Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1977 / 3600
(#) Norberto válasza silent15 hozzászólására (») Okt 17, 2012 /

Nem húzta fel magát senki.
(#) silent15 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 17, 2012 /

Akkor megnyugodtam
(#) jani1987 hozzászólása Okt 17, 2012 /

Valahol a felhők felett.
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2012

Kép0099.jpg

(#) jdani hozzászólása Okt 18, 2012 /

Hali. Főleg romániai magyarokat keresek. Melyik az a hely, határátlépő románia és magyarország közt, ahol a legtöbbet járnak át a népek? Mondjuk mint SK-HU között újhely, (viszont perbenyik-lácacséke között olyan sokat nem járnak, mert egy eldugott apró hely) Amiről szó lenne, hogy egy embert keresek aki hajlandó romániából magyarországra , vagy fordítva átlépni, és egy csomagot feladni a postán romániából áthozva,és magyarország más területére.
(#) jani1987 válasza jdani hozzászólására (») Okt 18, 2012 /

Pl Ártánd.
(#) jani1987 hozzászólása Okt 18, 2012 /

Ki tudja mennyibe kerül egy jó távcső? Pl természetjáráskor, vagy a határt sasolni.
(#) silent15 válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 18, 2012 /

Nincs olyan, hogy jó távcső, menyit adnál érte ?
(#) jani1987 válasza silent15 hozzászólására (») Okt 18, 2012 /

10 alatt. 7-szeres zoomal volt 3990-ért.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2012
(#) Gafly hozzászólása Okt 19, 2012 /

CE
(#) szamóca hozzászólása Okt 19, 2012 / 1

(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

A könyv nekem jobban tettszett. Tőlem bármit kérdezhetnek, a válasz mindig ugyanaz: 42!
(#) silent15 hozzászólása Okt 20, 2012 /

Sziasztok, valaki nem tud jó modell repülő tervrajzokat, olyat keresek, amihez nem kell vezérlő áramkör (megépítem én, de drága) vannak az olyanok, amiket még apukám épített, hogy egy benzinmotort beindít, az felviszi a gépet, és 2 dróttal lehet irányítani, körbe körbe repül.
Kerestem ilyet, de nem találtam, pedig van benzinmotorom, meg balsa fám is , és kedvet kaptam építgetni

Köszi! UI: A Galaxis utikalaúz jó film
(#) zoly15 hozzászólása Okt 20, 2012 /

Üdv mindenkinek!
Valaki meg tudná-e mondani, hogy hétfőn a postások dolgoznak-e? (Feltételezem hogy nem) előre is köszönöm!
(#) tiggersoft válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

Nem, nekik is munkaszüneti nap.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

Nálunk nő a fű már hétfőn is, nem csak kedden Köszönöm a válaszokat, tehát szerdáig várnom kell
(#) fordkapcs hozzászólása Okt 20, 2012 /

Sziasztok! Tud valaki olyan programot XP-re, ami ingyenes, és meg tudja nyitni az excel fájlokat? Openoffice-t próbáltam, de egy régi laptopról van szó, és azon az openoffice használhatatlanul lassú.
(#) nedudgi válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

(#) fordkapcs válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

Köszi, de nem csak olvasni kellene az excel fájlokat, hanem néha bele is kellene írni.
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2012
(#) gyök2 válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

Próbáld ki ezt a verziót. Hátha elég gyors már neked is.
(#) zolika60 válasza silent15 hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

Számtalan rajzot dob a gugli. Bővebben: Link
(#) jani1987 válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

Talán próbáld meg először is a gépet gyorsítani. Hidd el lehet és van mit. Én grandpa-ra várok hogy mikor szól és akkor rendbe teszem a gépét.
(#) fordkapcs válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

Hidd el, egy P3-as laptop 0,5Gb RAMal ugyan elviszi az XP-t, de egy Java alapú program sosem lesz rajta gyors. Amúgy nem az én gépem, csak segíteni szerettem volna a tulajdonosának. Egy régebbi Excel-t kipróbáltam rajta, az ment, ha nem is villám gyorsan, de azért normálisan lehetett használni. Sajnos az nem maradhatott rajta... Pár hónapja megpróbáltam rajta az openoffice-t, hosszú percek alaltt tudott csak megnyitni egy XLS-t, és minden egérmozdulat után várni kellett. Most megint előjött a probléma: kellene excel fájlokat használni a gépen - de mivel? Pénz nincs megvenni az MS office-t, vagy egy másik gépet, így más alternatíva kellene.
XUbuntun, egy hasonló teljesítményű gépen (P3 - 512Mb) viszont láttam egy programot amivel jól lehetett kezelni az excel fájlokat - sajna nem emlékszem mi volt, csak reménykedtem, hogy akad windows-os alternatívája.
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

Szia! Az legfeljebb a jövő héten lesz (úgy 29-e után), mert most Pesten vagyok, és ez a gép (a fiamé) elég gyors. A kölök ezt használja mostanában, és rendben tartja.
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2012
(#) jani1987 válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 20, 2012 1 /

Az igazat megvallva rengeteg tipp van arra, hogy hogyan hozzunk be egy programot. Pl portable verziós progik. Mellesleg nekem van egy office-om kóddal együtt, csak kérdés hogy juttatom el hozzád. Vagy töltsd le az Express files nevű programot és a keresőjébe írd be: microsoft office. Az első találatnál még a kód is ott van.
(#) zolika60 válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 20, 2012 /

Az Excel már a régebbi verziókban is erőforrás gyilkos volt. A kilencvenes évek végén, (már sajnos nem emlékszem sem a pontos dátumra sem a verzió számra) a frissen megjelent változatban három (már elfelejtettem melyik) billentyű egyidejű lenyomásával elő lehetett hívni a háttérben mindig futó repülőgép szimulátort. Ezzel egy piramishoz lehetett repülni amin a programozók nevei szkrolloztak. Ez a programrész folyamatosan működött a legtöbb felhasználó tudta nélkül a háttérben.
(#) janikukac hozzászólása Okt 20, 2012 /

Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy van-e feliratos verziója a Zeiten ändern dich c. filmnek? Szinkronosban biztos nincs, de hátha van feliratosban.. Sajnos én nem találom.
(#) silent15 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Persze, csak nekem olyan kéne, aminél van leírás is
(#) jani1987 válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Idézet:
„XUbuntun, egy hasonló teljesítményű gépen (P3 - 512Mb) viszont láttam egy programot amivel jól lehetett kezelni az excel fájlokat - sajna nem emlékszem mi volt”

Javaslom a virtual box feltételét egy jobb gépre és ott virtuális körülmények közt LINUXOT használva kikeresheted a programot, amit keresel.
(#) morgo válasza fordkapcs hozzászólására (») Okt 21, 2012 /

Szia!
Online próbáltad már?
A Google Docs, vagy Bővebben: Link
De ha rákeresel, a gugliban, rengeteg találatot ad.
(#) zenetom hozzászólása Okt 21, 2012 /

Bár már meg van a kresz vizsgám (múlthét szerda óta), de azért kíváncsiságból csináltam most is egy tesztet.
Következő: »»   1977 / 3600
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem