Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az egy dolog. Nem csak genetika, evolúció is! Kimutatták, hogy folyamatosan magasabbak utódok mint a szülők.
Én meg 174 / 78. Nekem kb. 5-6 kg-ot kéne leadnom, illetve talán inkább izommá "alakítani", lehetőleg a felső testemen. A foci, futás és hasonlók csak az alsó testrészt mozgatják meg igazán.
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2012
Így van. Ezt én is tudom. Szerintem az úszás viszont hasznos. Ha jól tudom, azzal égethet el az ember legtöbb zsírt. Nemsokára ismét járni szeretnék rendszeresen az uszodába.
![]()
Drága druszám! Isten éltessen még háromszor ennyiigg, legalább!
![]()
3-szor ennyi? Akkor ő lesz minden idők legtovább élő embere.
Valaki mondja már meg nekem, hogy ezt hogyan sikerült a nyertes vevőnek elérni??
![]()
Csak annyi, hogy a licitáló max licitnek 6201Ft-ot adott meg, majd valaki rálicitált 6200Ft-ra, de mivel neki 1Ft-al magasabb volt a max, ezért ő lett a nyertes.
kokozo!
Igen, de ez most, hogy jön ide? Ricsi! Ha valaki elérte a 6200-at és utána valaki beír 6201 Ft-ot, a rendszer nem fogadhatja el, hiszen 100Ft a licitlépcső és emiatt 6300-nál kevesebbet nem adhat meg. ![]()
Nem így értettem. Például volt az előző 6000Ft-os licit. Ő rálicitált 6201-el, ezzel ő lett a nyerő, de csak 6100-al. Majd erre rálicitáltak a 6200-assal, de mivel az előző licitáló maximumnak 6201-et adott meg, és az magasabb a 6200-nál, így ismét ő lett a legmagasabb licitáló. Ez az automatikus licit. Te megadod mennyi lehet a max és ő addig az értékig emeli, ha rád licitálnak.
Nocsaknocsak ! Csak nem T4 funok vagytok ? Vagy tán valakinek van is esetleg?
![]()
Azért Claudia Hirschfeld mamát nem üti meg.
![]()
Pedig itt a lábbasszust nem is tiporta !
![]()
Súlyzós edzés mindenképp hatásosabb, ha fogyni szeretne az ember, persze az úszás sem rossz... De a legfontosabb a megfelelő táplálkozás. 175/92 már 6-7 lement 5 hét alatt és mintha erősödtem volna is...
![]()
Azért a Tico szamba után, a Börtön Rock alatt adja az ívet lábbal is.
Mint mindig, bennem van az az érzés hogy na én ezt saját magam akarom megcsinálni... http://www.electriclane.de/html/restoring.html itt van ez is, én is akarok egy ehhez hasonló eq-t építeni valamikor, hiába hogy tetszik ez nekem, mégis bennem van hogy mindent nekem kell megcsinálni és pont
![]() ![]() Eddig amit építettem az egy hangkártya módosítás volt, egy eurorack-es szintetizátort kezdtem el, akkor studió erősítőt is én csináltam, kábeleket, a szintemet picit módosítottam, ja meg egy passzív előfokot csináltam és ennyi ![]() ![]()
Linket tessék használni.
Plusz a többszörösen bővített mondatok, amik ráadásul elektronikai témájúak, tehát OFF-nak tekintendőek.
![]()
Nem tudom mi történt tegnap éjszaka, hirtelen a rendszer egy sereg e-mailt küldött, hogy ebben vagy abban a témában uj hozzászolások keletkeztek. Èn semmit nem változtattam a beállitásokon, és eddig ilyen mailek nem jöttek.
Hello!
Ezt a Fejlesztési ötletek topikba kéne beírni, mivel Topi csak azt az egy témát nézegeti az oldal problémáival kapcsolatban.
Álmodozás az élet megrontója...
Nagyon el tudja ám vinni az embert, ha lila ködök magasságába emelkedik és a realitás talaját már messze nem látja. Szerintem szállj vissza a földre és számold ki amiket felsoroltál mibe kerülne időben és pénzben ha magad szeretnéd előállítani . Magam is zenész vagyok, és a felsoroltakból sok mindenen túl vagyok már (keverők, 2x12 csat. eq, digit delay, kompresszor, effekt hegyek, digitális saját tervezésű (!) dobgép, sampler, stb...) . Mondjuk passzív előfokot azt még nem ![]() DE! Amikor ezekkel tököltem és izzadtam, még nem lehetett kapni egyiket sem az "átkosban" , kénytelen voltam magam összehozni, hogy úgy zenélhessek ahogy szerettem volna. Ma meg mi van ? Bármelyiket százával dobálják utánad egy heti fizetésért. Ismerem a saját építés örömét, de nem árt józan fejjel átgondolni , mi az amire érdemes pénzt/időt/energiát áldozni , és mi az amit célszerűbb a sok éve piacon levő professzionális gyártóktól beszerezni. A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2012
Amit én építettem azt 1 kezemen meg tudom számolni, mivel inkább javítani, mint építeni szoktam.
kösz...tulajdonképp mi jól elvagyunk, mert már van egy régóta kialakult csapat, de nektek akik ritkán lomiznak szeretnénk segíteni. mikor a terminálról kivágtak,elindult egy hosszú tortúra... mára azonban vagyunk annyian, hogy mi magunk ellátjuk magunkat infóval, de szívesen segítünk másnak, amennyiben más is nekünk,vagy egymásnak...
szóval már nem akarokitt nyitni újabb témát,mindenkivel szemben,stb..de ha nyittok, ha terjesztitek egymásközt, a Ti dolgotok. Én tényleg infóként adtam meg és nem reklámként. mi azt is tudjuk,mit fogunk jövőre csinálni,míg mások állnak,hogy most akkor nem lesz többet lomi? És valóban gyenge szálak fűzték az elektronikához,de azért jöttünk inkább erre az oldalra,mert miis többségében az elektróról verbúválódtunk ösze,legalábbis a törzsmag szinte mind... mások oldalaira már nem anynira akarunk felmenni...végül is ott a saját. szóval mégegyszer, ha valakit lomtalanítás téma érdekel: oszeresek.sokoldal.hu gagyi, - szóval lehet ebben is segíteni...volt már jobb oldalunk is ,-) Idézet: „szóval lehet ebben is segíteni” Én azt ajánlom, hogy mindenképpen olyan embert keressetek majd az új fórumotokkal kapcsolatban, aki HE-től teljes mértékben független, esetleg semmilyen szálak nem kötik ide. Hosszú távra és teljes függetlenségre gondolva...
Én sem vagyok sokkal jobb cipőben. 163cm / 55Kg. Mikor nagyon sokat idegeskedtem akkor 49Kg voltam. Most hogy 1 éve megnyugodtam meg járok egy éve súlyzós edzésre haverhoz heti 3 alkalommal így jobb,de így is stagnálok 55Kg. Nem tudok hízni,tök mindegy mit eszek.
A legidegesítőbb akkor is az,hogy mindjárt 22 éves leszek és személyit kérnek szinte mindenhol ha vásárolok valamit.15-16-nak néznek. Így csajozni sem egyszerű. :S ![]()
Rajta vagyok az ügyön. Remélem összejön majd a meló és akkor lehet már csajozni is.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |