Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
555 -----KATT-----
Sziasztok
Az USB3-as aljzat feltöltött adatlapja sajnos hibás. Nem lehet megnyitni sem acrobat readerrel, sem foxit-al Bari
Hali, a Centronics csatik valóban hiányoztak még, holnap pótoljuk.
Az LM555 viszont érdekes kérdés. Éppenséggel lehetne kb. aranyárban hozni, de cserébe áruld el, hogy mivel tud többet, mint a fillérekért kapható NE555.
Köszönöm a gyors reagálást! Egy chargepump féle áramkörben kellene egy pontos frekvencia meglétét figyelnem, és ha változik akkor tiltani a kimeneteket. Eddig 3 féle ne555 volt kipróbálva, azokkal érzéketlen volt az áramkör lassulásra, LM555-el viszont működött.
Akkor pont ugyanolyan LM555-öt próbálj szerezni (ugyanazon gyártótól), mert gyártó és gyártó terméke között van különbség - nagyobb, mint mondjuk a TI LM555-je és a TI NE555-je között.
National gyártásút lehet importálni (LM555)
Ahogy sejtettem, nem egy olcsó portéka.
Sziasztok,
Elkezdtem összeállítani a rendelésem, de közben átállítódott a pénznem euróra.( Nem tudom lehet én kattintottam el valamit) Az "egyenlegem" menüben van egy 'pénznem váltás' gomb de sehogyan se tudom visszaállítani forintra.Tudnátok ebben segíteni? Köszönöm. Szerk.: Hihetetlen vagyok... a legfeltűnőbb helyen nem láttam meg. A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2012
Sziasztok, nem tudja valaki, hogy menyi időn belül kell átvenni a megrendelést, mert most adódott , egy váratlan kiadás, és még egy darabig nem tudom átvenni :S
Köszi!
Ha előbb a honlapjukon kerestél volna...
"7.8. A személyes áruátvételre nyitvaálló határidő a szállítási határidő lejártától számított 15 nap. Ha ezalatt a vásárló bármilyen formában sem elállási jogot nem gyakorol, sem a HE-Store webáruház készrejelentésére nem válaszol, sem házhozszállítást nem kér, vagy az kétszer eredménytelen, a HE-Store webáruház a szerződés teljesítése kötelezettsége alól mentesül."
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy az alábbi termékek beszerezhetőek lennének-e? ICL7135 330p fóliakondenzátor RM2,5 680p fóliakondenzátor RM2,5 4,7uf/50V MKS RM5.0 Porvas gyűrű 33mm AL=64,5 10000uf/50V elkó 20k fém házas lin, mono, D=6 poti Köszönöm.
Nagyot!
Adott a termék: HEStore link (EP1P 160x100 NYÁK, FOTO, 1-old., EPOXID) A leírásában pedig ez: "Biztonsági fény mellett vegye ki a lemezt a csomagolásból..." Namost, miféle csomagolásban van ez? Én úgy képzeltem, hogy valamilyen sötét fólia van a fényérzékeny rétegre ragasztva. Rosszul gondolom? A dolog azért érdekes, mert előbb szeretném méretre vágni a lapot úgy, hogy a fényérzékeny lakk ne sérüljön. Előre is!
Én már használtam sokszor ilyet, egy fényvédő fólia van rajta. Lehúzás elött vágd méretre.
Én többnyire vasfűrésszel vágom ezért snitzer késsel szoktam vágni 2 egymástól 2mm-re lévő csíkot és lehúzom ott a fóliát így a fűrészlap nem rántja fel. A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2012
Aha **** , így már világos. Az oldalon nincs valós fotó a "vegye ki a lemezt a csomagolásból" leírás pedig kicsit megtévesztő.
Köszi! A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2012
A védőfólián kívül még fekete fóliába is szokták tekerni a lemezt. Ez az, amiből ki kell venni.
Megbocsáss, de számomra anno egyértelmű volt, amikor először használtam, hogy a kék fóliát le kell húzni, mielőtt levilágítom. El sem tudom képzelni, hogy aki már használt bármilyen NYÁK-ot, az hogy nem gondol erre. De nem szeretnék vitát szítani, különösen nem ebben a topicban...
Valamit félreértettél. Én eleve sötét fóliára gondoltam, ami a fényérzékeny réteget takarja (rá van ragasztva), tehát azzal egyetemben lehet méretre vágni. Viszont, a leírásban ez szerepel szó szerint:
"...vegye ki a lemezt a csomagolásból..." Azt hittem, csak egy sötét zacskóban van. Amennyiben elolvasod a használati utasítását, te is meggyőződhetsz róla. Ha így lett volna, nagyon is problémás lenne a kezelése. Pl gyorsan kellene vele dolgozni, hogy ne érje túl sok fény, plusz a vágás közben (vonalzó, tapétavágó) könnyen sérülhetne a lakk. Nem, nem az első NYÁK-ot akarom csinálni, azt már elkészítettem az iskolában (jó régen), csupán elegem lett a lakkozásból (pláne ha nem sikerül elsőre) és a szárítgatásból Gondoltam, kipróbálom ezt a fajta lemezt, de a leírás, lévén nem túl egyértelmű, megzavart.
Sziasztok,
( Elnézést, hogy ilyen hamar leírtam újra a kérdésem de fontos lenne) Érdeklődnék, hogy az alábbi termékek beszerezhetőek lennének-e? ICL7135 330p fóliakondenzátor RM2,5 680p fóliakondenzátor RM2,5 4,7uf/50V MKS RM5.0 Porvas gyűrű kék 33mm AL=64,5 10000uf/50V elkó 20k fém házas lin, mono, D=6 poti 100uh induktivitás 10A terhelhetőséggel Köszönöm.
Engem is megszivatott a leírás. Nincs említés fóliáról, amit le kell húzni, ráadásul a csökkentett, vörös fénynél nem lehet felismerni, milyen anyaggal állunk szemben.
Azaz. Csak sajnos hiányzik még pár alkatrész.
Üdv!
Szeretnék egy leírást vagy linket kérni ennek a használatáról ha lehet: TTF A4-1 Thermo-transfer fólia (1 ív) 10026806 Ha nem tévedek ez nem azonos a PnP fóliával. Köszönöm
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a mellékelt képen látható és feltüntetett fizikai jellemzőkkel bíró, nyákba ültethető, (ON-ON működésű) billenőkaros kapcsolót be tudtok-e szerezni? Azt hiszem ezen sorozatba tartozó lenne amire gondolok: Bővebben: Link Köszönöm!
Szerintem ami a képen látható, az PONT a KNX1.
Bővítettük az adatlapokat az összevethetőség érdekében. A minimális különbségek eredhetnek a különböző gyártási forrásokból.
Igen, méreteiben ez olyan, mint ami nekem kellene, csak sajnos ez forrszemes kivezetésű, nem pedig nyákba ültethető.
Mindenesetre köszönöm az utánajárást!
Ezt is be lehet forrasztani, csak furat méret kérdése az egész.
Kénytelen leszek. Amennyiben a már kész nyák ezt lehetővé teszi.
A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2012
Én speciel félbe vágtam a lábat (a lyuk mentén) és minidrill csiszoló koronggal utánacsiszoltam, hogy elérjem az 1,2mm-es lábátmérőt. Igaz, így kiesett az abszolút középvonalból a kapcsoló tengelye, de az előlapnál lehetett egy kicsit csalni a ferde beforrasztással.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |