Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én itt nézem. Magasság, segesség, , külső-belső hőfok, külső-belső nyomás stb stb. értékeket is látni. Kicsit zötyögős de nézhető.
Anyám odavan a falu másik végén. Majd kitalálok valami értelmes főtt kaját. Tegnap csilis bab volt kukorica nélkül.
Teszek a csomagodba. Majd a szeletbe szúrom az IC-t és tranyákat. Csak óvatosan edd!
Én is mondtam a zasszonynak, hogy mindegy mit készít, csak rántotthús legyen...
Bizony! A kedvenc fogyókúrás szendvicsem: 2 szelet rántotthusi között egy harmadik.
A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2012
Én sonka közé tekert sajtra gondoltam rántva, meg valami apróság.
Apróság? Pulyka apróhús ananásszal párolva, hozzá tojásos rizs és/vagy franciasaláta.
Na most viszont csirke paprikás fő a gázon. Majd szólok ha kész lesz. Fiatal a jószág, szóval hamar meglesz.
Jó is az, csak a nokedli szaggatása munkás...
Bundás kenyér, sült bacon-el, vagy feketeerdő sonkaszeletekkel borítva.
Az pánikgomb. Ha gebasz van, lehet nyomkodni.
Szerk.: bár a vészgomb doboznak sárga színűnek kéne lennie. A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2012
Nem lifttel jön le. Nem hiába Roswellből indították, majd az UFÓ-k lehozzák...
Ki mondta, hogy nokedli lesz? Csavart tésztát főzök.
Szerintem az csengő az UFÓ-nak. Nem hiszem, hogy tudnának kopogni a három ujjukkal.
Van köztetek olyan huszon éves ember, aki nem Pesten lakott, de most albérletbe van? Haverom oda menne dolgozni, és nekem szólt, hogy legyünk társ bérlők.
Áh, addig úgy se megy el, 120ezer lábnál ki akar ugrani a nemnormális.
Végre 100%osan fut a fl studio linux alatt akit érdekel annak segítek, ableton és társai is futnak...
Szerintem az zárta a kabin ajtót. Közel 4 órát szenvedtem a szaggatós videó előtt. Ugrás előtt pár perccel szól a menyasszonyom , hogy : Nézd szívem A BBC-n is ugyan ez megy! Így a zuhanást már Már príma minőségben nézhettem. Nem semmi volt. 2 1/2 órán keresztül ment fel és 5 perc alatt lent is volt. Volt sebessége rendesen.
Köszönöm. De az sem volt jobb. Nálam legalábbis. 240p minőségben nézted de úgy is akadozott rendesen. Még beszúrok egy cikket. És befejeztem ezt a témát. Nem akarom lehúzni az topicot. Számomra ugyan nagyon érdekes volt de lehet másnak tök unalmas.
"Annyi biztos, hogy a mérőműszerek szerint a 43 éves salzburgi születésű sportoló óránként 1342,8 kilométeres maximális sebességet ért el a zuhanás közben, ez 1,24 Machnak felel meg, és nagyjából 265 kilométer/órával haladja meg a hangsebességet." Bővebben: Link
Énnálam 1080-as HD ben sem akadozott, csak pár alkalommal.
Hasznos cselekedet volt nagyban előre lendítette az emberiséget.
Hasznos bizony, +1 alternatíva az űrhajósok menekítésére.
39 km-t nem tévesszünk össze 390-el (bizonyos esetekben 600-al )!
A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2012
Ne bizony, de ha anno ilyen ruha lett volna a Challenger személyzetén, még mindig élnének. Természetesen csak akkor, ha igazak a hírek, miszerint a legénység 5 tagja az óceánba való becsapódásba halt bele, nem pedig a robbanásba.
Hali!
Bocsánat ha nem ide kellene kiírnom a kérdést de elégé OFF. Szóval tud valaki olyan programot ami mutatja a mágnesek erővonalait és hogy hogyan mozognak meg ilyenek?
Azokból pedig rengeteg van és mindnek ez a gondja.
Megtaláltam köszönöm!
Sziasztok.
30 éves lettem tegnap, és ezt a tortát kaptam a páromtól A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2012
Üdv!
Először is Boldog Születésnapot, bár csak én is ennyi idős lehetnék újra! A torta pedig igazán Gyönyörű! |
Bejelentkezés
Hirdetés |