Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Maximális tiszteletem!
Olvasgattam a fórumot, megtetszett nekem is ez a fólia. Ha netalán van még 5m, akkor számíthattok rám is. E-mailba, vagy privátba a számlaszámot és az átutalandó összeget lehet küldeni!
Sziasztok. Engem is érdekelne dry fólia. Nincs valakinek még elfekvőben véletlenül?
Sziasztok!
Engem is erdekelne dry kisebb mennyisegben. kb 1-2 meter. udv
Dobj egy üzenet privátban!
Figyelem! Még mindig van eladó dryfólia! A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2012
Találtam én is. az enyém 305mm széles. 500Ft 1 méter. Ha érdekel akkor az email címemre írjon.
A tied mekkora lucky? Mennyiért adod a4-re bontva? A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2012
Ment a priv
A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2012
305 mm-es és 80 Ft / A4 vagy 400/ méter.
Akkor az tőlem van nem? Te vetted meg a múltkor az egyik 150 m-es darabot. Sok lett?
Vettem tőled, de ez nem az.
Annak jó része máshoz került, ami nálam volt elfogyott, így vettem 2 tekerecset.
Akkor most van 300 méter fóliád. Komoly!
Ezúton is köszönöm a segítséged és a gyors üzletet!
Nincs mit!
Szervusztok!
Tudna nekem valaki segíteni nyák * *Talán az aprónkban próbálkozz, ez itt a fórum, ha nem látnád . A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2012
Szeretném megkérdezni, volna e valakinek felesleges, eladó Octamex fóliája. 3 db A/4 lap kellene. Köszi.
Január közepére van ajánlatom. Akit eddig kérdeztem annak nincs készlete.
Sziasztok.
A nem odafigyelésem miatt egy másik topikban már feltettem ezt a kérdést. Szeretném kipróbálni a dry fóliás nyákkészítést, amihez már csak a fólia hiányzik. Hol lehet beszerezni dry fóliát/filmet? A másik topikban kaptam egy-két vásárlási lehetőséget, de "Kaqkk" fórumtársunk szerint ezek drágák, de mivel még nem vásároltam ilyesmit ezért nem tudom, melyik drága, és melyik nem. Illetve, ahhoz, hogy kipróbáljam/megismerjem eme nyákkészítési eljárást, nembiztos, hogy kell 20db A5-ös ív. A válaszokat előre is köszönöm.
Ha egy kicsit bele is olvasol a témába , már két emberrel is felvehetted volna a kapcsolatot ! Csak használd az egérgörgőt , és olvass
Az igazat megvallva, nem nagyon szeretek "ismeretlenül/kéretlenül" privát üzentet írni. Annyira nem sürgős a dolog.
ehhez mit szólsz ?
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2013
Lötstop fóliát rendelnék.
Ha többen összeállunk akkor tudunk rendelni. 1m, 30cm széles, kb. 15 EUR-ban jön ki házhoz szállítva. Kb. ennyiért van Dry fólia is. Aki venne írjon nekem egy E-Mailt. Írja meg mennyit venne.
Sziasztok nekem is kellene 1m esetleg ha tud valaki olcsón laminálott arra is vevő lennék!
Ne haragudj, hogy beleugatok, de egy méter 15 euróval az 4000 forint. A dry meg 400Ft és vastagon számoltam, nem a beszerzési árral!!!
Nem haragszom Azon a weboldalon ennyi az ára. Nem is veszünk onnan. Vagy tudsz olcsóbb forrasztás gátló filmet?
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2013
Szerintem össze kellene megint szedni kinek mennyire lenne szüksége. Már rég volt itt rendelés. Biztos több embert érdekelne. Kicsit körbe kell reklámozni a többi tpoicban is ...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |