Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   199 / 439
(#) Ricsi89 hozzászólása Aug 15, 2012 /

Sziasztok!
AON6718-as MOSfet-et keresek, vagy hasonló tudású helyettesítőjét, amit be is lehet szerezni. Rc motor szabályzóban pukkant el pár darab belőle és azok helyett kellene valami. Bővebben: Adatlap
(#) speed008 hozzászólása Aug 15, 2012 /

Üdvözletem!
A problémám még sajnos továbbra is fen áll.
A táblákon fejlesztettünk. A lednek, nem a szög volt főleg a probléma, hanem, hogy víztiszta kivitelt használtunk.

Ami nekem most kellene az piros, piros tokozású, 60 fokos, 5mm es led, minimum 1,5 CD legyen. 25Ft alatti áron. Kb 3500 db.

Ha valaki tud ilyen paraméterű ledeket, az kérem szóljon.
Esetleg, akinek készleten van szóljon. Számla sem kellene.

Üdv.Speed008
(#) mrobi válasza speed008 hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

(#) speed008 válasza mrobi hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Az a gond, hogy főleg az a feltételem nem sikerül, hogy piros háza legyen.
(#) _vl_ válasza speed008 hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Szerintem a >=1500mcd, és a piros ház együtt elég komoly szűrőfeltétel. A nagyobb teljesítményű cuccok általában átlátszó házzal rendelkeznek. Nézd meg a tme.hu kínálatát, elég jól lehet szűkíteni, full pirosban csak ezt a kettőt találtam, ami ne lenne 1cd alatti: Bővebben: Link Bővebben: Link
Egyikből sincs 3500 darabjuk raktáron.
(#) nedudgi válasza speed008 hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

http://ledz.com/?p=z.pricelist.led.diode
Egyébként szerény véleményem szerint a kék színre a legérzékenyebb az emberi szem.
(#) speed008 válasza nedudgi hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Abban igazad van, de ez egy bizonyos cég benzinkút árjelzője lesz. A szín előre meghatározott.
(#) speed008 válasza _vl_ hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Sajnos elég nagy feltétel, de a jó láthatóságnak alapfeltétele. Próbáltuk víztiszta házzal, de a napsütésben nem értünk el vele sikert.
A perceptőt kaptunk piros házasat, ami elég jó, de az ára viszont sok. Ezért próbálunk körülnézni, hátha jobb ajánlatot kapunk valahol, mert ez nagy tétel.

A linkeket és a segítséget előre és utólag is köszönöm mindenkinek!
(#) _vl_ válasza speed008 hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Olyan verzióban nem gondolkodtatok, hogy ne a LED legyen közvetlenül látható, hanem valami színes (vagy fehér) átlátszó/áttetsző műanyag vagy fólia mögött legyen?

Anno csináltunk sportcsarnokba olyan eredménykijelzőt, hogy hátul nagy LED, előtte egy fehér, áttetsző műanyag lemez, rajta különféle színű fóliával (főleg fekete volt) a feliratok, a LED-ek pedig átvilágították a műnyagon. Ennek megvolt az az előnye is, hogy a műanyag szórta a fényt, ergó a kis szögben sugárzó és erős LED is minden irányból látható. Kétségtelen, hogy a tábla elvesz valamennyit a fényerőből, viszont nagyon erős fényű LED-et is lehet így alkalmazni. A műanyag lemezt + rá a feliratokat tartalmazó fóliát valami dekoros cég készítette kívánság szerint.
(#) speed008 válasza _vl_ hozzászólására (») Aug 15, 2012 /

Próbáltuk ezt a változatot is. Fedett helyen kiválóan alkalmazható, de ez egy totemoszlop, ami állandóan kint van. A műanyag lap nagyon leveszi a fényt és nem bocsájt tökéletes láthatóságot. (Az első verzió ez volt).
Dekoros cégünk van, ezért próbálkoztunk már mindennel. A legjobban a szimpla ledes megoldás jött be nekünk. Az áttetsző ledes csak sajnos szemből ad tökéletes fényt.
A színezett tokozású már nagyon jó fényt biztosít minden szögből.
(#) fecameca hozzászólása Aug 16, 2012 /

Hol kapható manapság még nagyfesz. tranzisztor?
Gondolom, hogy vannak még itt olyanok, akik katódsugárcsöves TV-t, kapcsolóüzemű tápot javítanak. Honnan szerzik be? A városunkban az elektronikai alkatrész-kereskedésben azt mondták nekem, hogy a BU és a BUT sorozat összes tagja kifutott. Sőt a 2SC, 2SD, helyei is mind üresek. Tud valaki segíteni, hogy BU 406, vagy BUT 12, vagy 2SD917, vagy 2SC4153 helyett mit és hol lehet még kapni?
(#) fecameca válasza fecameca hozzászólására (») Aug 16, 2012 /

Elnézést, most látom a jobb felső sarokban a HEStore.hu reklámon beugrott pont az, amit kerestem. Akkor majd innen rendelek. Egyébként már tényleg nem gyártják őket? Ez a lista amúgy még friss, aktuális?
(#) Csupasz válasza speed008 hozzászólására (») Aug 16, 2012 /

Helló
Lehet hogyhülyeséget írok, vagy már próbáltátok, de nekem a fénycsőbúra tejszínű műanyaga jött be...
Üdv:
Csupasz
(#) speed008 válasza Csupasz hozzászólására (») Aug 16, 2012 /

Sajnos már próbáltunk minden féle anyagot eléje tenni, de túl leveszi a fényét, ezért ezt az ötletet elvetettük.
(#) silent15 hozzászólása Aug 19, 2012 /

Sziasztok, hol kaphatok SM74-es magot, és csévetest?

Üdv!
(#) adamhollos hozzászólása Aug 21, 2012 /

Sziasztok!

Valaki tudna ajánlani egy helyet, ahol tudok venni áttételes villanymotort?
Ezek lennének a feltételek:
- a percenkénti fordulatszám (RPM) 20-60 között legyen
- a fogyasztása minél kisebb legyen, de semmiképp sem 50 mA fölött
- a fogaskerék áttételt tartalmazó rész be legyen burkolva

Ebay, HEstore, Vatera, Lomex, Conrad és a Dózsa György úti modellbolt nem játszik + egy csomó kisebb boltocska.
Különböző okokból, de sehol sincsen megfelelő.
Üdv!
(#) moltam válasza adamhollos hozzászólására (») Aug 21, 2012 /

Ezt gugliztam. Jó drága. De lehet, hogy a nyitott fogaskerék háza miatt nem jó. Ebben az esetben vékony lemezből lehet rá hajtani egy keretet.
(#) moltam válasza adamhollos hozzászólására (») Aug 22, 2012 /

Az mondjuk nagyon nem mindegy, hogy azt az 50 milit hány voltról veszi fel... Van 3V 80mA burkolt ugyanezen az oldalon.
(#) adamhollos válasza moltam hozzászólására (») Aug 22, 2012 /

de mindegy, áram forrásom van, max. 50mA-t ad ki.
(#) adamhollos válasza moltam hozzászólására (») Aug 22, 2012 /

csak szólok, az 5 windowsos vírusirtómból 5 blokkolta a honlapot és a 3 linuxosból 3
(#) mps válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 22, 2012 /

Szia! Köszi a választ!
Ez "szép" volt, azt hittem beraktam a figyelőbe, így csak most vettem észre.
Sajnos azt írják, hogy nincs már. Vagy rosszul értelmezem? Nem vásároltam még ott.
(#) mrobi hozzászólása Aug 24, 2012 /

Sziasztok! Denaturált szeszt hol lehet kapni? A patikában esetleg?
(#) speed008 válasza mrobi hozzászólására (») Aug 24, 2012 /

Üdv!
Vegyszeres bolt, festékes bolt, autóalkatrész kereskedés.
Patikában szerintem nem kapsz ilyent.
(#) mrobi válasza speed008 hozzászólására (») Aug 24, 2012 /

Köszi! Épp azért kérdeztem!
(#) mrobi válasza speed008 hozzászólására (») Aug 24, 2012 /

Kicsit utána olvasgattam. Ezt írja a wiki a felhasználására:
Fertőtlenítőként bőrgomba eltávolításakor és herpesz kezelésekor.
A bőr fertőtlenítésére injekció beadása, vagy kisebb sebészi beavatkozás előtt.
Még az is lehet hogy kapok a patikában!
(#) Ricsi89 válasza mrobi hozzászólására (») Aug 24, 2012 /

Lehet, hogy kapsz, bár én festékboltban vettem, meg egyszer a teszkóban. Elég sok helyen lehet kapni.
(#) ujfalusi válasza mrobi hozzászólására (») Aug 25, 2012 /

Nem tudom létezik e még háztartási bolt, mert den szeszt ott lehetett kapni. Vegyszer boltban biztosan.
(#) andras99 hozzászólása Aug 25, 2012 /

Sziasztok! Kb. 3-4 centis, szürke membránú hangszórót hol lehet kapni? (Olyanra gondolok, ami pl. pc hangsugárzókban van:link)

ui.: kb. 1-2 wattosra gondolok
(#) silent15 válasza andras99 hozzászólására (») Aug 25, 2012 /

Ha szerelt, elmész valami áruházba, ha csak alkatrész :
Pesten: Lomex
Hestore
Urbán elektronika Multkor láttam pici magas sugárzókat , 1-2W os volt
(#) Leli7016 hozzászólása Aug 27, 2012 /

Üdv mindenkinek!
Tisztelettel megkérdezném,hol tudnák beszerezni egy pár P-csatornás power mosfet-et: 2SJ401, 2SJ329.vagy mivel tudnám kiváltani,továbbá SMD transistort: XH=BCR 573; H1=BWC 69; L7=BAR 14-1.Amúgy egy AISIN automata váltó vezérlőbe valók. Elöre is köszi!
Következő: »»   199 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem