Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egy fülhallgató műszaki tulajdonságai között találtam, nem sikerült értelmezni:
Idézet: „Neodímium mágneses - A 400 kJ / m3 nagy teljesítményű mágnes nagy felbontású magas hangot és erőteljes basszust hoz létre a középtartományú hangoknál” (forrás)
Úúúúúú... Ez kell nekem! magasat és basszust is csinál a középtartományban! Ez valamit tud!
Sajnos a forrás nem elérhető. Valószínűleg a gugli fordította az eredeti szöveget japánról angolra onnan magyarra aztán ez lett. De egy szakember elolvashatta volna mielőtt kiteszik az oldalra.
Itt viszont még a teljes szöveg elérhető.
Hát vannak akik fej vannak akik fül és vannak akik agyba dugós fejhallgatót vesznek nullBővebben: Link
Ezt a típusú fülhallgatót egyébként tényleg így emlegetik... Kivételesen nem a hirdető a bolond.
tudom nekem is van de még sehol nem láttam, hogy ki is írtak volna
A szépasszony összeverve, a szeme alatt hatalmas monoklival keresi fel
háziorvosát. - Hát magával mi történt? - néz rá az orvos. - Alaposan elvert a férjem. - De hát úgy tudom, ő elutazott. - Na látja doktor úr, én is úgy tudtam. - Melyik három szót nem szereti hallani a feleség szeretkezés közben? - Szia drágám, megjöttem! - Mondja, Mancika! Meddig lehet egyszerre két férfit szeretni? - Ameddig a másik észre nem veszi. - Csak nem beteg, szomszédasszony? - Dehogy vagyok beteg. Miből gondolja? - Mert látom, hogy naponta orvos jár magához. - Na és aztán? Magához is jár egy tűzoltó, mégsem kérdem, hogy ég-e a ház. Kovácsné hazajön a balatoni nyaralásból, és a férjének szegezi a kérdést: - Valld be, de őszintén, hányszor csaltál meg, míg távol voltam? Kovács izzad, és halkan azt mondja: - Összesen csak kétszer. A sarki élelmiszerbolt pénztárosnőjével, és egy koleganőmmel... Na, és te? - Milyen véletlen, én is csak kétszer. Egyszer a szálloda személyzetével, és egyszer a városban edzést tartó vízipólócsapattal. Egy idős hölgy remegő hangon betelefonál a rendőrségre: - Azonnal jöjjenek ki! A szemben levő ház kertjében egy fiatal pár naphosszat szeméremsértő módon mutatkozik. Meztelenül flangálnak! A rendőrök helyszíni szemlét tartanak, majd beszüntetik az eljárást: - Asszonyom, az égvilágon semmit sem lehet látni! - Hát persze, mert rosszul nézik! De húzzák csak ide az asztalt, tegyék rá a hokedlit, és ha felállnak rá, oldalt, azon a kis résen át mindent láthatnak. A takarítónő rendőrségi feljelentést tesz nemi erőszak miatt. - Az úgy történt kérem, hogy már éppen végeztem a folyosó felmosásával, amikor észrevettem, hogy hátulról közelít felém az erőszakoló. - És megpróbált elmenekülni? - kérdezi az ügyeletes tiszt. - Hát hogy tehetem volna? A bal oldalon fal, a jobb oldalon fal, előttem meg már fel volt mosva.. Erotikus műsort néz a házaspár a lokálban. Gyönyörű meztelen nők táncolnak fenn a színpadon. A férj elragadtatottan súgja oda feleségének: - Isteniek. Az ember valósággal étvágyat kap tőlük. - Étvágyat azt kaphatsz Lajos - sziszegi az asszonyka -, de enni csak otthon fogsz. A férj forgatja a feleségének járó divatlapot, és rámered egy bikiniben pompázó hölgy fotójára. Felesége odapillant, és epésen megjegyzi: - Ha ilyen volnék, ki sem lépnék a házból! A férj epekedve felsóhajt: - Ha valóban ilyen volnál, én se...
Ha valakinek hasmenése van az se legyen elvágva külvilágtól !
Nem jó, mert nem lehet "fészezni" vele.
Átvetted Matyi stílusát?
Ha már a képrejtvényeknél tartunk:
Na ezt nem kellett volna! A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2012
Ha nem értenéd itt bővebben le van írva
Idézet: "Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy elektromos készülékek, sok energiát működjön, mint a légkondicionálók, hűtőszekrények, fagyasztók, mosógép, szárító, Vasalás, porszívók, rajongók, fűtőberendezések, többek között a számítógépek igénylő helyeken energiafogyasztásról menteni. Nem gondolom, kétszer. A teljes élet körülbelül 35 %-kal csökkenti a a villany!" Világos nem?
Még az is kiderül, hogy az elektromos zavarok milyen veszélyekkel rendelkeznek :
"Működési elv A váltakozó áramú szinuszhullámnak kell továbbítani. A központi áramfejlesztést keletkezett hullámok keresztül a rács, és részben származó energia elosztása során különböző elektromos zavarok miatt egyes madárinfluenzavírus-törzsek otthonába vagy elérni. "
A digitális órán mit lök meg a hálózat .
S aki már megvásárolta, mélyen kussol arról, mennyire át lett verve!
Ez az a kategória, mint az egytranzisztoros vízkőmentesítő. Így is megértjük. Frankye A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2012
A "Túrótorta ízű" görög joghurt után már semmin sem csodálkozom.
Szia!
Hol szerepel ez a szöveg? Ilyen menyhalas témát nem látok a fordított szövegben. A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |