Fórum témák
» Több friss téma |
C3-at rövidre zártad!
4-es lábra menő vékony szál beleér az 5-ös lábba?! Én a helyedben nem ragaszkodnék ahhoz, hogy a csatlakozások egy helyre kerüljenek, és akkor egy kicsit egyszerűsíteni is lehetne a terven. De ha mindenképp egyhelyre szeretnéd, én nem oldalra, hanem lentre, az IC-vel szembe tenném, persze egy kicsit más sorrendben.
Javítottam a hibát.
A 4-es lábra kötött ág csak a végpontokba vezet. Így szeretném szélen a csatlakozókat. Nekem az a lényeg - legalábbis ennél - hogy működjön.
Ok! Elvileg most már jó!
Köszi szépen, akkor honlap el is kezdem építeni...
Majd teszek fel képeket is
Én a helyedben elgondolkodnék egy másfajta elrendezésen viszont.
Nemigazán ajánlatos a kimenetet és a bemenetet egymásmellet vezetni a panelen.Ha gondolod lerajzolhatom az enyémet és akkor nincs ilyen probléma.
"lerajzolhatom az enyémet"
Megteszed?
Na nááá!
De szólok hogy csak skiccrajz lessz.
mind1az.
Legalább az elrendezés ideális lesz.
Bővebben: Link
Bővebben: Link Szerintem ez is jó, persze nem magam akarom reklámozni, de itt csak a kivezetések vannak "máshol" hát szerencsétlenül a borda alatt, de onnan már oda vezeted ahova akarod!
Így néz ki hirtelenjéből.
Ez nagyon baba. Köszönöm szépen mindenkinek
Van nekem itthon 2 db dyras 30 wattos 8 ohmos hangszóróm tda1554-es erősítőhöz megfelel vagy cseréljem le őket 4 ohmosra?????
Légysz valaki válaszoljon már!!!!!
Neked mit jelent az, hogy megfelel?
Figyu! Jó neki a 8 ohm-os is!
Nyugodtan kösd csak rá! Az meg csak jobb, hogy 30 W-os, mert legalább lesz benne tartalék!
Kösszi
hi én is megépítettem ez alapján, nekem meg se mukkant..a datasheetjében lévő kapcsrajz szerint is meg akartam csinálni de kiforrasztáskor letört 2 lába valaki küldene egy tuti jó kapcsrajzot, mert akkor lehet hogy veszek még egy ilyet
Szerintem ez valami gerjedés lesz, az elején a 220nF-os kondik kicsik !! Oda műanyag bázisú (Stiroflex-kocka) 1 mikrofarádos (Nem Elkó !) kell, és akkor megszűnik a melegedést és rapszodikus tönkremenést okozó magasfrekvenciás gerjedés !
MINDENKINEK AJÁNLOTT KAPCSOLÁS? DE EZT A MÓDOSÍTÁST VEGYÉTEK FIGYELEMBE; sok bosszúságtól kímélitek megmagatokat. üdv: levi jr.
Helló mindenkinek! Szeretném megépíteni az Oneill féle erősítőt. Két kérdésem lenne lehetne-e hajtani az erősítőt egy PC táppal ideiglenesen? És a hangerőszabályozó poti milyen? Esetleg nem tudnátok egy ehhez a végfokhoz való tápnak kapcsolási rajzát megmutatani?
Hali! összeállítottam az alábbi kapcsolást, és szeretném, ha valaki ránézne, és leqrna, ha hülyeségre gondoltam...
Talán csak a végfokozat bemenő potijait tekerném a test felé ( a lehalkításhoz), nem csak simán magába...Zaj-brumm szempontból jobb megoldás...
aha értem. azokat azért tettem bele, hogy tudjam kompenzálni a center/sub ellenállásainak csillapítását. gondolom ezek miatt halkabb lenne ez a két csatorna, és azért gondoltam az alap stereo halkítására. azért ezt mindenképp megfogadom.
gondolom az erősítő nem fogja megrángatni az ablakokat, de nem is ez a célom vele. bistabil relékkel akarom a bemenetet kiválasztani (pc-tv-aux), így talán nem kell öntartást beépíteni.
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy most választás előtt vagyok hogy ezt az erősítőt(TDA1554q) csináljam vagy a TDA2030-asból kettőt. Tudtok nekem segíteni, hogy, melyik jobb és miért? Kettő orion HS200-ast hajtanék vele. Előre is köszi.
A tda2030 jobb lesz, de ha 12V -d van akkor a másik tda
Van 12V-om, csak nagymértékben kisebb a teljesítménye a 2030-nak mint a másiknak?
Szia.
Én már megcsinltam mindkettőt, de nekem a 1554 sokkal jobban tetszett! Kompaktabb, nagyobb is a teljesítménye, és egyszerűbb (2 in 1 ) Amúgy Én egy sima kis adapterről hajtom, persze baromi nagy puffel kell hozzá. Nézz vissza pár lapot, valahol van nyákervem is hozzá, meg kép is róla. A 2030 az nekem instabilabb, macerásabb. Volt hogy működött, de egyszercsak elkezdett melegeni, és azóta semmi. Üdv
köszi.
Nekem is van egy adapterem ami 9V-os 1000mA-es és terhelés nélkül 14V-ot tud leadni. Az jó lesz szted?és kell hozzá puffer kondi?
Hali!
Ha azt akarod, hogy jó legyen, a dugasztápot felejtsd el! Az IC max. 2*22W -ot tud leadni, tehát min 50W-os táp illik hozzá! Az adaptered: 9V*1A=9W Üdv, és sok sikert!
természetesen valóban kajakabb táp illik hozzá, de kipróbálni ezzel is ki tudod, tökéletesen fog szólni (minimum 4700 µF-os pufferral), csak ha hangosabbra tekereed, vagy nagyobb basszusok jönnek, akkor egy kicsit be fog torzítani. Ha még több puffert raksz bele, akkor egyre jobb lesz.
Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |