Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az általa kiszorított víz súlya Archimedes bácsi szerint legalábbis. Ha a feje búbjáig elmerül 72,1kg.
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2012
Annyi biztos, hogy a ró*V*g-vel kell számolni, de én 721N-t kapok, pedig 7-et kéne.. :O
Miért gondolod? Módosítással az előbb beírtam a jó eredményt. Egyezik a tiéddel.
Mert a többiek azt kapták, s tanárunk azt mondta az a jó.
Az ember súlya nem számít, csak a térfogata, meg a folyadék súlya. A kettő szorzata adja a felhajtó erőt. Ha a tanár mást mond, mond meg küldök neki egy virtuális egyest.
Jól van, akkor jól számoltam. Csak sajnos van még 4-5 feladat amit nem tudok megoldani, s pedig nagyon jó lenne őket tudni itt a hajrában.
Tedd fel őket ide. Bővebben: Link Csak megoldja valaki.
Egy öregúr minden áldott nap a Falhoz jár, immár hatvan éve. Erről tudomást szerez a CNN riporternője. Érdekelte a dolog, elment a Falhoz, majd azonosította a bácsit mialatt az imádkozott. 45 perc múltán az öreg megfordult, a nő odament hozzá, hogy interjút készítsen vele.
- Bocsánat uram. Rebeka Smith vagyok a CNN-től. Hogy hívják Önt? - Móric Fischbein, -válaszolta az ember. - Mióta jár a Falhoz? - Körülbelül hatvan éve. - Hatvan éve!? És miért imádkozik? " Imádkozom azért, hogy zsidók, keresztények és muzulmánok között béke legyen" "Imádkozom azért, hogy ne legyenek háborúk és szűnjön meg az emberek közötti gyűlölet" "Imádkozom azért, hogy ne legyen éhínség sehol a világon" -És mit érez 60 év után? - Mintha a falnak beszélnék!
Erről eszembe jutott egy képrejtvény, most kreáltam.
Ez most könnyen összerakható, de a múltkori ü-betűn az utánfutónyi birka, az még azóta sincs meg.
Ez már agylővés...!
Ez olyan mint az újjraírható CD... Bővebben: Link
A kimeríthetetlen téma.[url=http://*********
Ezt inkább ne. --moderátor A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2012
Tisztőttetem az ízlésüket. Maradok a halászlénél!
Sziasztok!
Kérnék egy hatalmas segítséget! Van egy "Intel Rock Lake d865perl" alaplapom, amihez egyszerűen nem találok kompatibilis drivert. Valaki tudna nekem segíteni? Sürgős lenne a dolog, mert karácsonyra lenne, elég nagy pácban vagyok :-S Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |