Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nekem rémlik valami még valamikor a 90-es évek elejéről, hogy kérték az ORTT-től a betiltását mert egy gyerkőc el akarta ásni magát a kertben. A szülők szerint a film miatt.
A végén még a Mikrobit is elkezdik vizsgálni
Ráadásul:
Idézet: Szerintem nem életszerű. „A fáma szerint a pikáns részletet egy 4 éves kisfiú fedezte fel,”
Megvolt videon, komolyan mondom! A Mormogiékban volt egy rész, amikor egy kenguru megszökött. Mormogiék nyúlnak hitték és Mormogi papa beöltözött ál-nyúlnak. Mondta is: "Ha a keze átnyúl, leüti az ál-nyúl!" Aztán a kenguru, ahogy kell, lenyomta a papát. Mire a kis mormogi: (szó szerint idézem) "Na, ezt b*szhatod papa!" De komolyan! Tényleg!
A Vargane fele PC tap "dicserete". A szoveg nem egeszen kulturalt, viszont a rekeszizmokat megdolgoztataja.
Üdv.
Veletek is előszokott fordulni hogy keresed a távirányítót és közben ott van a kezedben.Meg hogy valamit akarsz mondani de mire mondhatnád elfelejted.Nálam ez a kettő elég sűrűn előfordul.
Viszont a helyesírás kritikán aluli. Egyébként úgy nézem tíz éves történet.
Akkor es ott meg nem voltak kemeny modik. A tortenet regi, de meg ma is ervenyes (sajnos). A ceg valami kritikan aluli minosegu temekeket hozott forgalomba.
Na, ennek alászaladtam, nem teljesen erre számítottam!
Csak nem a női keblekre gondoltál elsőre?
Ha már a dudánál tartunk: Itt egy repülős kvízkérdés, szigorúan szakmai alapon...
Nem ér, belátni a helikopáterbe, ami tele van elektronikával és ez itt off!
Ez igaz, de azért van egy dolog ami elvonja a figyelmünket az elektronikáról. Én például nem is vettem észre, hogy van a helikopterben elektronika. Hogy milyen szemfüles vagy...
Aki ezen a képen először az elektronikát vette észre az holnap nézzen be a körzeti orvoshoz.
Én be is kell hogy nézzek :bummafejbe:
A legjobban ez tetazik:
Idézet: „A 25120 típusszámú chip adatlapja számos érdekességet tartalmaz, úgymint: nagymennyiségű adatot bír fogadni, de soha nem olvasható vissza. Javasolt felhasználási területe a bombák adatrögzítő berendezése.”
Ma hallottam:
Nagypapa láttál már tranzisztort? Persze még ettem is. De hát az vasból van... Akkor csak láttam.
Az egyik kedvenc nagypapás viccem:
- Mi a furcsa a nagymamán? - A nagypapa.
Most láttam a Baumax katalógusban, hogy van Baumax sör. Az milyen lehet már???
Ez mitől vicces?
Akkor lehet, hogy ezt sem érted:
- Bácsi! Látott már szaxofont? - Láttam fiam, de az nem az vót! Vagy a másik: - Édesapám, édesapám! Rokonunk nekünk a szomszéd Kiss? - Miért kérded fiam? - Hát mer, csókolgatja az idösanyámat!! - Akkó'.... rokonunk...! és a harmadik: - Idösapám! Gyűjjék hamar, mert az utcavégi Bognár Pista, csókolgatja, meg ölelgeti az idösanyámat! - A marha! Pedig neki nem is muszáj!
Értem én, hogyne érteném, csak nem tartom viccesnek. Simán végigolvasom fapofával. A harmadik vicc a leghumorosabb. De a tranzisztoros... értem én, de számomra semmi humor nincs benne.
Mit tehetünk, nem vagyunk egyformák.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |