Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nyilván azért, mert minden eladás után kapnak x összeget. Az már nem érdekük, hogy mit adnak el...
Azért a nyilvánvaló csalást mégsem kéne támogatni.
Amíg rendesen és nagy jutalékokat fizet be addig úgy sem fognak semmit tenni ellene. A pénzforrást nem zárják ki.
Akkor árulhatnának drogot, vagy fegyvert is még nagyobb volna a jutalék.
Izazából a sorok között olvasva a tudatlan próbál építeni a tudatlanra (áldozat).
Annyira ne lehet hülye a csávó, ha a hirdetését a háztartási eszközökre hegyezi ki, de mégis hülye mert nem tudja, hogy itt is marhaság amit ír. Szóval kesze-kusza az egész és sajnos sok háziaszony megfelelő férj híjján bedől és megveszi. Lehet, hogy ez OFF az OFF-ban is, de nézzünk körül a háztartásban mi a domináns. Induktív vagy ohmikus fogyasztó? Mosógép, mosogatógép, hűtő oké. Persze itt is a minőség dominál. De ezeknél semmi értelme a fázisjavításnak szerintem. Sütő, főzőlap? Ohm. Világítás? Ohm. TV, számítógép, DVD, mediabox stb... lényegében Ohm. Porszívó? na ez vitás, de a mai gépek motorja elég jó hatásfokú szerintem. Kihagytam valamit egy átlagos háztartásból? Ja van műhely is? Na oda egy hatásos fázisjavító egy vagyon. Vagy tévedek? Amúgy tudomásom szerint a szolgáltató bizonyos indukít terhelés esetén nem, hogy fizet, hanem büntet, ha nem használsz fázisjavítást. Vagy én látom rosszul a világot.
Ki tudja, lehet valahol megbújik ez is a sorok mögött.
Nekem usb-s netem van és a hajam az égnek áll, amikor szétkapcsol. Már egy másik vevőkészülék vételén gondolkodok, mert az illesztő program telepítésekor hiba üzenetek jelennek meg és már elegem van.
Ez meg hogy vág ide? Milyen földmérő? Kétkezi paraszt vagyok, ez igaz.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2012
Azt hittem direkt linkeltél földmérős GPS problémát.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2012
Már semmi, újrabootoltam
Ez akart lenni a link, amit nem értettem: Bővebben: Link
A fölmérés meg a GNSS miatt jött a képbe...
Üdv sorstárs!Nekem is usb-s netem van.Természetesen én is úgy ahogy van hajítanám ki az ablakon.Itt ugyan nem kapcsol szét annak ellenére hogy az egész házban csak 1 helyen jön a net sehol máshol.Ugyan nem kapcsol szét de.....a Hobbielektronika az kb 3,4 perc míg bejön.....jó gyors...Én nem veszek másik vevőkészüléket hanem váltok kábelesre.Az nem nagyon tud szétkapcsolni és az igaz hogy ott is csak 1 helyen lesz net de legalább nem tart minden 3,4 percig!
Hali, de ha a kábeles nethez veszel vifi-s rutert, akkor az egész házban netezhetsz
Nem tudom,hogy szabad-e belinkelni a saját youtube csatornámat,de úgy érzem muszály megosztanom.Sok rajzilmet rakok fel,amiket az én kisfiam is imád.Remélem a rossz idő közeledtével más gyerekeknek is tetszeni fog. Rajzfilmek
Mikor én kicsi voltam akkor Mézga Géza meg Mikrobi volt a kedvencem.
Idézet: „.Én nem veszek másik vevőkészüléket hanem váltok kábelesre” A baj csak az, hogy a szerződés 2013 dec. 23-án jár le. Ráadásul made in sárga barátaink.
Szia, hosszabb USB kábellel toldva magasabbra feltéve a modemet nem próbáltad még? Haveromnak bejött!
Én ezt Kadarist-tal már rég megoldottam. Más oka van.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2012
A mai napon volt életem eddigi legrövidebb horgászata. Csak összehasonlításként: több idő volt oda-vissza, mint amennyit kint voltam. (Zsáka-Bakonszegi halastó). Ez csak oda kb 10-11km.
Vagy nem. Arról nem írtam, hogy fogtam-e.
Én is lecsót fogok vacsorázni. Azt azért könnyebb fogni egy pesti kamrában, mint halat
Ha nem fogtál hová rohantál annyira?
Miért? Nem te viszed a kamrába a belevalót?
Így is lement a nap mire hazaértünk. Már késő délután volt, amikor elindultunk. Othhonról, hogy pontos legyek. Nem egész napos program volt, hanem amire futotta.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |