Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Ez az én műhelyem most került berendezésre de még nincs minden a helyén!
hi
ötletes megoldások, hiába, ez mégiscsak 1 szakma üdv
Idézet: „...még nincs minden a helyén...” Kis gonoszsággal mondhatni, hogy ez látszik... :hehe: De amúgy nem rossz, hajrá! Csak így tovább! ![]()
Akkor most jól jegyezd meg ezt az állapotot, mert a mérnökök 80%-nál ez is fog maradni örökre.
![]()
Nah hellosztok!
Belett újjítva egy jó telefon úgyhogy mostmár tok normális képeket felraktni(végre) a műhelyemről ![]() Szembe velem van az elektrós részleg jobbra a gépész ![]() ![]() Közbe volt szó fent hogy mindig rumli van. Igaz "a profi átlátja a káoszt" mintahogy már elhangzott, de énis álltalába próbálok mindig rendet rakni az asztalomon. Persze azt hogy a szerszámok és a többi már összevissza van.. ![]()
Jópofa jobb oldalt az a kis laptop.
![]()
sziasztok!
ma a szobámba alakítottam 1 kissebfajta műhelyt kb 30 prece rendeztem be ![]()
Azért az a nem földelt elosztó azzal a földelt dugóval
![]()
szia!
az az asztali lámpáé és azon sincs bekötve a füldelés ![]()
Majd akkor lesz izgalmasabb, mikor már valami munkafolyamat közbe fozozod le az asztalodat!!!
![]() Egy kis kupi azért hitelesebbé teszi az összhatást ![]()
hehe az én műhelyembe sosincs rend
![]() ![]() ![]() ![]()
De az is lehet hogy a sok tranzisztor meg ellenállás érdekli őket
![]() ![]() ![]()
főleg régi rádiókkal foglalkozom ígyhát elég sokminden ,egfordult már a kezeim között amit ilyen kis állatkák tettek tönkre, legjobban a méhviasszal leöntött tekercseket szeretik rágcsálni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
szia!
Idézet: „Egy kis kupi azért hitelesebbé teszi az összhatást” megnyugtatlak most már kupi van ![]()
Akkor már javában folyik az alkotás! Örülünk neki!
![]() Az én "műhelyembe" már rég tettem be a lában, mert egy tetőtérbeépítéses szigeteletlen tetővel rendelkező helyiségben van, szóval már nagggyon hideg van ![]() De azért a nagy részét majd beköltöztetem télre, hogy azért tudjak is valamit csinálni Addig marad a nagykabát és csizma. ![]()
Az én műhelyem is kint van a hatalmas garázsban elkerítve, szal a kinti hőmérsékletnél télen pár fokkal melegebb van. Úgyhogy én is nagykabát és stb...
![]()
kis késéssel de ittvannak az ígért képek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hát itt aztán már el lehet mélyülni a munkálatokban!
Egész kis otthonos! Zeneszóval könnyebb a munka! ![]() Amúgy nekem a legjobban az asztal fölött a nagy parafatábla tetszik, hogy rá lehet tűzdelgetni dolgokat! Jó ötlet. Jaaah meg fölötte a PNP és NPN tranyók B C E jelöléssel ![]()
köszi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sziasztok
eljött az idő, hogy énis megmutassam a mühelynek nem nevezhető, barkács sarkomat ![]() ![]() ![]() Aztán összeszedtem egy rakat dobozt, tartót meg miegymást. a sok kis csavart, ellenállatot, alkatrészeklet tárolni. eddig mind egykupacban hevert, de most meguntam és egy egész nap kellett neki hogy legyen valami formája. alkatrész utánpótlási is van. a képek köüzl a két homályosabb, sötétebb képen láthatóak. Videómahnó, fénymásoló, több távirányítós autó, kisrádió, nagyrádió, CD olvasók, egy rakat PC kábel, egerek stb.stb ![]() Ennél valamivel több volt,de egyszercssak anyukám ugy gondolta, "kicsit rendet rak"... nem ecsetelném, h pont a legfontosabbakat dobta ki ![]() ![]() ![]() ![]()
Sziasztok.Lassan végleg kész a műhelyem.EGY TELJESEN ÚJ ÉPÜLET!!!(elég sok fénykép lessz)Egyépként azért áll két részből mert a tulsó a Nyári "meleg"időszakban a szobám lessz.(sajnos a lakásunkba még nem sikerült külön szobát létesíteni de a szüleim feltették a kérdést hogy műhely vagy szoba...Na szóval:sikerűlt egy elég strapa bíró íróasztalt szereznem.Még ezeken kívül két polc lessz mivel még nagyon sok dolog van hely nélkül.Lessz egy a fehér üres falon meg egy a kapcsoló doboz falán.Jöjjenek a képek...
a többi...
Ez a legotthonosabb műhely amit idáigg láttam, itt biztos öröm lesz dolgozni
![]() Amúgy jó lett, meg tetszik a fábol barkácsolt müszerdoboz ![]()
Aranyosak a házipókjaid
![]() Nekem is van egy-kettő ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |