Fórum témák
» Több friss téma |
Eddig semmi gond nem volt.
Ugyan az. JPG formátumban vannak a képek. Mindig úgy csináltam, - a kurzort rá vittem a képre, klikk, és már jött is. Majd jobban körül nézek, de nem állítottam el semmit tudomásom szerint, már próbáltam a saját képeimet is, már ami egyébként a gépen van, az oké.
Szia!
Pasztaként használhatsz hőálló zsírt is.Rákensz egy picit egy hagyományos izzóra, bekapcsolod és ha nem folyik meg akkor jó.Nem kell sokáig próbálni mert igen rövid idő alatt felmelegszik az izzó,és nehogy szétcsattanjon. Vizsgáld meg nincs e hűtő és a proci között valami kosz vagy nem e kitámasztódik a hűtő és nem fekszik fel.Az is lehet hogy a hűtőkeret el van repedve és nem feszíti rá a kengyel rendesen a tönköt a procira.A venti felveszi-e a maximális fordulatot.A ház szellőzik e rendesen. Ha egy vírus kezdi el fűteni a géped (lehetséges) akkor általában fúllra hajtja a rendszert és sivít a gép mint a malac,de -elméletileg -,ha jó a hűtés nem kapcsolhatna be a védelem.
Újra indítottam a gépet, előszedtem más oldalakat a net-ről, minden oké, de ezen az oldalon csak nem jó. Ugyan az.
A mp. tört részére beugrik a kép, meg is marad a méret, de felugrik a felső élre egy 1 cm-es csík, ami a képnek az a része. Tehát nem húzza össze a képet. A teljes méret többi része fehér, a teljes eddig szokásos kép méretben.
A Mozilla-Firefox ra gondoltál hogy töröljem az előzményeket?
Ezt kérdezi. Ez a művelet véglegesen törli a fájlokat a rendszerből.
Rá klikkeljek nyugodtan??? A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2012
A BIOS-ban a Thermal Throttling-nál milyen érték szerepel?
Hali!
Nem, még nem próbáltam, de meg fogom tenni! De az az elem csak azért van hogy a gép ne felejtse el a dátumot, órát stb, nem? A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2012
Meg az összes BIOS beállítás miatt.
Értem, de ez számomra érdekes, láttam már olyan gépet ami ment elem nélkül is, hogyan vannak ezek a dolgok?
Elösször Live CD-vel próbálkoztam, mivel azzal nem ment gondoltam, hogy ha felistalálom majd felismeri. Uj partíciót csinált magának a frissen telepített rendszer, szóval minden megmaradt egy külön partíció, csakhogy nem tudom olvasni rólla az adatokat.
A BIOS mindig nullázódik az elem kivételénél és ha nincs a táp bedugva. Jobb gépek a jelszavakat EEPROM-ban tárolják, így azokat nem felejtik el.
Üdv.: Miki
Köszönöm a válaszodat, bár nem teljesen értem ezt a dolgot, de biztosan így van
A mount opciókat légy szíves írd le, és nézd meg, hogy milyen jogosultságaid vannak azokra a mappafájlokra.
Volt régen olyan rendszer, ahol a fájlkezelő fájloknak mutatta a mappákat, ha a végrehajtási jog (x) nincs megadva rá. noexec mount opció pont ezt eredményezné (habár az a mappákra elvileg nem érvényes), remélem, hogy valami hasonló a gond, mert akkor nagyon egyszerű megoldás lenne.
Köszi a választ. sajna készenlétből nem kelthető fel, csak újra indítani lehet, vagy a be gombbal hosszan nyomva leáll. majd van hogy bekapcsolom pár másodperc múlva elindul és pár másodperc múlva megint leáll
Roppant érdekes, mert a videókat zökkenő mentesen lejátssza.
Minden tőlem telhetőt elkövettem. Másik böngészőkön, újra telepítés újra indítás. Nem tudom mi történt, nem tudom a képeket megnyitni. Eddig minden oké volt.
Azt mondod, hogy két különböző böngésző ugyanúgy problémás? Akkor lehet, hogy
- a gépeddel lesz a gond (pl. valami szupertűzfal, vagy túlbuzgó víruskergető - ki kéne kapcsolni, hátha úgy elmúlik) - a neteddel lesz gond (ha DSL-ed van, vagy kábelneted, akkor a lehet MTU probléma - ki kéne próbálni, hogy nagyméretű csomagokkal megy-e a ping)
Szia!
Beindulni beindul,de a gyári beállításokkal. Pl egy 2007 ben gyártott lap nem fogja felengedni a frissítéseket mert a rendszerideje 2007 re van vissza állítódva.Elvesznek a tuning beállítások ,és minden olyan beállítás amit a felhasználó állít be, annak érdekében hogy a gép a legtöbbet hozza ki magából.(Alaplapi videó, vagy hang letiltása ,boot opciók stb)
Szia!
Köszönöm szépen, így már érthető. Akkor még van némi esélyem rá hogy nem kell új alaplapot vennem, mert megy a gép, csak fekete képernyő...
Sziasztok!
Egy laptopról lenne szó és inkább szoftveres gond. Tehát adott egy laptop, rajta win7-el. Egy ideje sokat tölt, belassul és percekre megfagynak a programok. Vírus elvileg nincs, nem is volt semmi program feltéve az utóbbi időben. Viszont nagyon zavaró, hogy pl firefoxnál van hogy egy oldal betöltése közben elkezd ezerrel tölteni, kifagy a firefox is és majd később nagy nehezen tér magához. Eközben a gép a háttérben valamin ezerrel dolgozik. És ez nem csak firefox-nál van jelen. Van olyankor, hogy filmezés közben is elkezd tölteni és akadozik a film is. Vagy épp a kmplayer fogja magát és leáll zenehallgatás közben. Sokszor veszem észre, hogy otthagyom a gépet és hallom, hogy tölt, csinál valamit úgy, hogy nem is csináltam már vele semmit egy jó ideje. Roppant idegesítő, amikor percekig gondolkozik valamin és közben nem lehet csinálni semmit. Mitől lehet ez?
Vagy megtelik a ram, vagy a vinyó haldoklik, utóbbi elég valószínű.
Győztünk!!!
Ki kapcsoltam a vírus védelmet, és minden oké! De eddig is be volt kapcsolva és semmi gond nem volt. ???
Hali!
A te lapodnak nincs külső videó kártyája így azt a BIOS-ban nem lehet állítani (Ha csak nem teszel bele egy PCI -os videó kártyát). Nézd meg az alaplapon hogy nincs púpos kondi.Ugyan ezt a tápban is .
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a vírusvédelmem egy napja megtiltja a fórumban fel rakott képek megnyitását. Ha kikapcsolom a vírusvédelmet minden oké. Mit tegyek? Felrakhatom e hogy mit használok? (próba verzió)
Szia!
Használd az AVG ingyenes verzióját. Több, mint jó. |
Bejelentkezés
Hirdetés |