Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba
 
Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   26 / 261
(#) andi80 válasza botesz hozzászólására (») Nov 4, 2012 /
 
bocsi azt hittem hogy a full kijelzösre gondoltál.
(#) csordas78 válasza botesz hozzászólására (») Nov 5, 2012 /
 
Köszönöm a megoldást!!!! Most cseréltem ki a kondenzátort! Remélem működni fog.
(#) csordas78 válasza botesz hozzászólására (») Nov 5, 2012 /
 
MŰKÖDIK!!!!!!

Köszi szépen!
(#) botesz válasza csordas78 hozzászólására (») Nov 6, 2012 /
 
Szívesen örülök hogy működik!
(#) csordas78 válasza botesz hozzászólására (») Nov 6, 2012 /
 
Hát még az asszony, én voltam a nap hőse!!!
(#) giliszta hozzászólása Nov 6, 2012 /
 
Helló mindenki!
Bedobom még egyszer a kérdést, hátha nem siklik mindenki át rajta.

Van egy Candy Trio 501-es kombi gépem, ami ugyan egy kicsit régi, de tökéletesen működött eddig. Most viszont nincs se sütő, se mosogatógép. Van valakinek valami ötlete hogy merre tovább?
Régebbi hozzászólásokban láttam hogy Oldman kollégának volt az 503-as típushoz komplett szervízrajza. Lehet hogy az 501-es típushoz is tudna valaki linkelni egyet?
Köszönök minden választ!
(#) zolika60 válasza giliszta hozzászólására (») Nov 6, 2012 /
 
Nem ismerem a masinát. Néztem a NET-en, de csak használati utasítást találtam hozzá. Viszont így messziről azt gondolnám valami vezeték égett el, ami a sütő és a mosogató áramellátásáért felel. Szóval a konnektortól indulva nézd meg meddig jut az áram.
A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2012
(#) Boldacs hozzászólása Nov 10, 2012 /
 
Helló mindenki!
Candy CFS 458E mosogatógépünk van. Eddig hibátlanul működött. Most minden programot elkezd és hibátlanul csinálja a befejezés előtti 27 percig.Ott sem áll meg, dolgozik tovább, de sem az idő nem csökken (marad a kijelzőn a 27) sem a programban nem lép tovább. Mi lehet a probléma? Segítsetek!
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2012
(#) botesz válasza Boldacs hozzászólására (») Nov 10, 2012 /
 
Szerintem itt is a megoldást a vezérlő panelen lévő X2-es jelzésű táp kondi jelentheti.(kb 100-150Ft)
(#) MedooX hozzászólása Nov 11, 2012 /
 
Üdv ! Van egy Indesit típusú mosogatógépem. bekapcsolom elindítom a programot a mágnes szelep kinyílik be enged egy kis vizet és nem történik semmi az üzemjelző lámpák világítanak tovább a gép semmi jelzést nem ad és nem is megy tovább a mosás ... Mi lehet a hiba ?
(#) MedooX hozzászólása Nov 11, 2012 /
 
Üdv ! Van egy Indesit típusú mosogatógépem. bekapcsolom elindítom a programot a mágnes szelep kinyílik be enged egy kis vizet és nem történik semmi az üzemjelző lámpák világítanak tovább a gép semmi jelzést nem ad és nem is megy tovább a mosás ... Mi lehet a hiba ?
(#) hmisine hozzászólása Nov 12, 2012 /
 
Sziasztok!
Van egy két és fél éves bosh mosogatógépem, ami tökéletesen működött idáig. Mostanában kijelez mindig a víznyomás érzékelője, ami szerint nem elég a víznyomás, vagy ki kell takarítani a szűrőt. Nos azt csinálja, hogy szívja a vizet utána meg ki is engedi és ezt folyamatosan. Mi lehet a hiba? Mert ki is takarítottam és a víznyomással meg nem tudok mit csinálni az a szolgáltató hiányossága.
Előre is köszi a segítséget
(#) csigabiga9 hozzászólása Nov 13, 2012 /
 
Sziasztok!
Bosch mosogatógépem!A problémája a következő:mosogatásnál valamelyik szivattyú eszméletlen hangos lett.Az lenne a kérdésem hogy melyik szivattyú lehet az és hogy cserélni kell vagy javítható?köszönöm a válaszokat!
(#) Haszuboy válasza csigabiga9 hozzászólására (») Nov 13, 2012 /
 
Bármelyik lehet. Talán csapágyas lett?
(#) botesz válasza csigabiga9 hozzászólására (») Nov 13, 2012 /
 
Ez attól függ.Az egész mosogatás alatt olyan hangja van vagy csak amikor engedi le a vizet? Ha csak akkor amikor a vizet leengedi akkor olcsón meguszod valószínűleg elkopott a plaset szivattyú forgórésze ez kb 1200 -1500Ft Ha netán a keringető szivattyú az már húzósabb annyagilag.
(#) csigabiga9 válasza botesz hozzászólására (») Nov 15, 2012 /
 
Sajnos egész mosogatás alatt,ami engedi le a vizet az halk!HA esetleg új szivattyú kell bele akkor érdemesebb elgondolkozni egy újon.Köszi
(#) botesz válasza csigabiga9 hozzászólására (») Nov 15, 2012 /
 
Sajnos láttatlanba nem tudom hogy szétszedhető a szivattyú ház vagy sem.Ha szétszedhető akkor nem kerül sokba ha nem akkor 40 ezer ft egy új szivattyú.De ez függ a gép tipusától is. Neten is van használt szivattyú körbe kell nézni.
(#) szota77 hozzászólása Nov 18, 2012 /
 
Sziasztok!
1,5 éve vettünk egy wirhlpool adp6920 mosogatógépet eddig semmi gond nem volt vele, de párnapja hibakóddal megáll. A kód F6 E5 ! Sajnos a leírásában nincs leírva hogy mi is lehet a gond. Le írom a jelenséget. Elindítás után kiszivattyúzz, szépen beengedi a vizet majd el is indul, de kb fél perc és leáll az említett hibakóddal, közben megint kiszivattyúzza a vizet. Kicseréltem már a töltőcsövet mert megvolt törve a rövidsége miatt, áramtalanítva is volt utána még ment 1 vagy 2×. Azóta teljesen mindent mit csinálok nem megy. A karok forognak mert megnéztem, pár hsz elolvasása után. Egyenlőre nem akartan teljesen szétszedni mielőtt nem kérdezek utána, nehogy több bajt csináljak mint ami van. A segítségeteket előre is köszönöm.
(#) Haszuboy hozzászólása Nov 18, 2012 /
 
Az ürítőszivattyúja folyamatosan megy? (ami nyomja kifele a vizet)
(#) szota77 hozzászólása Nov 18, 2012 /
 
Nem, csak miután leállt!
(#) botesz válasza szota77 hozzászólására (») Nov 18, 2012 /
 
Fűtőszálat kéne ellenőrizni és az NTC-t.Meg az aljában a nikecel úszót .
(#) szota77 hozzászólása Nov 19, 2012 /
 
A nikecel úszót már néztem ami az alján van szerintem az rendben van ha lent kell lenni neki. A fűtőszálat még meg kell keresnem hol találom. Az NTC-t meg megmondom őszintén azt se tudom mi az . Bocs ha túl laikus vagyok, de még nem szedtem szét mosogatógépet és nem igazán tudom milyen is belülről. Végül is ha kiderülne mit is jelentenének a hibakódok valamivel könnyebb lenne. Arra rájöttem hogy az F6 a víz beáramlással kapcsolatos viszont eddigi ellenőrzéseim alapján azzal nem lenne gond ha csak a nyomás miatt nem. Viszont az E5 amire nem tudok rájönni és sehol nem találok rá választ. Ezért is próbálkoztam itt hátha ti szakavatottabbak vagytok.
(#) attrax hozzászólása Nov 19, 2012 /
 
Ha valakit érdekelne egy használt de hibátlanul működő Whirpool gép írjon privátot.
(#) botesz válasza szota77 hozzászólására (») Nov 19, 2012 /
 
Nos én is keresgéltem de E5 öt nem találtam.Az NTC méri a víz hőfokot általában a fűtőszál közelében helyezik el 2 vékony vezeték megy rá.Illetve a nyomáskapcsolót is meg kéne nézni(ha van benne és nem átfolyásmérős) mert van olyan ami a szivattyúra van kötve és azt nézi hogy a szivattyú szolgáltat e víznyomást.
(#) zolika60 válasza attrax hozzászólására (») Nov 19, 2012 /
 
Vagy tedd inkább az apróba.
(#) szota77 hozzászólása Nov 19, 2012 /
 
Köszi, holnap megnézem hátha kiderítek valamit!
(#) Boldacs válasza Boldacs hozzászólására (») Nov 20, 2012 /
 
Köszönöm a tanácsokat. A gép továbbra is ugyanazt csinálja. Úgy döntöttünk, hogy kicseréljük, ezt pedig eltesszük alkatrésznek.
(#) Boldacs válasza botesz hozzászólására (») Nov 20, 2012 /
 
Köszönöm a tanácsokat. A gép továbbra is ugyanazt csinálja. Úgy döntöttünk, hogy kicseréljük, ezt pedig eltesszük alkatrésznek.
(#) szota77 hozzászólása Nov 20, 2012 /
 
Sajnos eddig nem jutottam tovább csak annyira hogy az ürítő szivattyú jó, viszont mikor kiírja a hibakódot mindig ürít. Tehát bizonyos időközönként kiírja a kódot, de akkor ürít is! (persze csukott ajtónál) A fejre állítás és szétszedés, összerakás után próbaüzem rövid program (16perc) a feléig már elment, de ugyan az a hiba megint. Lehet csak valami dugulás lenne? Viszont egy valamit még észre vettem. A sótartályon van egy kis panel amin egy csatlakozó van dugva az nedves volt, megszárítottam utána volt a próbaüzem. Ez megbolondíthatta esetleg hogy nedves volt? Mert utána elfelejtettem megnézni hogy nedves e megint. viszont sós víz volt az biztos! Azon gondolkodom felhívom a márka szervizt hogy nem e mondanák meg mi is az az E5 hiba. Hátha sikerül megoldanom akkor. Köszönöm az eddigi segítségeteket ha esetleg van még valami a tarsolyotokban ne kíméljetek!
(#) botesz válasza Boldacs hozzászólására (») Nov 20, 2012 /
 
Kicserélted a kondit?Az csak 100 ft és egy új mosogatógép ára!
Következő: »»   26 / 261
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem