közül választhatsz balra lent
K1 - B1 - K2 - B2 - U Szöveget írsz akkor az U réteg legyen aktiv.
Ajánlom figyelmedbe Alkotó leírását a Sprint Layout-ról. Itt a topikban megtalálható!!!
Ja igen, egy kicsit figyelmetlen voltam, nagyon szépen köszönöm!
Szevasz, egy linket tudsz adni?
Felrakom, mert így nem találom.
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Használtátok már a (2011.12.21 Updatet) ami a szoftver hivatalos oldalán fent van? Én sajnos letöltöttem, frissítettem, a programot és azóta nem tudom elindítani.
Erre sajnos én is rájöttem elég hamar, csak sajnos megoldásra nem leltem még.
A megoldás, ha megveszed a programot. Szerintem tizen- párezret megér.
Ebben igazad van
És azt a friss Update-el árulják? Bár gondolom azt lehet engedi frissíteni.
Ha kapnék örökös licencet akkor talán....meg természetesen havi 200e nettót évekig akkor nevetve megvenném. Addig azt csinálom amit vezéreink, lopok.
Félretéve a politikát, meg a gazdasági helyzetet. Ki használ 6-os verziót, mi a véleménye róla, illetve honnan szedte ? És oroszat már találtam, de az még elolvasni sem tudom.
Az amit te 6.0 néven találsz, az egy elég régi 5.0
Miért milyen licenszel lehet megvásárolni az eredeti verziót?
Nem szeretnék OFF-olni!
De ugyan így jártam ugyanennek a gyártónak a másik programjával a Front Designer 3.0 szoftverrel is.
Szia, itt tudod megvenni, nekem rendszeresen frissül, bár nem tudom, hogy ha kijön a 6-os verzió, akkor mi lesz.
Érdemes lenne csak tényleg stabilan működjön a megjelent update-kal.
Az Én példányom is gond nélkül frissül, és 2011-12-21 az utolsó update.
Sziasztok, sprint layoutban van, és ha van hol találom a PIC18F4550-I/PT -nek a TQFP44 padjait?
Macros/SMD/44LQFP.LMK
Azt hiszem ez az, de azért ellenőrizd le.
Szia, na nekem LQFP sincs. Van:
CQFP PQFP QFP SQFP csak ezek vannak.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |