Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK terv ellenőrzése
Teli GND jó akkor, vagy mindenképp csillagpontos legyen?
A teli GND jó esetben csak búgni fog, rosszabb esetben gerjedni is. Semmi estre sem javaslom. Kövesd kokozo tervét!
Az 1000µF-nek akár átkötés árán is szintén a csillagpontból adnék testet.
A 100n kondikat is kihagytad ha jól (nem) látom...
Azt ki, de azt bárhová be lehet tenni, pl a 1000µF-os kondik mellé, amiket nem is értek miért kell erre a panelre tenni, mert azt én a táp panelre tenném nem ide, mellesleg 1000µF ide nagyon kevés szerintem.
14 700µF (+1000uF) van puffernek csak azok nem a NYÁKon vannak.
Egy újabb verzió, a műveleti erősítős rész nem tetszik, annak majd még lehet nekiesek újra.
Jól haladsz! Még lehet rendezgetni a végfokot, néhol sűrű-néhol ritka. Csak arrébb kell húzni pár alkatrészt.
Az előerősítő és a bemenet csak egyetlen ponton szabad a a végfok GND-jéhez kapcsolódjon, aminek az ideális helye R24, R25 ellenállások testlábainál lenne. A ventilátor táp nem lehetne a puffer kondik mellett? Komoly zavarforrás.
Az az igazság hogy nem akarom a méreteket változtatni, ha nem muszáj, mert 160x100-as panelt tudok venni és ez most pont akkorára sikeredett. és akkor még átdolgozom majd.
Tessék.
Remélem jó lesz. Bocs most látom, hogy már más is küldte... A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2012
Szerintem reloop arra gondolt, hogy jelenleg a végtranyók közötti távolság hol túl kicsi hol túl nagy, ezt kellene arányosan pl 10-20 mm-enkéntire változtatni.
Sziasztok!
Egy kis ellenőrzést vagy alternatívát kérnék a csatolt kapcsoláshoz. Üdv Benji
Alternatíva pár átkötéssel. Elég káoszos a tiéd pedig ha a középső ic-t kiteszed jobbra egyből letisztulna az egész, ez az autorouttal tervezés még mindig nem az igazi egyik programban se. Nem tudom hogy mindent jó helyre kötöttem e mert a kapcsolási rajz is káosz
A kapcsolási rajzon ahol nem eggyértelnű a kötés azért van alatta a táblázat. Ha az alapján csináltad akkor jónak kell lennie. Köszi szépen. Nagy pofátlanság lenne egy .lay fájlt kérni?
Nem tudom, hogy mire szeretnéd ezt használni, de az I2C sebessége miatt ez rettentő lassú lesz... 400kHz-es I2C esetén tud majd kb. 10kB/s sebességet. 100kHz-es esetén a negyedét.
Csak egy cdrom kezelését szeretném megismerni vele meg egy arduinoval. A végső kifejlet egy mp3 as sd kártyás cd-s lejátszó lesz. Az mp3 dekódoló már megvan de egyenlőre még a cdrom kezlése nem jön össze.
Köszi szépen. Annyi hibát találtam benne hogy mivel a jobb oldali és a középső ic fel lett cserélve ezért az ellenállásokat is a középső ic-hez kell kötni. Egyébként jónak tűnik köszi szépen még egyszer.
Azok szint illesztő ellenállások és mindegy hol vannak szerintem, de ha neked ott tetszik legyenek ott.
Akkor mindegy csak nem én terveztem a kapcsolást és nem akartam módosítani. Köszi szépen még egyszer.
A sűrű és ritka részeket annyira nem, de a műveleti erősítős részeket átdolgoztam, íme egy újabb verzió. (saját kritikám alapján az eddigi legjobb, de döntsenek a hozzáértőbbek )
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2012
Szia! A biztosítékok bal oldaláról azt a 100n-os kondit tedd már át a jobb oldalára úgy, hogy a biztosítékot balra húzod és lesz helye egyből. Kezd már valahogy kinézni! Még a végén lesz belőle valami
Rendben, áthúztam, még valami észrevétel?
Az IC-s rész úgy látom rendben lesz
Akkor kedden legyártom a NYÁK-okat. Felteszem a végleges komplett rendszert (végfokozat tápegységek és egy hangszóróvédelem) Remélem most már minden rendben van
Szerk.: a hangfalvédő áramkör innen származik. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2012
Sziasztok. Valaki lenne olyan kedves és ellenőrizné nekem nem-e rontottam el valamit? A valamikor beépítendő tranyók N és P de a lábkiosztása ugyan az.
Előre is köszönöm a segítséget
Szia! Miért állnak ilyen furán a végtranzisztorok?
Szia. Így sikerült elrendeznem, hogy ne kelljen összevissza vezetősávozni.
Na így talán kicsit szebb...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |