Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valahol a felhők felett.
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2012
Hali. Főleg romániai magyarokat keresek. Melyik az a hely, határátlépő románia és magyarország közt, ahol a legtöbbet járnak át a népek? Mondjuk mint SK-HU között újhely, (viszont perbenyik-lácacséke között olyan sokat nem járnak, mert egy eldugott apró hely) Amiről szó lenne, hogy egy embert keresek aki hajlandó romániából magyarországra , vagy fordítva átlépni, és egy csomagot feladni a postán romániából áthozva,és magyarország más területére.
Ki tudja mennyibe kerül egy jó távcső? Pl természetjáráskor, vagy a határt sasolni.
Nincs olyan, hogy jó távcső, menyit adnál érte ?
10 alatt. 7-szeres zoomal volt 3990-ért.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2012
A könyv nekem jobban tettszett. Tőlem bármit kérdezhetnek, a válasz mindig ugyanaz: 42!
Sziasztok, valaki nem tud jó modell repülő tervrajzokat, olyat keresek, amihez nem kell vezérlő áramkör (megépítem én, de drága) vannak az olyanok, amiket még apukám épített, hogy egy benzinmotort beindít, az felviszi a gépet, és 2 dróttal lehet irányítani, körbe körbe repül.
Kerestem ilyet, de nem találtam, pedig van benzinmotorom, meg balsa fám is , és kedvet kaptam építgetni Köszi! UI: A Galaxis utikalaúz jó film
Üdv mindenkinek!
Valaki meg tudná-e mondani, hogy hétfőn a postások dolgoznak-e? (Feltételezem hogy nem) előre is köszönöm!
Nem, nekik is munkaszüneti nap.
Nálunk nő a fű már hétfőn is, nem csak kedden Köszönöm a válaszokat, tehát szerdáig várnom kell
Sziasztok! Tud valaki olyan programot XP-re, ami ingyenes, és meg tudja nyitni az excel fájlokat? Openoffice-t próbáltam, de egy régi laptopról van szó, és azon az openoffice használhatatlanul lassú.
Köszi, de nem csak olvasni kellene az excel fájlokat, hanem néha bele is kellene írni.
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2012
Próbáld ki ezt a verziót. Hátha elég gyors már neked is.
Számtalan rajzot dob a gugli. Bővebben: Link
Talán próbáld meg először is a gépet gyorsítani. Hidd el lehet és van mit. Én grandpa-ra várok hogy mikor szól és akkor rendbe teszem a gépét.
Hidd el, egy P3-as laptop 0,5Gb RAMal ugyan elviszi az XP-t, de egy Java alapú program sosem lesz rajta gyors. Amúgy nem az én gépem, csak segíteni szerettem volna a tulajdonosának. Egy régebbi Excel-t kipróbáltam rajta, az ment, ha nem is villám gyorsan, de azért normálisan lehetett használni. Sajnos az nem maradhatott rajta... Pár hónapja megpróbáltam rajta az openoffice-t, hosszú percek alaltt tudott csak megnyitni egy XLS-t, és minden egérmozdulat után várni kellett. Most megint előjött a probléma: kellene excel fájlokat használni a gépen - de mivel? Pénz nincs megvenni az MS office-t, vagy egy másik gépet, így más alternatíva kellene.
XUbuntun, egy hasonló teljesítményű gépen (P3 - 512Mb) viszont láttam egy programot amivel jól lehetett kezelni az excel fájlokat - sajna nem emlékszem mi volt, csak reménykedtem, hogy akad windows-os alternatívája.
Szia! Az legfeljebb a jövő héten lesz (úgy 29-e után), mert most Pesten vagyok, és ez a gép (a fiamé) elég gyors. A kölök ezt használja mostanában, és rendben tartja.
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2012
Az igazat megvallva rengeteg tipp van arra, hogy hogyan hozzunk be egy programot. Pl portable verziós progik. Mellesleg nekem van egy office-om kóddal együtt, csak kérdés hogy juttatom el hozzád. Vagy töltsd le az Express files nevű programot és a keresőjébe írd be: microsoft office. Az első találatnál még a kód is ott van.
Az Excel már a régebbi verziókban is erőforrás gyilkos volt. A kilencvenes évek végén, (már sajnos nem emlékszem sem a pontos dátumra sem a verzió számra) a frissen megjelent változatban három (már elfelejtettem melyik) billentyű egyidejű lenyomásával elő lehetett hívni a háttérben mindig futó repülőgép szimulátort. Ezzel egy piramishoz lehetett repülni amin a programozók nevei szkrolloztak. Ez a programrész folyamatosan működött a legtöbb felhasználó tudta nélkül a háttérben.
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy van-e feliratos verziója a Zeiten ändern dich c. filmnek? Szinkronosban biztos nincs, de hátha van feliratosban.. Sajnos én nem találom.
Persze, csak nekem olyan kéne, aminél van leírás is
Idézet: „XUbuntun, egy hasonló teljesítményű gépen (P3 - 512Mb) viszont láttam egy programot amivel jól lehetett kezelni az excel fájlokat - sajna nem emlékszem mi volt” Javaslom a virtual box feltételét egy jobb gépre és ott virtuális körülmények közt LINUXOT használva kikeresheted a programot, amit keresel.
Szia!
Online próbáltad már? A Google Docs, vagy Bővebben: Link De ha rákeresel, a gugliban, rengeteg találatot ad.
Bár már meg van a kresz vizsgám (múlthét szerda óta), de azért kíváncsiságból csináltam most is egy tesztet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |