Fórum témák
» Több friss téma |
Visszaállítom, de akkor is ugyanez van. Ráadásul ami feltűnt, hogy még úgy is elfelejti a bios beállításokat, hogy nem áramtalanítom le és lehet ez az oka annak is hogy rendszerindító menü után fekete képernyő és újraindít. Az elem elvileg jó, mert az asszony gépéből vettem ki és azzal a géppel nincs gond. Ja és két különböző IDE winyót kipróbáltam és mind a kettővel ugyanezt csinálja. Jó 2 évet pihent és most hogy ideiglenesen szükség lenne rá ilyet produkál.
Az USB 1.1 és 2.0 teljesen kompatibilis egymással, bárhonnan nézve. Ezért nem értem a problémát. Az más kérdés, ha a régi gép USB kezelése nem olyan jó, vagy a szoftver is régi, és azért nem működik valami. Nekem is van USB1.0-m, és csak egy eszközöm van, ami nem megy rajta, egy USB-s külső HDD. Viszont ha adok neki az Y kábel szabad végén +5V-ot, akkor már azt is felismeri szépen, és a maga max. 1MB/s-os sebességével olvassa. A mobilnet meg tapasztalataim szerint nem valami gyors, 300kb/s-nél még nem láttam gyorsabbat.
Igaz!
Tényleg kompatibilisek egymással, csupán az átviteli sebességeikben van némi eltérés. Az USB 2.0 pendrive-os programokat például simán látja az USB 1.0-ás bemenetű alaplap is, csak jóval lassabban dolgozza fel.
Jó oké, hogy oda-vissza kompatibilisek egymással, pendrive esetében maximum nem látja meg elsőre, de modem esetében (amelyen van egy program amelynek futnia kéne) hát az én tapasztalataim nem ezt mondják!. De próbáltad már ha nincs más hibamentes üzemképes konfigod egy PIII-as gépen amelyen csak USB1.0/1.1 van csak?
Nekem úgy megfagyasztja még a Windowst is, hogy csak reset vagy főkapcsoló segít rajta! Ha a modem a szoftvert telepíti is csoda ha egyáltalán talál hálózatot, az meg még inkább ha kapcsolódik és meg is tartja. Ja és sajnos a jelenlegi anyagi keretek között a legminimálisabb kiadású megoldásra van lehetőségem.
Sziasztok.
Laptop problémám van a hang letöltéskor szaggat torz,vmint filmnézéskor is kép oké hang torz.A hangkártya megfelelően müködik.Mi lehet a hiba
Hali!
Szépen takarítsd ki az alaplapot.Elemtartót, slotokat,stb.A BIOS-ban nézd meg hogy felismeri e a perifériákat.
Üdv!
A kompatibilitás csak a csatlakoztathatóságban nyilvánul meg.Ha egy 1.1 rendszerhez 2.0-ás sticket csatlakoztatsz már jön is a figyelmeztetés hogy az eszköz gyorsabb működésre is képes.. természetesen működik csak jóval lassabban. Vannak olyan USB modemek ,internet stickek,amik nem hajlandók 1.1 rendszerrel működni. A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2012
Üdv! Teljesen visszafogja a gépet. Ma próbálták másik gépekben is de ott sem működött. Valószínűleg eddig bírta, megy a hulladékba.
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a BIOS CMOS tartalma miért veszik el minden kikapcsolásnál? Az elemen 3,12V -ot mértem kettő hete cseréltem, nem kontaktos a tartója. A Probléma csak akkor jelentkezik, ha kikapcsolom a gép tápegységét teljesen. Alaplap típusa ASUS P5B. Az RTC érdekes, eddig nem felejtette el a dátumot, de most az is lenullázódott. Semmi túlhajtás nincsen a vason, ráadásul nincsen sokat használva. Kondenzátorhibára lehet gyanakodni? Előre is köszönöm segítséget. A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2012
Most megnéztem pontosabban: Ahogy áramtalanítom teljesen, mintha nem is történt volna semmi:
Idézet: „ CMOS Setting Wrong CMOS Date/Time Not Set Overcocking failed! Plase enter Setup to re-configure your system. Press F1 to Run SETUP Press F2 to load default values and contunie” Még a gyári állapot beállítása sem segített ezen a nyavalyáson. A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2012
Bootoláskor mielött kiírná az észlelt merevlemezt illetve meghajtó/ka/t ott egy kis időre leragad ha az segít valamit amit az elött mikor mindennaposan használtam nem csinált. a kontakt tisztítást még csk most fogom majd megejteni.
Sziasztok! Már vagy egy hete küzdök egy problémával amivel nem bírok egyenlőre megbirkózni!! Különböző játékprogramokat töltöttem le az unokáknak,egyszerűeket, mivel a gép sem nagy. A túlnyomó esetekben nem indul a program mert a belépési oldalon - mondja a gép - hiányzik a kernel32.dll file. Volt, hogy letöltöttem egy kernel32dll repair programot, Ez azt írta, hogy indítsam el és megjavítja ezt a gondot. Indításkor hiányzik neki a kernel32.dll!! Ez volt a nagyon sokadik próbálkozás és az utolsó csepp is a pohárba!! Többször újra telepítettem a gépet, akkor is ez a gond. Letöltöttem a kérdéses file-t , mindenhova felraktam, de csak hiányzott. Próbáltam, hogy fent maradtam a web helyen ameddig telepítettem a játékot, de nem segített!! Most már tanácstalan vagyok. Valaki tudna segíteni???
Pista.
A Kernel32.dll fájllal kapcsolatos hibaüzenetek
Mi ez? A Kernel32.dll az a fájl, amely a legtöbb fontos, háttérben futó Windows-feladatot, így a memóriakezelést, a megszakításokat és a rendszer bemeneti és kimeneti műveleteit irányítja. A Kernel32.dll fájlra egy sor hibaüzenet hivatkozhat, beleértve az érvénytelen laphibákkal kapcsolatos üzeneteket. Mikor fordul elő? Sajnos a Kernel32.dll fájllal kapcsolatos hibaüzenetek rendkívül szerteágazóak lehetnek. Mivel számos elem okozhatja e hibákat, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek a hibaüzenetek bármikor megjelenhetnek. Miért fordul elő? Itt kezd érdekesebbé válni a dolog. Az „Érvénytelen laphiba a Kernel32.dll modulban” hibaüzenet leírása megadtuk az imént, de a lehetséges okok száma, amelyek a fájlra hivatkozó hibaüzenetekben előfordulhatnak, szinte a végtelennel egyenlő. Az alábbiakban felsorolunk néhányat a leggyakoribb okok közül. Hibás memória: a Kernel32.dll fájllal kapcsolatos hibák gyakran a RAM memória fizikai hibáira vagy a virtuális memória megsérülésére vezethetők vissza. A CPU órajelének növelése: a processzor túlhajtása a rendszer teljesítményének növelése érdekében gyakran vezet olyan hibaüzenetek megjelenéséhez, amelyek a Kernel32.dll fájlra hivatkoznak. Video-illesztőprogramok és megjelenítési beállítások: a video-illesztőprogramok híresek arról, hogy nyüzsögnek bennük a programhibák, amelyek a Kernel32.dll fájllal kapcsolatos hibák okozói is lehetnek. Ezeket a hibaüzeneteket az is kiválthatja, ha a grafikus hardveres gyorsítás beállított értéke túl magas. Sérült fájlok: a Kernel32.dll fájllal kapcsolatos hibák olyan esetekben is előfordulhatnak, amikor bizonyos fájlok (például naplófájlok vagy DLL-ek), illesztőprogramok vagy a rendszerleíró-adatbázis megsérül. BIOS-beállítások: számos BIOS-beállítás módosítása szintén előidézheti a hibákat. Ha még mindig nem elég hosszú a lista: a Kernel32.dll fájllal kapcsolatos hibák az ideiglenes fájlok tárolására szolgáló mappa sérülése, vírusok, a szabad lemezterület hiánya vagy magának a Kernel32.dll fájlnak a sérülése miatt is felléphetnek. Mit kell feljegyezni? A legfontosabb információ, amit minden Kernel32.dll fájllal kapcsolatos hiba esetében fel kell jegyezni, a hibaüzenetben feltüntetett program vagy illesztőprogram neve. Hogyan oldható meg a probléma? A Kernel32.dll fájllal kapcsolatos hibaüzenetek esetében a probléma megoldásához némi nyomozómunka szükséges. A legfontosabb teendő a hibaüzenet dokumentálása, és ha lehetséges, megoldás vagy útmutatás keresése a Microsoft Tudásbázisban. A Kernel32.dll fájllal kapcsolatos hibákat gyakran egy nemrég végrehajtott rendszermódosítás, például hardvercsere, újonnan telepített szoftver vagy illesztőprogram, esetleg vírus okozza. Majdnem minden esetben az a legcélszerűbb teendő, ha felidézi, hogy mit módosított utoljára a számítógépen (például új illesztőprogramot, alkalmazást vagy RAM memóriát telepített), majd visszaállítja az eredeti állapotot. Ha arra gyanakszik, hogy a hibás RAM memória okozza a hibát, adja hozzá a következő sort a Config.sys fájlhoz: Device=c:\windows\himem.sys /testmem:on. Ezután indítsa újra a számítógépet. Ha a teszt bizonyos címeken instabilnak vagy megbízhatatlannak találja a memóriát, az ezzel kapcsolatos adatokat megjeleníti. Ebben az esetben szinte bizonyos, hogy rövid időn belül ellátogat egy számítástechnikai üzletbe, és új RAM memóriát vásárol.
Üdv mindenkinek!
Remélem, hogy valaki ismer ezt a bővítőkártyát. Egy FAST AV Master -ről lenne szó, működésre szeretném bírni egy Win98-as rendszeren. Próbálkoztam többféle driverrel amit a neten találtam, végülis a drivert feltette, csak éppenhogy nem működik a kártya. A rögzítőszoftvere azt a hibaüzenetet dobja, hogy nincs rögzítőeszköz, illetve volt egyszer egy IRQ címzéssel kapcsolatos hiba is. A BIOS-ban kipróbáltam már az összes IRQ címet, de semmi eredmény. Valaki régebben használt, vagy még most is használ hasonló vagy ugyanilyen kártyát? Remélem valaki tud segíteni, mert már kifogytam az ötletekből.... Kösz a segítséget előre is!
Sziasztok!
Van egy érdekes hibám: Összepakoltam egy új gépalapot ( Asrock Pro3Gen3, i5 2500k , 2GB 1333 MHz). A videókártya Sapphire Radeon HD5750, és 260 GB HDD 450W táp. A videókártya és a HDD a régi gépemből lett kiemelve, ebben a HDD 5 a videókártya 2 éve megy. Most beleraktam az uj alapra, és nem indul be. Bejön az alaplapreklám, be tudok menni a biosba, ott felismeri a RAMot HDD-t procit. Elkezdi a rendszert betölteni és mikor feljön a winXP töltésképe, akkor megy egy kicsit a töltés(a 3 kék vonal- kb. 3/4-ig megy el 1x) és resetel a gép. Kicsit más: Ez vadi új alaplap és bele tudom-e kötni az IDE-szabványos optikai meghajtómat(DVD író)?
Sziasztok Uttorrett-hez tudna valaki segítséget nyújtani nekem? Letöltök gond nélkül, de egyszerűen nem tudom hogy miért csak néhány kB/s-mal tölt fel. Tök sokat van bekapcsolva nálunk a számítógép, elvileg nem kellene gondban lennen az arányokkal sem, de egyszerűen nem hajlandó rendesen seedelni. Miért?
Köszönöm!
Átraktad a már kész, működő rendszert egy teljesen más hardverbe, és csodálkozol hogy nem működik. Ilyenkor minimum format C, és a windows újratelepítése.
Ha van az alaplapon IDE port, akkor minden további nélkül.
Seed Server-ekkel nem lehet versenyezni otthonról.
Ez lehet azért van, mert a "másik oldalon" nincs senki. Tehát a torrentet csak akkor tudod seedelni, hogyha valaki közben tölti le. Így ha pl. egy nem túl népszerű programot töltesz le és seedelsz, akkor nem fogsz feltölteni sem...
Arányjavításra egy bizonyos fajta torrentet kell futtatni. (18+)
Ezt remélem nem komolyan írtad. De hogyha csak így megy megoldom, viszont semmi hangulatom egy win újrarakáshoz, pláne, hogy nincs IDE csati az alaplapon(ezért kérdeztem.) .
Ha a Beállítások/Kapcsolat-nál nem állítasz be azonos portot itt és a router-en (ha van) hanem véletlen port van beállítva, akkor nem fog tudni visszatölteni.
A rendszered a régi hardvereket fogja induláskor keresni, ezeket nem találja, viszont talál helyette másikat. Persze hogy nem boldogul vele, azt hittem ez alapvető.
Nem, egyáltalán nem az.
Ez az első saját építésű (fél)gépem. Nemhittem, hogy ilyen alapvető gondjai lehetnek... Gondolom a windows 7 is produkálná ugyanezt a hibát.
Ez rendben, de mikor megnyitom az Ncore-t és a letöltés oldalon lévő listánál jobbra fent megnyomom az "L" gombot, az nem azt jelenti hogy 684 ember tölti épp le? Vagy nem jól tudom?
Hát ez tuti hogy nekem nincs rendesen beállítva, mert erről még nem is hallottam. Nehéz ezt beállítani?
Gondolom keresi a kamerát.
Csatlakoztasd és úgy tedd fel a drivert.
Szia!
Ha szerencséd van akkor igen,(meg marad az opsys) ha nincs törli a rajtalévőt ,vagy mellételepül, aztán lesz nemulass! Az új lapod gondolom bootol usb stick-ről is . A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |